Para disa viteve luajshin disa seriale Spaniole me duket, e mesuan krejt femija gjuhen Spaniolle tashi edhe Turqishten e kan gati ahuahuuhaha..
Ky mehmeti edhe grat na çmendi jo vetem femrat ahuuauha
Para disa viteve luajshin disa seriale Spaniole me duket, e mesuan krejt femija gjuhen Spaniolle tashi edhe Turqishten e kan gati ahuahuuhaha..
Ky mehmeti edhe grat na çmendi jo vetem femrat ahuuauha
“La filosofía del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”
Ne ket rast dole ma poete se une oj sheqerkë![]()
E cfar rendesie ka emri se,edhe Got(gastare)me quaj veq mos me the.Emrat askush nuk ka mund t'ia vej vedit!Nese te konsideroj njeri te ndershem,te dijshem,besa te bukur,as nuk do e pyesja per emer fare.E sa per serialin,une nuk e shiqoj fare,veq qe vjehrrat ja kan pa hajrin,kush nuk po i merr neper goje me,veq Mehmeti eshte teme dite!![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
perderisa ti thua shkodrane ska me vajzat e shkodres,si pret te reagoj psh kur thua i keni femrat budallaqe,kosovart jan budallenj ,jo jo sa per xhamin nuk e shajta ,por edhe xhamia ka nenen kosovare e motrat ,e edhe ato marrin pjes ne te quajturen budallaqka.... kalofsh mir nga ana ime.
Po ashtu eshte me rendesi eshte shneta,menquria,ndershmeria mirpo eshte me rendesi qe edhe prinderit te jen te menqur dhe tu vene femijve emra tan Shqipetare apo me perqindje shqipetare sepse kur vien nje emer te huaj at'her dallohet kultura familjare dmth sa ka menquri prindi sepse menquria eshte ajo qe e ben emrin e jo emri atë.
As mua nuk me intereson si i kan emrat njerezit po ja shpjegova ati djalit se keto qe ai permend e thot qe jan Shqiptar nuk kan lidhje
Ndryshuar për herë të fundit nga Gordon Freeman : 15-07-2009 më 09:17
e mi se nuk i shava me te vertet mi ahahahahhaa
e shiko para disa vitesh e kemi kalu vete kete situat ne qe shikonin te gjith telenovela po e di qa mendoj dhe per ata shqiptar qe i kan pa,them jan budadhenj e kan humb kohen kot,ja ate qe po them tani per ju...
kupton se nuk eshte se po ju shaj juve mi hahah po e harxhoni kohen kot ahahhaah
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Se njoh fare kush eshte ky... LOL
(Bonbone... me trembe me kete avatar)
une dhe familja e ime as nji gjysum minute nuk e shikoim ketfar tarakun e dumoshit a si po i thon
Krijoni Kontakt