Close
Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 146
    ReaLmadriD
    Anëtarësuar
    15-02-2009
    Vendndodhja
    Madrid
    Postime
    627
    Para disa viteve luajshin disa seriale Spaniole me duket, e mesuan krejt femija gjuhen Spaniolle tashi edhe Turqishten e kan gati ahuahuuhaha..

Ky mehmeti edhe grat na çmendi jo vetem femrat ahuuauha
    “La filosofía del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Ne ket rast dole ma poete se une oj sheqerkë

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Ne ket rast dole ma poete se une oj sheqerkë
    eee qa ti besh keshtu eshte kur ke shoqe nje shkodrane ahahahahaha
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    e vertet qe gati krejt gjeneratat e kan kështu por ata nuk e din sepse këto emra jan të huzaur pa % Shqiptare sepse ata nuk e din çfar ju ngjesin djemve,bijave dhe me këte nuk pajtohem
    E cfar rendesie ka emri se,edhe Got(gastare)me quaj veq mos me the.Emrat askush nuk ka mund t'ia vej vedit!Nese te konsideroj njeri te ndershem,te dijshem,besa te bukur,as nuk do e pyesja per emer fare.E sa per serialin,une nuk e shiqoj fare,veq qe vjehrrat ja kan pa hajrin,kush nuk po i merr neper goje me,veq Mehmeti eshte teme dite!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga bombona Lexo Postimin
    o midja po ty qar te djeg mi ahhaha
    pastaj un nuk jam xheloze per budallaqkat ahahahahah
    xhamin mos e shaj se mo i meqmi ner kosovar ka dal ahahahaha
    perderisa ti thua shkodrane ska me vajzat e shkodres,si pret te reagoj psh kur thua i keni femrat budallaqe,kosovart jan budallenj ,jo jo sa per xhamin nuk e shajta ,por edhe xhamia ka nenen kosovare e motrat ,e edhe ato marrin pjes ne te quajturen budallaqka.... kalofsh mir nga ana ime.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    E cfar rendesie ka emri se,edhe Got(gastare)me quaj veq mos me the.Emrat askush nuk ka mund t'ia vej vedit!Nese te konsideroj njeri te ndershem,te dijshem,besa te bukur,as nuk do e pyesja per emer fare.E sa per serialin,une nuk e shiqoj fare,veq qe vjehrrat ja kan pa hajrin,kush nuk po i merr neper goje me,veq Mehmeti eshte teme dite!
    Po ashtu eshte me rendesi eshte shneta,menquria,ndershmeria mirpo eshte me rendesi qe edhe prinderit te jen te menqur dhe tu vene femijve emra tan Shqipetare apo me perqindje shqipetare sepse kur vien nje emer te huaj at'her dallohet kultura familjare dmth sa ka menquri prindi sepse menquria eshte ajo qe e ben emrin e jo emri atë.

As mua nuk me intereson si i kan emrat njerezit po ja shpjegova ati djalit se keto qe ai permend e thot qe jan Shqiptar nuk kan lidhje
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gordon Freeman : 15-07-2009 më 09:17

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga Midja Lexo Postimin
    perderisa ti thua shkodrane ska me vajzat e shkodres,si pret te reagoj psh kur thua i keni femrat budallaqe,kosovart jan budallenj ,jo jo sa per xhamin nuk e shajta ,por edhe xhamia ka nenen kosovare e motrat ,e edhe ato marrin pjes ne te quajturen budallaqka.... kalofsh mir nga ana ime.
    e mi se nuk i shava me te vertet mi ahahahahhaa
    e shiko para disa vitesh e kemi kalu vete kete situat ne qe shikonin te gjith telenovela po e di qa mendoj dhe per ata shqiptar qe i kan pa,them jan budadhenj e kan humb kohen kot,ja ate qe po them tani per ju...
    kupton se nuk eshte se po ju shaj juve mi hahah po e harxhoni kohen kot ahahhaah
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anëtarësuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Se njoh fare kush eshte ky... LOL

(Bonbone... me trembe me kete avatar)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-01-2009
    Postime
    129
    une dhe familja e ime as nji gjysum minute nuk e shikoim ketfar tarakun e dumoshit a si po i thon

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Në shpinë teme nuk shikohet asni TV e Kosovës, a janë gratë e juja çato që e kanë shiku serialet spanjolle deri dje, tash ja kan nis me flirtue me Mehmet Kosovën.
    si duket duhet te mbledhim ca lek te te blejme nje televizor,

ore ti mos valle jeton ne kohen e gurit ??

Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •