Close
Faqja 16 prej 24 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 238
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga SHKOZA Lexo Postimin
    Nuk besoj se e kam nenqmuar shume . Miu eshte nje kafshe shume e zgjuar , veq se shkon ne sherr gjithmone.

SHKOZA nga Prizreni
    Kadarene nuk mund ta nencmoje as edhe dikush qe qendron permbi ate nga puna kolosale qe ka bere per kombin. Kush the qe je? Shkoza nga ....Prizreni...

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Jo ore jo nuk nenqmohet Kadareja nga bije bushtrash, kto te digjeneruar, te zhyturit ne mjerim nga mos aftesia per tiu afruar sdrales se Kadarese thjeshte kerkojne qe te popullarizohen nga sulmet e tyre ndai tie. Duke bere kete ato siguroine kafshaten e qenit qe iu iapin armiqte Shqiptar.

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Jo ore jo nuk nenqmohet Kadareja nga bije bushtrash, kto te digjeneruar, te zhyturit ne mjerim nga mos aftesia per tiu afruar sdrales se Kadarese thjeshte kerkojne qe te popullarizohen nga sulmet e tyre ndai tie. Duke bere kete ato siguroine kafshaten e qenit qe iu iapin armiqte Shqiptar.
    Ti mund te jesh vete bir bushtre dhe mos fol keshtu se me te pas ngat ta fus plumbe or fande i keq.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Te gjykosh dhe fyesh figura kombetare qe kane bere cmos per shkeputjen e Kosoves nga zgjedha Slave, te vendosesh fjale ne goje te patroneve te kombit me qellim denigrimin e tyre dhe te agjendes se tyre kombetare nen petkun e besimit personal, te nxisesh edhe me tej percarjen e filluar nga figura te dyshimta (Qosja) eshte nje veprimtari per te cilen Serbet te dekorojne me Urdherin e Shen Nikolles.

Ca ketu duket qarte qe kane adoptur tiparin me te ulet Serb. Kamuflimin e agjendes se vet si pune te oponentit.
    Ti Javan apo Hajvan si e ke emrin mos ia fut kote. Une po e shprehi mendimin tim dhe po e mbroj qendrimin tim, ti thuaje tendin e mos u kap per timin. Une ty ste thashe gje por atij miut komunist dhe fanatik qe asgje te mire si ka sjell popullit vete .

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Ti Javan apo Hajvan si e ke emrin mos ia fut kote. Une po e shprehi mendimin tim dhe po e mbroj qendrimin tim, ti thuaje tendin e mos u kap per timin. Une ty ste thashe gje por atij miut komunist dhe fanatik qe asgje te mire si ka sjell popullit vete .

SHKOZA nga Prizreni
    Nga anet tona shkozen e ha hajvani, po nuk besoj te jete faji i tij qe ekzistojne keto shkurre.

Mendimit yt nuk me intereson dhe do t’i kaloja persiper, ne se nuk do te cenonte interesin dhe figurat e shquara te kombit tim, nuk shprehte te paverteta, dhe nuk gejeneronte shpifje komunistesh.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

SHKOZA nga Prizreni
    Kujt i plasi tr@pi nga je ti...hoxha turk i prizrenit te ka hedhur trut e gamorit.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Nga anet tona shkozen e ha hajvani, po nuk besoj te jete faji i tij qe ekzistojne keto shkurre.

Mendimit yt nuk me intereson dhe do t’i kaloja persiper, ne se nuk do te cenonte interesin dhe figurat e shquara te kombit tim, nuk shprehte te paverteta, dhe nuk gejeneronte shpifje komunistesh.
    Per mendimin tim ai nuk eshte kurrefare figure e kombit . Ai eshte nje mi dhe komunist qe ka perfituar dhe po perfiton ne kurriz te kombit shqiptar. Megjithese eshte eshte nje mjeshter i shkrimeve nuk do te thote se ka pasr dhe ka motive te mira.
    Nga ana jone kur hajvani futet ne vendin ku si takon i nalemi shtage ( shkop ) shpines .
    Vazhdo jepe mendimin per teme e mos u kap per timin.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Testim kete mund ta thuash vetem per vete. Mos ofendo te tjeret.

SHKOZA nga Prizreni
    Ja që ti je një dështak që merresh vetëm me mua, kurse unë këtu po flas keq për një komunitet të tërë hamza-kastriotësh.

Pra janë muslimanët ata që thonin "dum-babën", e pse i thonin "baba"?

Përgjigjen e gjen tek fjala popullore. E kjo vlen për juve.

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga Buddy Lexo Postimin
    Kujt i plasi tr@pi nga je ti...hoxha turk i prizrenit te ka hedhur trut e gamorit.
    ,, Thone budallain mos e pyete se te tregon vete ,,
    Merru me temen ,leje ****** tende se ta plasin te tjeret pastaj, shpreh mendimin tende ti dhe mos kujto se je ne partine komuniste te Kadares. Te gjithe kemi drejte te shprehim mendimet tona.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Ja që ti je një dështak që merresh vetëm me mua, kurse unë këtu po flas keq për një komunitet të tërë hamza-kastriotësh.

Pra janë muslimanët ata që thonin "dum-babën", e pse i thonin "baba"?

Përgjigjen e gjen tek fjala popullore. E kjo vlen për juve.
    Testim une kurre nuk jam marre me ty , perkundrazi me kane pelqyer shkrimet e tua ne disa tema. Po ta them te drejten nuk e ka pritur nga ju te shani popullin tuaj. Ajo thenije jo qe nuk eshte kurrefare thenie e urte as e popullit , por eshte thenije e rrugaqeve. Tani nuk dua te them ty deshtak por shpresoj se e ke pas nga mellefi.

Shendet
    SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

Faqja 16 prej 24 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •