Jo ore jo nuk nenqmohet Kadareja nga bije bushtrash, kto te digjeneruar, te zhyturit ne mjerim nga mos aftesia per tiu afruar sdrales se Kadarese thjeshte kerkojne qe te popullarizohen nga sulmet e tyre ndai tie. Duke bere kete ato siguroine kafshaten e qenit qe iu iapin armiqte Shqiptar.
ATDHEU MBI TE GJITHA
Nga anet tona shkozen e ha hajvani, po nuk besoj te jete faji i tij qe ekzistojne keto shkurre.
Mendimit yt nuk me intereson dhe do t’i kaloja persiper, ne se nuk do te cenonte interesin dhe figurat e shquara te kombit tim, nuk shprehte te paverteta, dhe nuk gejeneronte shpifje komunistesh.
Per mendimin tim ai nuk eshte kurrefare figure e kombit . Ai eshte nje mi dhe komunist qe ka perfituar dhe po perfiton ne kurriz te kombit shqiptar. Megjithese eshte eshte nje mjeshter i shkrimeve nuk do te thote se ka pasr dhe ka motive te mira.
Nga ana jone kur hajvani futet ne vendin ku si takon i nalemi shtage ( shkop ) shpines .
Vazhdo jepe mendimin per teme e mos u kap per timin.
SHKOZA nga Prizreni
ATDHEU MBI TE GJITHA
Ja që ti je një dështak që merresh vetëm me mua, kurse unë këtu po flas keq për një komunitet të tërë hamza-kastriotësh.Testim kete mund ta thuash vetem per vete. Mos ofendo te tjeret.
SHKOZA nga Prizreni
Pra janë muslimanët ata që thonin "dum-babën", e pse i thonin "baba"?
Përgjigjen e gjen tek fjala popullore. E kjo vlen për juve.
ATDHEU MBI TE GJITHA
Testim une kurre nuk jam marre me ty , perkundrazi me kane pelqyer shkrimet e tua ne disa tema. Po ta them te drejten nuk e ka pritur nga ju te shani popullin tuaj. Ajo thenije jo qe nuk eshte kurrefare thenie e urte as e popullit , por eshte thenije e rrugaqeve. Tani nuk dua te them ty deshtak por shpresoj se e ke pas nga mellefi.
Shendet
SHKOZA nga Prizreni
ATDHEU MBI TE GJITHA
Krijoni Kontakt