Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 115
    Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anėtarėsuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Sa e keqe do dukem une ne krahasim me shkrimet e tjera ketu? lol

Nje e njohura ime eshte e shendosh, pak si shume, nejse. Dhe une ja ve ne dukje, mjaft i them me cheeseburgers, mjaft me pepsi. Se kam problem ta them te verteten. Njeriu e ka vet veten ne dore. Spo them per ata te semuret qe shendoshen nga semundja, po them per ata qe jane aq te afte te kontrollojne ushqimin qe hane dhe levizjet e tyre (fiskulture).

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga lepurush Lexo Postimin
    E hijshme ,e pa hijshme ,une i perbus derrat .
    Se jane te piset dhe impotent
    Ti mire bene qe i perbuz ata, pune per ty ai muhabet. Po mos ndoshta te duhet ta heqesh per pak sekonda mendjen nga seksi, dhe te hapesh pak fjalorin qe te mesosh se c'do te thote fjala 'sarkazem'?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

E di qeni ku fle lepuri. Maska e lepurush
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Ti mire bene qe i perbuz ata, pune per ty ai muhabet. Po mos ndoshta te duhet ta heqesh per pak sekonda mendjen nga seksi, dhe te hapesh pak fjalorin qe te mesosh se c'do te thote fjala 'sarkazem'?

Nga te erdhi kjo ide ,qe mendon se une nuk e di ,i kam pasion fjaloret.
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Hani derra hani, po cti bej drejtorit un qe eshte zemergjere. LOL
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...un i them Jo....
    Gjithashtu,varet nga faktori Kafshe,e kam fjalen Shqiptar njerezor+pashaporte jo autentike.
    Respekt Hard_Style,flet me siperfaqshmerine,apo superioriteti femeror anti familiar.
    Pro Pub,nga ana ime.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Kur je femije ka shume rendesi si te mesojne prinderit .. nese ata se vrasin mendjen se sa han femija atehere bejne shume gabim sepse kur rriten me vone eshte shume e veshtire te humbin peshe dhe si ben me pershtypje pesha e vazhdojne perhere ashtu ... duhet nje kurajo e jashtezakonshme te humbesh peshe , vrap , ushqime te shendetshme , aktivitet fizik etj etj pra si sillesh ne femijeri e nese nuk ke dike te rrije mbi koke e te ndihmoje te marresh vendimet e duhura ka pasoja me vone dhe duhen vite te kthehesh ne gjendje normale e ne fund kur ja arrin ndjehesh mire .. po sa jane ata qe ja dalin ? nje perqindje e vogel .. sepse dhe kushtet e jetes jo tge gjitheve ja lejojne kete luks te kesh kohe te merresh me veten ...

mua me vjen keq per keta njerz se ndonjehere e ngrena eshte nje menyre emocionale per tu ndjere mire brenda ... me cudisin ca komente idjote , derra , lopa etj .. njerez te tille jo vetem qe s'arrijne te kuptojne po dhe tallen me fatkeqesine e tyre .. kjo thjesht eshte injorance azgje tjeter ..

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Gjeni ndryshimin.

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Ti mund te mos e perbuzesh ate si femer,e respekton thjesht si njeri,por fakti qe t'i s'pelqen te dalesh me te,do kuptohet nga ajo si perbuzje.Ka femra te shendosha qe jane gallate ne muhabet,dhe ke qejf te rrish me to...po vetem aq ama.Kur e ēon ne krevat,s'e ēon me bo gallate...
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Qyqaaaaaaaaaaaaaaaa hajde krahasim hajde. Po mire, se mbipeshe nuk dmth te jesh sa lopa, mund te jesh nga 5 kg mbi peshe deri ne 50 Sidoqofte ndryshimi eshte tek mendja. Me nje njeri fillimisht te shkon muhabeti, pastaj pesha ka rendesine e vet se po u kenaq syri, zere se eshte bere gjysma e punes edhe se jam e mendimit qe tre dite zgjat...

P.S. Lopa eshte me e bukur ke fotot
    La vita č bella...

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    lol apollo po ku i gjete ahahaha sa kam qeshur
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •