Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 115
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Qyqaaaaaaaaaaaaaaaa hajde krahasim hajde. Po mire, se mbipeshe nuk dmth te jesh sa lopa, mund te jesh nga 5 kg mbi peshe deri ne 50 Sidoqofte ndryshimi eshte tek mendja. Me nje njeri fillimisht te shkon muhabeti, pastaj pesha ka rendesine e vet se po u kenaq syri, zere se eshte bere gjysma e punes edhe se jam e mendimit qe tre dite zgjat...

P.S. Lopa eshte me e bukur ke fotot
    Po aman o goc se spo flasim per 5 kile mbipeshe ne.. Po flasim per femrat e shendosha si ajo ne foto, po edhe ato nuk eshte se i perbuz jo, se fundja secili ben cte doje me trupin e vet, nuk eshte pune per mua se sa e shendoshe apo e dobet eshte nje femer. Un zgjedh ate qe me pelqen mua!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Kur je femije ka shume rendesi si te mesojne prinderit .. nese ata se vrasin mendjen se sa han femija atehere bejne shume gabim sepse kur rriten me vone eshte shume e veshtire te humbin peshe dhe si ben me pershtypje pesha e vazhdojne perhere ashtu ... duhet nje kurajo e jashtezakonshme te humbesh peshe , vrap , ushqime te shendetshme , aktivitet fizik etj etj pra si sillesh ne femijeri e nese nuk ke dike te rrije mbi koke e te ndihmoje te marresh vendimet e duhura ka pasoja me vone dhe duhen vite te kthehesh ne gjendje normale e ne fund kur ja arrin ndjehesh mire .. po sa jane ata qe ja dalin ? nje perqindje e vogel .. sepse dhe kushtet e jetes jo tge gjitheve ja lejojne kete luks te kesh kohe te merresh me veten ...

mua me vjen keq per keta njerz se ndonjehere e ngrena eshte nje menyre emocionale per tu ndjere mire brenda ... me cudisin ca komente idjote , derra , lopa etj .. njerez te tille jo vetem qe s'arrijne te kuptojne po dhe tallen me fatkeqesine e tyre .. kjo thjesht eshte injorance azgje tjeter ..
    Flasim me qualitet dhjamor!
    Ariu polar fle gjume qe te haje yndyren.
    Kendveshtrimi,i quantitetit masiv ne 69 posicion,kafsha ka inkstinkt,perse jo..........
    Do banet.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Ore ktu spo flasim si e doni femren qe doni me .... bere seks ..
    Po ca mendimi keni per ta si njerez ...
    hahahahhaaaaaaaaaaa

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga lepurush Lexo Postimin
    Nga te erdhi kjo ide ,qe mendon se une nuk e di ,i kam pasion fjaloret.olleyes
    Po ja nga momenti qe ti citon postimin tim ku une po thosha,'' JO! Nuk eshte e hijshme te perbuzesh derrkucet...'' duke shkruajtur ,''E hijshme ,e pa hijshme ,une i perbus derrat .
    Se jane te piset dhe impotent''
    mendova se nuk e kishe kuptuar qe une po i perbuzja ato derrkucet... me ate postim. Nejse c'rendesi ka, ta kapa, s'ta kapa... postimin , kryesorja eshte qe te ruajme linjat dhe mos te shendoshemi e ne qe po i perbuzim derrat dhe derret, se na piu e zeza na piu lol.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 14-07-2009 mė 16:18
    Without deviation from the norm, progress is not possible

E di qeni ku fle lepuri. Maska e lepurush
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Po ja nga momenti qe ti citon postimin tim ku une po thosha,'' JO! Nuk eshte e hijshme te perbuzesh derrkucet...'' duke shkruajtur ,''E hijshme ,e pa hijshme ,une i perbus derrat .
    Se jane te piset dhe impotent''
    mendova se nuk e kishe kuptuar qe une po i perbuzja ato derrkucet... me ate postim. Nejse c'rendesi ka, ta kapa, s'ta kapa... postimin , kryesorja eshte qe te ruajme linjat dhe mos te shendoshemi e ne qe po i perbuzim derrat dhe derret, se na piu e zeza na piu lol.
    Deri sa kam te dashur ,une jam ne rregull per vete lol,te tjeret mire do bejne te kene kujdes .....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lepurush : 14-07-2009 mė 17:12
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga lepurush Lexo Postimin
    Deri sa kam te dashur ,une jam ne rregull per vete lol,te tjeret mire do bejne te kene kujdes .....
    Te kesh te dashur nuk do te thote qe s'je e/i shemtuar Apo ansjelltas; nese nuk ke te dashur je i/e shemtuar. Dhe ne keto dite sot gjeja me e thjeshte per nje goce apo cun normal eshte te gjej te dashur, keshtu qe mos u hap sh bythes sikur ke bere na nje gje te madhe duke pas nje te dashur, shoqet e tua kane nga tre.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 15-07-2009 mė 12:58
    Without deviation from the norm, progress is not possible

E di qeni ku fle lepuri. Maska e lepurush
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Te kesh te dashur nuk do te thote qe s'je e/i shemtuar Apo ansjelltas; nese nuk ke te dashur je i/e shemtuar. Dhe ne keto dite sot gjeja me e thjeshte per nje goce apo cun normal eshte te gjej te dashur, keshtu qe mos u hap sh bythes sikur ke bere na nje gje te madhe duke pas nje te dashur, shoqet e tua kane nga tre.
    Ti mos e hap gojen ,si ***** ,doja te thoja qe ndihem mire dhe jam e pelqyeshme
    e se harrova shoket e tu nuk kan asnje ...per ate arsyen qe thash une me siper ,per ty se di......,pse po te djeg kaq shume ...mos kam qelluar ne shenje?
    Mos na thuaj ate shprehjen e shekullit te kaluar ,per punen e proves ,se i ka ikur lezeti ,eshte bajat ...se keshtu me shkrim te merrni ne qafe ju....
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

i/e regjistruar Maska e ardis
    Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    211
    absolutisht jo ,dhe kam nje pershtypje se ata jane njerez me te mire ne shpirt se te zakonshmet ,dhe pervec stresit qe kane per mbipeshen duhet te stresohen edhe per perbuzjen qe u behet nga disa.......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Gjeni ndryshimin.

njera ben qumesht tjetra sben?
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Asnjė nuk i pėrbuz femrat mbi peshė por ato nuk ndjehen mirė vetė dhe vetpersekutohen.Ėshtė e vėshtirė tu mbushėsh mėndjen se janė mirė edhe ashtu.

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •