Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 115
    Mire eshte te shihet se sa i peshon truri njerezve .
    Shume gje e mire eshte te jesh i bukur ,por kjo eshte merit e natyres dhe e paraardhesve (si eshte bere seleksionimi natyror )
    Ne jete nuk e din asnje here se ēfare mund te ndodhi ,mund te besh nje aksident dhe te ngelesh ne karroce me rrota.
    Ka gjerra me te rendesishme ne jete ...
    Kėshtu ėshtė kur kakarisin pulat ! lol

Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    per te gjithe ata qe perbuzin gocat e shendosha do zoti shendosheni lol. une te tjeret kur jane te shendosh nuk i perbuz por per veten gjithmon kujdesem qe mos te shendoshem.
    Njesoj si une qenke dhe ti
    Kėshtu ėshtė kur kakarisin pulat ! lol

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    po nuk e di pse por e kam dobesi
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Burreli1924
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    86
    shumica e femrave shqiptare qe jane ketej nga londra jan te shendosha dhe i urrej pse jane dembele dhe nuk shikojne se trupi i femres eshte me shum rendesi te jete i mire nese kane deshire te terheqin mendjen e meshkujve.

si njeres nuk duhen urryer por per dembelizimin e tyre dhe per llupsllekun e pa fund kam te drejte ti urrej.
    por dhe thatinat qe hiqen si elegante nuk bejne.
    Me mire jeto nje dite si Luan,
    se 100 vjet Lepur.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    nuk eshte e thene qe te gjitha jane te shendosha nga dembelizmi ka shume faktore te tjere qe ndikojn. burrels do zoti merr nje grua te shendosh lol
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    [QUOTE=Burreli1924;2334371]shumica e femrave shqiptare qe jane ketej nga londra jan te shendosha dhe i urrej pse jane dembele dhe nuk shikojne se trupi i femres eshte me shum rendesi te jete i mire nese kane deshire te terheqin mendjen e meshkujve.

si njeres nuk duhen urryer por per dembelizimin e tyre dhe per llupsllekun e pa fund kam te drejte ti urrej.
    por dhe thatinat qe hiqen si elegante nuk bejne.[/QUOT
    Burrat kerkojne cilesi ,po nuk e shohin veten e tyre ..
    Po beja nje dite pazarin ,dhe ishte nje ēift me nje femije ne dore ,,e shoqa po blente nje pale geta ,(aty ne figure natyrisht qe ishte nje modele qe ekspozonte getat )
    Ky plakushi qefli ,hap syte nga une dhe i thote te nipit ,ja njesoj si gjyshja eshte dhe buzeqeshte si idiot (i fillon andropauza ,i kap dhe trurin dhe ....ike sa per ti bere hysmet) ,nejse ky gjeti xhami ku te falesh ,ju ktheva ,po ti nuk e shef veten si je bere ,dashke dhe modele ti ,nuk e di si te mbaka kjo ,u skuq plakushi uli koken ..
    Keshtu eshte puna e disa meshkujve kokebosha ,fantazojne te shkretet.,i bi jorgani naten ,ftofen dhe ne mengjes e gjejne veten te lagur gjerr ne brez.
    Kujdesni dhe nga prostati se harrova...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    86
    Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    nuk eshte e thene qe te gjitha jane te shendosha nga dembelizmi ka shume faktore te tjere qe ndikojn. burrels do zoti merr nje grua te shendosh lol
    Dembelizimi dhe ngrenia pa kontroll jan dy gjerat kryesore,,

une ka 8 vjet qe shkoj ne Palester dhe nuk eshte kollaj te shkosh kater here ne jave tu shty hekura kot,
    por pa lodhje mos prit se do kesh trup te rregullt.

pra nuk shkoj vetem per tu zbavitur por dhe me detyrim ,

une i shikoj shqiptaret ketej dhe njeres te pa ditur ne kete drejtim sepse hane shum keq. (fus dhe veten time ketu)
    buk me sup,, mish pa mase,, nuk lexojne asnjehere se si hahet .

gjeja me e rendesishme per njeriun eshte shendeti dhe ne tregojme me pak kujdes per kete.
    se 100 vjet Lepur.

Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    86
    [QUOTE=saura;2334385]
    Citim Postuar mė parė nga Burreli1924 Lexo Postimin
    shumica e femrave shqiptare qe jane ketej nga londra jan te shendosha dhe i urrej pse jane dembele dhe nuk shikojne se trupi i femres eshte me shum rendesi te jete i mire nese kane deshire te terheqin mendjen e meshkujve.

por dhe thatinat qe hiqen si elegante nuk bejne.[/QUOT
    Burrat kerkojne cilesi ,po nuk e shohin veten e tyre ..
    Po beja nje dite pazarin ,dhe ishte nje ēift me nje femije ne dore ,,e shoqa po blente nje pale geta ,(aty ne figure natyrisht qe ishte nje modele qe ekspozonte getat )
    Ky plakushi qefli ,hap syte nga une dhe i thote te nipit ,ja njesoj si gjyshja eshte dhe buzeqeshte si idiot (i fillon andropauza ,i kap dhe trurin dhe ....ike sa per ti bere hysmet) ,nejse ky gjeti xhami ku te falesh ,ju ktheva ,po ti nuk e shef veten si je bere ,dashke dhe modele ti ,nuk e di si te mbaka kjo ,u skuq plakushi uli koken ..
    Keshtu eshte puna e disa meshkujve kokebosha ,fantazojne te shkretet.,i bi jorgani naten ,ftofen dhe ne mengjes e gjejne veten te lagur gjerr ne brez.
    Kujdesni dhe nga prostati se harrova...
    ne pergjithsi si mashkulli apo femna nuk eshte mire te shendoshet sepse eshte rrezik per semundje qe te kapin ne te ardhmen,
    por nga ana e lukut tek e fundit Burrit dhe i shkon kur eshte i mbushur,, por femres si shkon fare .
    se 100 vjet Lepur.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

une ka 8 vjet qe shkoj ne Palester dhe nuk eshte kollaj te shkosh kater here ne jave tu shty hekura kot,

une i shikoj shqiptaret ketej dhe njeres te pa ditur ne kete drejtim sepse hane shum keq. (fus dhe veten time ketu)
    buk me sup,, mish pa mase,, nuk lexojne asnjehere se si hahet .

gjeja me e rendesishme per njeriun eshte shendeti dhe ne tregojme me pak kujdes per kete.

ke te drejt ka shume qe nuk i kushtojne rendesi por me shume rendesi ka genetics ka shume njerez qe kane metabolizem te ngadalshem qe ndikon shume. sa per buke moe me pyet i lvoe it por e kontrolloj veten. une ha 1500-2000 kalori ne dite dhe shkoj ne gym per 4-5 ore ne jave.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

.
    Mire e ke ti, po femra ne pergjithesi e ka diten me te ngarkuar se meshkujt. Flas kryesisht per ato qe kane femije. Juve e doni femren ta kete trupin e bukur, por nuk i krijoni mundesi ta realizoje ate. Po te shpenzonin me shume kohe meshkujt shqiptare me familjen, sidomos femijet dhe femra do gjente me shume kohe per veten e saj.

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •