Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Une them ti veme nje dekorate .. Nderi I kombit .
    I takon medalja Gjergj Kastrioti.

lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Ka bere gje per Shqiperine kjo vajza ?
    nese jo sme intereson
    ca ka bere e ben per veten e saj vetem jo per Shqiperine ... ashtu si dhe shume te tjere
    Pse mi Eni ne te tjeret ēa kena bo per Shqiperin ?
    Si thua ti me mire te na degjohet emri per te mire ,apo per prostitucion ,arme ,vjedhje ,vrasje etj .
    Kjo eshte faqa tjeter e medalies ,te realitetit Shqiptar ,dhe besoj se sigurisht eshte shume me mire kur ka raste pozitive .
    Une per vete kenaqem ,kur degjoj gjera pozitive ,ku ne televizionin ku jetoj jane 5 balerine ,ku shkruajne dhe botojne me shume se 10 shqiptar ,ku ne skala te Milanos jane 4 instrumentist tonet ,5-6 aktor,futbollist etj etj .
    Hajt mos u bo xheloze,se dhe ne do bejme ndonje gje dhe do e ndihmojme Shqiperin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 12-07-2009 mė 13:55
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Xheloze sjam po une personalisht po te kisha mundesi do beja dicka ... nuk jam egoiste
    dhe ku i dihet do te bej ndonje dite .. por per kete sdua tme vene ndonje piedestal... e tme quajne krenaria e kombit .. kto koncepte me bejne per te qeshur me thene te drejten .. ashtu dhe ajo qe ke shkruar me siper
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Enii : 12-07-2009 mė 15:19

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Xheloze sjam po une personalisht po te kisha mundesi do beja dicka ... nuk jam egoiste
    dhe ku i dihet do te bej ndonje dite .. por per kete sdua tme vene ndonje piedestal... e tme quajne krenaria e kombit .. kto koncepte me bejne per te qeshur me thene te drejten .. ashtu dhe ajo qe ke shkruar me siper
    Te qeshesh per vlera pozitive ,nuk eshte per te qeshur ,po ti ne qofte se qesh ,pune per ty ,mua per shembull me qeshet pse qesh kot ti .
    Me duket se ajo s'ka kerkuar ta ngrejne ne piedestal (se nuk ka shkruajtur ajo ),por dikush ,siē jane bere dhe shume shkrime te tjera ne forum ,per njerez te tjere .
    Hajde ēa muhabetesh po bej me ty ,si muhabete thashethemesh ke rradhat e dikurshme ,mgjth urime ,ishalla po bo noi gjo qe ta nimosh Shqiperin.... (dhe ishalla po e morim vesh qe je ti ,Eni i forumit shqiptar,do ishte nder per forumin ,s'po them per kombin se mos qeshesh.)
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    ska per tu marr vesh jo ... po do ta ndjeni me menyra te tjera

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Ja keshtu Motra ime Lepurushja - ne te dy + Saura gjithmone konform jemi :-)
    Ate Grifshen ma ke pare gje ??? Se nga ha miza keto kohet e fundit ajo ...

Te pershendes
    vedha si te kam?
    ne jemi njesoj ne mendime prandaj e kemi gjakun e embel ahahhaha
    ate grifshen se di ku ka humb po me te vertet qe ka rene forumi ne qetesi nga ajo ?hahahahahhaahha
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    I takon medalja Gjergj Kastrioti.

lol
    Ore Vella Apodhon - te ka ngelur ndonje Medalje e Gjergjit teper Ty ??
    Ka bere gje per Shqiperine kjo vajza ?
    ca ka bere e ben per veten e saj vetem jo per Shqiperine ... ashtu si dhe shume te tjere
    Si te kam Eni ?? Ate syrin e paske shume te bukur. Po Ti mos u keqkupto se asaj po ja ngre une piedestalin se vertet me duket shume fisnike qe nje Shqiptar qe arrin ne nivele shume te larta (dhe kjo Vajza e ka arritur) perseri tregon me krenari dhe permend Shqiperine !! Kaq - fakti qe kjo permend Shqiperine mua me gezon shume.
    Te them te verteten ne situata te vecanta une personalisht i shmangem pyetjes "nga cvend je". Nejse shpresoj se me kupton drejt.
    Citim Postuar mė parė nga bombona Lexo Postimin
    vedha si te kam?
    ne jemi njesoj ne mendime prandaj e kemi gjakun e embel ahahhaha
    ate grifshen se di ku ka humb po me te vertet qe ka rene forumi ne qetesi nga ajo ?hahahahahhaahha
    Mire jam Moter Lepurushja - vallaj sherbet e kemi gjakun ne te dy ... te hane mushkonjat ty, se mua me grine
    Grifsha do kete ngelur ne klase dhe ja kan thyer prinderit tastieren ne koke me duket :-))))) Mbase e lexon se menjehre hidhet perpjete ajo :-DDD
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    U pajtove me lepurushen ti ;-) ,po qe je bere i tmerrshem hahahaha,po nga ajo tema tjeter pse ishe me nevra vella? e?
    Si te kam Moter Saura. Jo vetem u pajtova, po une edhe te tera Lepurushet i kam xhan :-))
    Me Nerva ?? Kush une .... joooo mer jo, thjesht ashtu kam lindur

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin

Mire jam Moter Lepurushja - vallaj sherbet e kemi gjakun ne te dy ... te hane mushkonjat ty, se mua me grine
    Grifsha do kete ngelur ne klase dhe ja kan thyer prinderit tastieren ne koke me duket :-))))) Mbase e lexon se menjehre hidhet perpjete ajo :-DDD
    lere se me grijne,dhe tani sa me hangri nje greth me te vertet haahahahah
    jo mor nuk ka met se eshte e shkelqyer ne shkoll ajo se e di un hahahahha
    ka ik me pushime mbase ahahaha
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga fabioanna Lexo Postimin
    E Pash Videon E Emes,por Skuptoj C'ka Te Vecant!!!
    Ka nje talent qe jo te gjithe e kane dhe jo te gjithe mund ta realizojne, dhe ku konkurrenca eshte e madhe. Do shume vullnet, deshira , sakrifica per tu realizuar. Ne nje fare menyre e kam zili. Urime dhe suksese te metejshme Emes ne fushen e modes. Mbase nje dite ka per ta hapur dyqanin e saj dhe ne Shqiperi.
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    ...e shikova videon , i dhash zor mu ndih krenar , po ncuk kot , su ndijta hiq...

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •