Pse mi Eni ne te tjeret ēa kena bo per Shqiperin ?
Si thua ti me mire te na degjohet emri per te mire ,apo per prostitucion ,arme ,vjedhje ,vrasje etj .
Kjo eshte faqa tjeter e medalies ,te realitetit Shqiptar ,dhe besoj se sigurisht eshte shume me mire kur ka raste pozitive .
Une per vete kenaqem ,kur degjoj gjera pozitive ,ku ne televizionin ku jetoj jane 5 balerine ,ku shkruajne dhe botojne me shume se 10 shqiptar ,ku ne skala te Milanos jane 4 instrumentist tonet ,5-6 aktor,futbollist etj etj .
Hajt mos u bo xheloze,se dhe ne do bejme ndonje gje dhe do e ndihmojme Shqiperin
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 12-07-2009 mė 13:55
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Xheloze sjam po une personalisht po te kisha mundesi do beja dicka ... nuk jam egoiste
dhe ku i dihet do te bej ndonje dite .. por per kete sdua tme vene ndonje piedestal... e tme quajne krenaria e kombit .. kto koncepte me bejne per te qeshur me thene te drejten .. ashtu dhe ajo qe ke shkruar me siper
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Enii : 12-07-2009 mė 15:19
Te qeshesh per vlera pozitive ,nuk eshte per te qeshur ,po ti ne qofte se qesh ,pune per ty ,mua per shembull me qeshet pse qesh kot ti .
Me duket se ajo s'ka kerkuar ta ngrejne ne piedestal (se nuk ka shkruajtur ajo ),por dikush ,siē jane bere dhe shume shkrime te tjera ne forum ,per njerez te tjere .
Hajde ēa muhabetesh po bej me ty ,si muhabete thashethemesh ke rradhat e dikurshme ,mgjth urime ,ishalla po bo noi gjo qe ta nimosh Shqiperin.... (dhe ishalla po e morim vesh qe je ti ,Eni i forumit shqiptar,do ishte nder per forumin ,s'po them per kombin se mos qeshesh.)
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
ska per tu marr vesh jo ... po do ta ndjeni me menyra te tjera![]()
Ore Vella Apodhon - te ka ngelur ndonje Medalje e Gjergjit teper Ty ??
Si te kam Eni ?? Ate syrin e paske shume te bukur. Po Ti mos u keqkupto se asaj po ja ngre une piedestalin se vertet me duket shume fisnike qe nje Shqiptar qe arrin ne nivele shume te larta (dhe kjo Vajza e ka arritur) perseri tregon me krenari dhe permend Shqiperine !! Kaq - fakti qe kjo permend Shqiperine mua me gezon shume.
Te them te verteten ne situata te vecanta une personalisht i shmangem pyetjes "nga cvend je". Nejse shpresoj se me kupton drejt.
Mire jam Moter Lepurushja - vallaj sherbet e kemi gjakun ne te dy ... te hane mushkonjat ty, se mua me grine
Grifsha do kete ngelur ne klase dhe ja kan thyer prinderit tastieren ne koke me duket :-))))) Mbase e lexon se menjehre hidhet perpjete ajo :-DDD
Si te kam Moter Saura. Jo vetem u pajtova, po une edhe te tera Lepurushet i kam xhan :-))
Me Nerva ?? Kush une .... joooo mer jo, thjesht ashtu kam lindur![]()
Ka nje talent qe jo te gjithe e kane dhe jo te gjithe mund ta realizojne, dhe ku konkurrenca eshte e madhe. Do shume vullnet, deshira , sakrifica per tu realizuar. Ne nje fare menyre e kam zili. Urime dhe suksese te metejshme Emes ne fushen e modes. Mbase nje dite ka per ta hapur dyqanin e saj dhe ne Shqiperi.
Feelings change - memories don't.
...e shikova videon , i dhash zor mu ndih krenar , po ncuk kot , su ndijta hiq...![]()
Krijoni Kontakt