Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 102
    LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anëtarësuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360

Cfarë mendimi keni për të burgosurit!

Pershendetje shoke dhe shoqe, po e hap nje teme te tille sepse jam edhe une nje prej tyre.
    Kam degjuar shume gjera ketu ne burg nga njerez qe kan dal dhe kan hyre perseri, une jam per here te pare ne burg dhe nuk di situaten si do me shikojne kur te dal.
    Perse burgaxhinjte kur dalin nga burgu i shikojne me sy tjeter, i shikojn si perbindsha si njerez te frikshem si njerez pa te drejta, perse ndodh kjo gje ?
    Njerez si gjith te tjeret nuk jemi dhe ne, kemi bere dicka qe nuk duhej bere dhe po e pagojme me heqje lirie, perse kur dalim jashte na kthejne te gjith shpinen dhe nuk na ndihmon njeri, pervec familjes.
    Nuk po ju flas per ata burgaxhinj qe jan ne burg per perdhenim dhe per vrasje me pagese, se dhe vet une ata njerez nuk i shikoj dot me sy.

Cili eshte mendimi juaj per ne te burgosurit, nuk duhet te na afroj populli jashte nuk duhet te na ndihmojne, te na tregojne qe dhe ne kemi akoma vend ne kete popull.

Me Respekt Goni.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PaToSaRaK : 10-06-2009 më 19:57
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Goni gjithsecili ne jete merr mbrapsht ate qe jep . Nese ti kur te dalesh do vazhdosh nje jete normale e do ti shohesh gjerat pozitivisht mos kij asnje dyshim qe do te kesh prane njerez qe te duan te miren , nese do vazhdosh si me pare do te jesh i rrethuar vetem nga nje grup njerezish qe sbejne pjese tek ai grupi i pare .. se do tju lidhi puna etj etj ..
    pra varet nga ty eshte ne doren tende gjithcka ne jete .. rruga qe zgjedh do te jete dhe fati yt
    te uroj sukses dhe lumturi

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    varet per shka bje ne burg

knej ka amerika i diskriminojn shum i her, as te drejt vote nuk kan mas si te dalin prej burgu
    Ndryshuar për herë të fundit nga derjansi : 10-06-2009 më 20:26
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anëtarësuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Eni: behet fjale qe te filloj perseri nje jet normale dhe jo te futem perseri ne rruge te jashtligjshme. Tani qe po nxjer kete denim i kam harruar ato shoqerira nuk jan me per mua.
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    mendimin me t'mire. Lol

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Te veshtire e ke ,po ke i avantazh se po e ben burgun ne Greqi kshuqe mos trego!Problemi qendron, se sa ty burrgu te ka demtuar nga ana psikologjike apo shendetsore.Se ti je i ri plot energji dhe patjeter do gjesh forca ta perballosh jeten jasht nqs se del pa goditje nga burgu.Mos bjer ne peisimizem ,mundohu te ruash qetsine se jam e sigurt se do fillosh jeten normale.Eshte pak e hidhur po do ta them shumica dalin me goditje nga burgu prandaj dhe i shofin me ate sy ,se jan te tille.Ndersa per opinionin publik ,varet se ca lloj i burgosuri je???Psh me tjeter sy shifet hajduti perdhunusi ai per prostitucion,nga ai qe shet drog.Ka shume te bej motivi qe ke hyre.

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    C'fare mendimi keni per te burgosurit?
    varet çka ke ba ...

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    mendimin me t'mire. Lol
    Ncncncncnnc sa duket qe genjen mer zot, po beje cik fake te lezetshem, jo troc fare.

Persa i perket te burgosurve, ka shume x dhe y ne ate ekuacion prandaj ajo varet, por nqs ti je penduar per cfare ke bere dhe vertet do te vazhdosh nje jete tamam, nuk ke pse ta vrasesh mendjen. Dihet qe shume do te te shohin me nje sy tjeter dhe sic jemi ne shqiptaret do flasin mbrapa kraheve, por kujt ju prish puna. Ka rendesi qe njerezit qe ti do dhe te te duan te jene mire dhe mos te vuajne me, por lagjia te flasi, jane mesuar.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar më parë nga PATOSARAK Lexo Postimin
    Eni: behet fjale qe te filloj perseri nje jet normale dhe jo te futem perseri ne rruge te jashtligjshme. Tani qe po nxjer kete denim i kam harruar ato shoqerira nuk jan me per mua.
    shume mire , por ska per te qene e lehte ta dish ..
    nese je i forte shpirterisht do tja dalesh.
    fat te mire

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    ne fillim ashtu do te shikojn ,por me kalimin e kohes duke par se je pendu dhe ke ngryshu,dalngadal edhe ata sjelljet ndaj teje i ndryshojn,mendimi im.

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Dëshmitë e Bedri Spahiut për historinë
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 02:00
  3. Të burgosurit shqiptarë, Greqi, shans për burg në vend
    Nga AlbaneZ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 19:36
  4. Mendimi juaj për veten dhe mendimi i të tjerëve për ju
    Nga hope31 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  5. Të burgosurit shqiptarë në Greqi - në grevë
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2004, 09:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •