Edhe une jam dakort se ajo qe po ndodh eshte nje apokalips i vertet shpirteror, dhe nuk ka se si te ndodhin ndryshe, per vete faktin se Nibiru po afron dhe bashke me te dhe forca e tij qe e ben token te dridhet dhe gjithashtu ne qe jemi siper saj.
Kete gje smund ta kuptoj cdo njeri, kete e kuptojn vetem njeres qe punojn shume me trurin e tyre, duke i bere pyetje dhe duke marre nje pergjigje perems llogjikes se tij .Ka me shuem se dhjet vjet qe e verej kete fenoemn anormal, po e shihja dhe e ndjeja se dicka po ndryshonte me mua dhe njerzit e tjere perreth meje, te gjith njerzit nga dita ne dit po beheshin me te pesionuar dhe une po mundohesha te gjija burimin e ketij presioni,(stresi) qe kishte pushtuar cdo cep e qoshe.Dhe te gjith kesaj rremuje ia gjeta pergjigjen vetem ateher kure lexova per her te pare temen e hapur nga DARIUS,dhe qe flet per plantetin e 12 dhe rracen qe banon ne kete ^planet.Nese e lexoni me vemendje aty do te gjeni te verteten absolute(sipas mendimit tim)dhe aty shpjegohet se si ky planet na viziton cdo 3600 vjet( na afrohet shum) dhe kure, ky arrin kaq afer, eshte krejt normale ti bej presion tokes, me forcen e tij pre gjigandi,cfar perkthehet dhe shume presion, dhe ky presion midis planatesh , nuk ka se si te na lej jashte loje ne, te cilet jemi pjes e tyre, dmth nga presioni i larte qe krijohet ne kete periudhe njerzit jan ne presion te lart, dhe nuk, ka vend per te fshehur hipokrizin e tyre dhe cdo gje del ne shesh per vete faktin se askush se ka me qetesin te mendoj me ane te llogjikes(te cilen e ka humbur shume koh me par)dhe gjithcka del ne shesh, dhe kjo mund te quhet dhe ndryshe nje lloj parapagimi i mekateve qe secili ka ber ne jeten e tij,dhe i vuan ato deri ne diten eeeeeeeee Apokalipsit totoal.SE CFARE DO NDODHIN ME PAS SE DI ME SAKTESI,POR MA DO MENDJA SE NJERZIMI NUK DO JET ME AI QE ESHTE SOT,GJITHCKA DO NDRYSHOJ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
I nderuar e lartė i vlerėsuar nga ana ime z. Astrit Kosturi,
Pas shuė ngarkesave ditore, hyra tė lexoj ndonjė poezi tė lehtė, por mė tėrhoqi titulli dhe emri i Juaj...
Thjesht, mė keni mpirė, mė keni fascionuar, mė keni mahnit, mė keni dhėnė forcė..(pėr ku me dijtė tė satėn herė me shkrime tė shumta nė shumė tema), me mendimet e Juaja filozofike shumė tė qarta, guximin ekstrem nė ballafaqim me realitetin sa do qė ai ėshtė i hidhur apo i tillė si ėshtė...
Kėtė e bėjnė vetėm ata qė kanė guximin, vetėm ata qė e pranojnė realitetin, vetėm ata qė nuk frikėsohen nga tė "gjallėt e vdekur"...
Do jap komente nė vazhdim - frikėsohem se sonte jam me emocione...
Pėrqafime Astrit!
I dashur Suliot!
Me kenaqe ! Thjeshte e qarte, m'u shfaq i deleguari "planeti gjigand", qė rralle e permalle, por kur vjen, leviz gjithēka nga vendi, edhe trutė tona, bile keto i ben tė vlojne si nė tenxhere me presion.
Keto jane forca madhore, kane ciklin dhe "rrugen" e vet dhe shoqerise njerezore tashme me shkence te zhvilluar, qė i merr sinjalet qė nga humbetirat mė tė largeta, i mbetet tė marre masa aq sa jane mundesite.
Realisht, njerezimi dhe veēanerisht "baballaret e tij" me papergjegjshmerine dhe mekanizmat djallezore, na e kane veshtersuar jeten mė shume se zoti ...!
Komunikimi me ju z. Agim Metbala, eshte privilegj per mua!
Ka shume intelektualė, edhe shkrimtarė, qė dashurohen marrezisht me dhunuesin dhe kamxhikun qė godet pa meshire kurrize njerezish. E rendesishme per ta, eshte tė trokasin gotat dhe tė ngrejne dolli per "te pagabueshmit" tane, per ata qė kemi larte e mbi krye, per ata qė dine vetem tė hedhin rrufete mbi te tjeret...
Sinqerisht, ndjehem "borxhli" ndaj jush, mė mire me thene teper mirenjohes, teksa mė inkurajoni e mė jepni kurajo e guxim, nė kete rruge te ngushte e nė kete udhetim tė mundimshem. Unė, nuk jam mė i miri dhe e di qė nuk mundem ta skalis fjalen mė shume se kaq, por jeta mė ka ēuar shpesh, atje ku eshte dhimbja, vuajtja duke me bere te ndjehem i goditur dhe i pervuajtur me teper se vuajtja.
Siē duket, disa prej nesh, zoti na ka ēuar nė keto shtigje te ferrit, per te pare e ndjere dhe... mė pas per t'u treguar te tjereve dhe per tė dhene alarmin, se shoqeria po kalon pragvetevrasjen.
Shume respekt!
Krijoni Kontakt