Close

Rezultati i Sondazhit: Cili nga Anëtarët ia Vlen të bëhet Politikan?

Votues
114. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • DYDRINAS

7 6.14%
  • Astrit Kosturi

12 10.53%
  • Limbo

3 2.63%
  • Guri i Kuq

1 0.88%
  • ILMGAP

2 1.75%
  • AdemGashi

3 2.63%
  • Juanito02

1 0.88%
  • [Perla]

5 4.39%
  • Dea_07

3 2.63%
  • Egnatius

1 0.88%
  • Flory80

6 5.26%
  • iliria e para

0 0%
  • Edvin83

1 0.88%
  • drenicaku

1 0.88%
  • Shpirt Njeriu

2 1.75%
  • Anesti_55

0 0%
  • DeuS

12 10.53%
  • Apollyon

17 14.91%
  • arbereshi_niko

1 0.88%
  • Nice_Boy

1 0.88%
  • MaDaBeR

2 1.75%
  • Preng Sherri

8 7.02%
  • Dritek7

0 0%
  • Anti

0 0%
  • MUAHHH

1 0.88%
  • MIRIAM

0 0%
  • Duaje Siveten

1 0.88%
  • Brari

16 14.04%
  • albprofiler

0 0%
  • AuLoNa

7 6.14%
Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 187
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin

drague je i pam pam
    hahahaha...that's funny !
    Where does a thought go when it's forgotten?

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Ti daku ke të ardhme për tu bërë politikan i djathtë se qeke mashtrus dhe hipokrit i paparë. Ti je i vetmi që ke votuar për veten aty kurse këtu del na shkrun përr përr

Ai garant spo e di qe sondazhi eshte publik !

Gjithfare personaliteti kish ketu.

i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin

Ai garant spo e di qe sondazhi eshte publik !

Gjithfare personaliteti kish ketu.
    Hajt se i falet ore mes kqyrni per shum po kqyrni per pak (ashtu jemi msu na Shqiptart)

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga STOP-START Lexo Postimin
    Hajt se i falet ore mes kqyrni per shum po kqyrni per pak (ashtu jemi msu na Shqiptart)
    Jo jo, per pak s'e kemi keqyr! Ama interesant a? Dhe, ka shume fenomene keshtu interesante ne kete forum.

Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga bombona Lexo Postimin
    une voten time ja jap mikut tim astrit kosturit qe per mendimin tim e meriton me shum se gjithe ketu...
    Bombona shume te faleminderit per vleresimin dhe respektin njekohesisht, por kam kerkuar te mos votohem. Po postoj edhe njehere prononcimin tim, të bere ne kete teme me perpara:

"Me shume respekt dhe dashuri, ju falenderoj per vleresimin dhe Ju them: Nuk jam ketu mes jush per politikan, sepse në të tilla kohë, nuk e bej dot!
    Kam tentuar te futem në politike, sepse nuk ke rruge tjeter per të bere per njerezit dhe komunitetin, por pashe që aty te duhej të zoteroje filozofine e putanave. Vetem ato, nuk kane dhimbesuri dhe gjithnje pa kurrefare emocioni shkojne gjithnje me fituesin, mbeshteten perhere tek me i forti, me i fuqishmi!
    Kjo tregon, se eshte berë aq shtërnguese morsa e jetës, saqë i gjori njeri, kapet tek e panjohura si mister... Të dobësuar në karakter dhe të dërrmuar nga tërheqja e karrocës së ngarkuar me aq shumë halle e probleme deri në gjunjëzim, njeriu i gjendur mes dilemash, kapet tek misteri i pritshëm, nëpërmjet asaj të panjohure, që me durim dhe shpresë pret nga e nesërmja kushedi sa e largët. Dhe… në je i hurit dhe litarit, në je dinak, i pabesë, gënjeshtar dhe i poshtër, kusar, shpifës, ziliqar dhe mosmirënjohës, në këtë fillim shekulli, je tamam për politikan. Njerëzia, çuditërisht përulet, ndaj këtij pushteti të tyre. Gjendet kështu, fare poshtë tyre, pa e ditur se cila dritëhije e çuditshme e psikikës, e bën të tillë ....

Sinqerisht, më pelqen të jem në krye të halleve dhe shqetesimeve te njerezve, por jo per pushtet dhe aq më pak si politikan.
    Me shume respekt per te gjithe Ju!"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-05-2009
    Postime
    42
    Baca Astrit frigohem se mos ta mbushin mendjen këta forumistat dhe të futesh në politikë.
    Fc Real Madrid
    Luis Nazario De Lima Ronaldo

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga ZANOR Lexo Postimin
    a ta vazhdoj nëpër pikat?...........NËN RRËNJET E LULEVE!
    neper pika vendos une edhe jo ti.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Astrit Kosturi Lexo Postimin
    Bombona shume te faleminderit per vleresimin dhe respektin njekohesisht, por kam kerkuar te mos votohem. Po postoj edhe njehere prononcimin tim, të bere ne kete teme me perpara:

"Me shume respekt dhe dashuri, ju falenderoj per vleresimin dhe Ju them: Nuk jam ketu mes jush per politikan, sepse në të tilla kohë, nuk e bej dot!
    Kam tentuar te futem në politike, sepse nuk ke rruge tjeter per të bere per njerezit dhe komunitetin, por pashe që aty te duhej të zoteroje filozofine e putanave. Vetem ato, nuk kane dhimbesuri dhe gjithnje pa kurrefare emocioni shkojne gjithnje me fituesin, mbeshteten perhere tek me i forti, me i fuqishmi!
    Kjo tregon, se eshte berë aq shtërnguese morsa e jetës, saqë i gjori njeri, kapet tek e panjohura si mister... Të dobësuar në karakter dhe të dërrmuar nga tërheqja e karrocës së ngarkuar me aq shumë halle e probleme deri në gjunjëzim, njeriu i gjendur mes dilemash, kapet tek misteri i pritshëm, nëpërmjet asaj të panjohure, që me durim dhe shpresë pret nga e nesërmja kushedi sa e largët. Dhe… në je i hurit dhe litarit, në je dinak, i pabesë, gënjeshtar dhe i poshtër, kusar, shpifës, ziliqar dhe mosmirënjohës, në këtë fillim shekulli, je tamam për politikan. Njerëzia, çuditërisht përulet, ndaj këtij pushteti të tyre. Gjendet kështu, fare poshtë tyre, pa e ditur se cila dritëhije e çuditshme e psikikës, e bën të tillë ....

Sinqerisht, më pelqen të jem në krye të halleve dhe shqetesimeve te njerezve, por jo per pushtet dhe aq më pak si politikan.
    Me shume respekt per te gjithe Ju!"
    Nuk duhet ta merrni kaq seriozisht kete votim, sepse vlen vetem perbrenda forumit, pasi votojne vetem anetaret e forumit.

i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Nuk duhet ta merrni kaq seriozisht kete votim, sepse vlen vetem perbrenda forumit, pasi votojne vetem anetaret e forumit.
    Rina ejo do të fus dhe të herën tjetër në sondazh sepse shihesh që je shumë nervoze .
    Por të paktën ky rrezulltat të bën më të dalluar se të tjerët .

Elvisi

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga STOP-START Lexo Postimin
    Rina ejo do të fus dhe të herën tjetër në sondazh sepse shihesh që je shumë nervoze .
    Por të paktën ky rrezulltat të bën më të dalluar se të tjerët .

Elvisi
    Ndoshta shkronjat po dalin nervoz, se bash hic sjam tash. Po ka ketu anetare qe jane regjistruar me vone se une e ndoshta nuk i din aq mire rregullat, per ate. Nejse

Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •