DYDRINAS
Astrit Kosturi
Limbo
Guri i Kuq
ILMGAP
AdemGashi
Juanito02
[Perla]
Dea_07
Egnatius
Flory80
iliria e para
Edvin83
drenicaku
Shpirt Njeriu
Anesti_55
DeuS
Apollyon
arbereshi_niko
Nice_Boy
MaDaBeR
Preng Sherri
Dritek7
Anti
MUAHHH
MIRIAM
Duaje Siveten
Brari
albprofiler
AuLoNa
Bombona shume te faleminderit per vleresimin dhe respektin njekohesisht, por kam kerkuar te mos votohem. Po postoj edhe njehere prononcimin tim, të bere ne kete teme me perpara:
"Me shume respekt dhe dashuri, ju falenderoj per vleresimin dhe Ju them: Nuk jam ketu mes jush per politikan, sepse në të tilla kohë, nuk e bej dot!
Kam tentuar te futem në politike, sepse nuk ke rruge tjeter per të bere per njerezit dhe komunitetin, por pashe që aty te duhej të zoteroje filozofine e putanave. Vetem ato, nuk kane dhimbesuri dhe gjithnje pa kurrefare emocioni shkojne gjithnje me fituesin, mbeshteten perhere tek me i forti, me i fuqishmi!
Kjo tregon, se eshte berë aq shtërnguese morsa e jetës, saqë i gjori njeri, kapet tek e panjohura si mister... Të dobësuar në karakter dhe të dërrmuar nga tërheqja e karrocës së ngarkuar me aq shumë halle e probleme deri në gjunjëzim, njeriu i gjendur mes dilemash, kapet tek misteri i pritshëm, nëpërmjet asaj të panjohure, që me durim dhe shpresë pret nga e nesërmja kushedi sa e largët. Dhe… në je i hurit dhe litarit, në je dinak, i pabesë, gënjeshtar dhe i poshtër, kusar, shpifës, ziliqar dhe mosmirënjohës, në këtë fillim shekulli, je tamam për politikan. Njerëzia, çuditërisht përulet, ndaj këtij pushteti të tyre. Gjendet kështu, fare poshtë tyre, pa e ditur se cila dritëhije e çuditshme e psikikës, e bën të tillë ....
Sinqerisht, më pelqen të jem në krye të halleve dhe shqetesimeve te njerezve, por jo per pushtet dhe aq më pak si politikan.
Me shume respekt per te gjithe Ju!"
Baca Astrit frigohem se mos ta mbushin mendjen këta forumistat dhe të futesh në politikë.![]()
Fc Real Madrid
Luis Nazario De Lima Ronaldo
Krijoni Kontakt