DYDRINAS
Astrit Kosturi
Limbo
Guri i Kuq
ILMGAP
AdemGashi
Juanito02
[Perla]
Dea_07
Egnatius
Flory80
iliria e para
Edvin83
drenicaku
Shpirt Njeriu
Anesti_55
DeuS
Apollyon
arbereshi_niko
Nice_Boy
MaDaBeR
Preng Sherri
Dritek7
Anti
MUAHHH
MIRIAM
Duaje Siveten
Brari
albprofiler
AuLoNa
une voten time ja jap mikut tim astrit kosturit qe per mendimin tim e meriton me shum se gjithe ketu...
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Kjo tema qënka shumë interesante, dhe i ngjaka pak a shumë votimeve të 28 qershorit.
Por ajo që nuk më pëlqen mua në këto "zgjedhje" është fakti që ne kandidatët nuk na është marë fare mendim, në duam të kandidojmë apo jo?
Unë për shëmbull, me qënë se paskam emrin në listë, nuk do të doja kurrë të bëhesha politikan, dhe në qoftë se në një situatë apo një tjetër do të përfshihesha në politikën (Shqiptare), unë jam i ndërgjegjshëm se nuk do të merrja vota, pasi unë më shumë se ç'do gjë tjetër, parapëlqej të flas hapur dhe pa dorashka, pa përdorur diplomacinë e nevojshme në raste të tilla.
Me gjithë atë komplimente për temën, është shumë interesante.
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Teme e papare.
-
Edhe une votoj per Brarin , per arsye qe i kane permendur me pare.
-
Une do te votoja per flory80, por nuk pajtohem me linjen politike te cilen ai mbron.
Kur i numeron KQZ votat?![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Tosku : 10-07-2009 më 15:13
Xhuxhi me duket si shume lokalist koheve te fundit...dhe per nje politikan te mire eshte hendikep....
Me kenaqesi do te votoja;- drague, te ishte me transparent...
Shyqyr zotit forumi ka disa anetare te majte e te djathte qe ja fusin gishtin 100 here shumices se politikaneve tane. Une jam i djathte, si i tille ndaj pak a shume po te njejtat mendime apo shqetesime me te djathtet e tjere. Keshtu qe nuk eshte cudi qe vota ime do ti shkoj nje demokrati.
Pasi i rraha punet para e prapa vendosa tja jap voten Dydrinasit sepse mendoj qe posedon cilesite,gjykimin,dijen dhe qendrimin qe une do kerkoja nga nje politikan .
Megjithate po te kisha mundesi me zgjedh qeverine apo parlamentin do fusja
Jo sipas renditjes
Brari
Antimafia
Bel Ami
Guri Kuq
Shkodra 13
Deus
Apollyon
Dias_10
Darius
Homza
Dita
Xhuxhun
Limbo
Rugova
Jck Watson
Madaber
Drague
Edvin83
Preng Sherri
Jane dhe disa te tjere po qe sme kujtohen per momentin, por do ti permend edhe ato kur te me kujtohen
Jam i bindur se sikur te kishim nje parlament me keto anetare, Shqiperia do kishte bere hajer dhe do kishte ec goxha. Me te tille politikane do ja fusnim gishtin kucka.ve greko-serbe.
Ndryshuar për herë të fundit nga Egnatius : 10-07-2009 më 15:42
Edhe une Brarit desha me ja dhene por jo per ato arsyet e tua por per arsye te tjera. Po ka bere mungesa kohet e fundit dhe nuk e meriton voten se forumi eshte bere pak monoton.
Por sikur te isha ndonje magjistar Brarin do ta beja diktator me fuqi absolute per te pakten 5 vjet.
Kam pershtypjen se nen drejtimin e Brarit Shqiperia do lulezonte dhe si pasoje do zhdukeshin te gjithe komunisto-kriminelet.
Krijoni Kontakt