Close

Rezultati i Sondazhit: Cili nga Anëtarët ia Vlen të bëhet Politikan?

Votues
114. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • DYDRINAS

7 6.14%
  • Astrit Kosturi

12 10.53%
  • Limbo

3 2.63%
  • Guri i Kuq

1 0.88%
  • ILMGAP

2 1.75%
  • AdemGashi

3 2.63%
  • Juanito02

1 0.88%
  • [Perla]

5 4.39%
  • Dea_07

3 2.63%
  • Egnatius

1 0.88%
  • Flory80

6 5.26%
  • iliria e para

0 0%
  • Edvin83

1 0.88%
  • drenicaku

1 0.88%
  • Shpirt Njeriu

2 1.75%
  • Anesti_55

0 0%
  • DeuS

12 10.53%
  • Apollyon

17 14.91%
  • arbereshi_niko

1 0.88%
  • Nice_Boy

1 0.88%
  • MaDaBeR

2 1.75%
  • Preng Sherri

8 7.02%
  • Dritek7

0 0%
  • Anti

0 0%
  • MUAHHH

1 0.88%
  • MIRIAM

0 0%
  • Duaje Siveten

1 0.88%
  • Brari

16 14.04%
  • albprofiler

0 0%
  • AuLoNa

7 6.14%
Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 187
    ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Ti daku ke të ardhme për tu bërë politikan i djathtë se qeke mashtrus dhe hipokrit i paparë. Ti je i vetmi që ke votuar për veten aty kurse këtu del na shkrun përr përr
    Ti "daku" duhet të dish se, unë jam plotësisht i ndërgjegjshëm që sondazhi ishte publik, dhe kam qënë nga të parët që kam votuar në të, duke e vërtetuar votën për veten, si sarkazëm dhe ironi për të gjithë ju të tjerët që mereni me sondazhe kaq fëminore.
    Unë nuk kam ndërmënd të hedh kandidaturën për "kryeministër" të forumit sepse nuk kam as kohën, dhe as dëshirën për ta bërë. (Edhe pse më është ofruar një post moderatori, por e kam refuzuar)

Ndërsa ajo që ti e quan hipokrizi, është kjo e jotja, duke ndërruar nickname-in çdo 3 minuta.
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ndoshta shkronjat po dalin nervoz, se bash hic sjam tash. Po ka ketu anetare qe jane regjistruar me vone se une e ndoshta nuk i din aq mire rregullat, per ate. Nejse
    Po valla ka shumë po ka edhe shumë antarë që e dëshirojnë humorin.

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar më parë nga STOP-START Lexo Postimin
    Po valla ka shumë po ka edhe shumë antarë që e dëshirojnë humorin.
    Lëre se e paskan marë serjozisht këtë sondazh disa këtu, ndoshta do të na duhet të sjellim dhe vëzhgues ndërkombëtar, për të siguruar që nuk do të ketë manipulime.

Mere me lëng thuaj, se mishi na ka lënë shëndenë.
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2008
    Postime
    208
    Pasi kemi kandidatin për politikan............?! i F.SH. tani na mbetet të bejmë koalicionin.........unë mendoj Rina_87 me STOP-STARTkishte me funkcionuar ky koalicion..........hë si thoni

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga antina Lexo Postimin
    Pasi kemi kandidatin për politikan............?! i F.SH. tani na mbetet të bejmë koalicionin.........unë mendoj Rina_87 me STOP-STARTkishte me funkcionuar ky koalicion..........hë si thoni

Antina flm, mirepo une si pelqej koalicionet e as partite, se mendoj qe mund te aplikoj fare lehte si entitet politik i pavarur

i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga antina Lexo Postimin
    Seriozisht e ki GOCEEEE , se unë jam i rrezikshem en kësi lloj rastesh kur flitet për goca që mirren me forume , po edhe ajo ideja e kualicionit nuk është e keqe sepse ke parë një herë jo nuk dua të bashkohem thonë e në fund ndodh që bashkohen.
    Kështu ndodhi edhe me LSI-n deri dje ofendojke Sali Berishën sot koalicion .
    Mendoj se tani Rina_87 njëherë do të më ofendoj dhe nuk do pranoj e më pas . . . . . .. . . .

Elvisi

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Egnatius Lexo Postimin
    Shyqyr zotit forumi ka disa anetare te majte e te djathte qe ja fusin gishtin 100 here shumices se politikaneve tane. Une jam i djathte, si i tille ndaj pak a shume po te njejtat mendime apo shqetesime me te djathtet e tjere. Keshtu qe nuk eshte cudi qe vota ime do ti shkoj nje demokrati.

Pasi i rraha punet para e prapa vendosa tja jap voten Dydrinasit sepse mendoj qe posedon cilesite,gjykimin,dijen dhe qendrimin qe une do kerkoja nga nje politikan .

Megjithate po te kisha mundesi me zgjedh qeverine apo parlamentin do fusja
    Jo sipas renditjes

Brari
    Antimafia
    Bel Ami
    Guri Kuq
    Shkodra 13
    Deus
    Apollyon
    Dias_10
    Darius
    Homza
    Dita
    Xhuxhun
    Limbo
    Rugova
    Jck Watson
    Madaber
    Drague
    Edvin83
    Preng Sherri

Jane dhe disa te tjere po qe sme kujtohen per momentin, por do ti permend edhe ato kur te me kujtohen

Jam i bindur se sikur te kishim nje parlament me keto anetare, Shqiperia do kishte bere hajer dhe do kishte ec goxha. Me te tille politikane do ja fusnim gishtin kucka.ve greko-serbe.
    qekam ne liste mer.

po te me votoni mu nuk ka dushk, vetem shkozë.

ecni gjithmone djathtas.me e keqja ja fusni trotuarit.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    kush e hapi kte lloj teme mor, ca kontributi ne forum keni bo lool

nejse une votoava brarin...eshte demokrat i flakt ky.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga flory80 Lexo Postimin
    Ti "daku" duhet të dish se, unë jam plotësisht i ndërgjegjshëm që sondazhi ishte publik, dhe kam qënë nga të parët që kam votuar në të, duke e vërtetuar votën për veten, si sarkazëm dhe ironi për të gjithë ju të tjerët që mereni me sondazhe kaq fëminore.
    Unë nuk kam ndërmënd të hedh kandidaturën për "kryeministër" të forumit sepse nuk kam as kohën, dhe as dëshirën për ta bërë. (Edhe pse më është ofruar një post moderatori, por e kam refuzuar)

Ndërsa ajo që ti e quan hipokrizi, është kjo e jotja, duke ndërruar nickname-in çdo 3 minuta.
    Ore ti luje spondin sa të dush. Sado të duash të na imponosh gjoja se sdo atë që do po te them as mos e mendo se njeri nuk të voto. As kryeministër as president as deputet.

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga Astrit Kosturi Lexo Postimin
    Bombona shume te faleminderit per vleresimin dhe respektin njekohesisht, por kam kerkuar te mos votohem. Po postoj edhe njehere prononcimin tim, të bere ne kete teme me perpara:
    astrit nuk e dija per pronocimin tend te me falesh ,po se ne po bejme nje sondazh nuk do thot se njerzit do shkojne politikane ,kjo eshte thjesh te tregojme se per mendimin ton kush e meriton me shum,dhe un them se tui je adapt per nje demokraci te mirfillt
    te pershendes miku im
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •