Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 107

Familje sulmohet ne Kukës!

Një familje nga Kosova e cila shkonte në Shqipëri për të kaluar pushimet në qytetin e Durrësit është sulmuar në Kukës.

Dy grabitës të pamaskuar kanë ndalur automjetin me të cilin udhëtonin qytetarët nga Kosova në vendin e quajtur “Ura e Rexhepajt” në Kukës, dhe në tentativë për të marrë një nga fëmijët kanë qëlluar duke plagosur shtetasen 28-vjeçare, Makfine Berisha. Policia ka shoqëruar disa persona si autorë të mundshëm të ngjarjes, njofton BalkanWeb.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    kjo eshte turp,turp i madh.kurr njerz skeni mu bo ju t`shqipnis,KURR HIQ,harrone evropen.njerez te malit qe skan buk me honger po shpresojn me hi evrop,JO KURR.
    edhe ne kohe te luftes 1800 traktora jan vjedhur prej "vllezerve"tane matan kufirit,kan plaqkit refugjat,kan bo marrina.TURP.
    Nuk kan faj politikanat e juj,edhe ata t`shkretit me kend kan pune mos vet hiq.sipar parashikimeve qe dojn me dal enver hoxha s`ish kon budall qe ju ka majt ne dry 50 vjet.egersina.te na vini ne Kosove edhe i bindun jam qe kurr hiq kerkush nuk ka me ju nxerr problem as per ni fije shkrepse,na jem shume ma shqiptar e shume ma t`lidhun,shum ma shum mahemi si shqiptar.kur osht puna me dal me plaqkit nuk dalim me plaqkit popullin ton,po shkojm n`spanje itali e gjermani,atje bojm plaqka e kurr ne prag te shpise.kta jan qyqar qe bojn ksi gjeste.
    Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 07-07-2009 më 09:43

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    NUk na duheshin këto maskarëlleqe tani në këtë kohë dhe në asnjërën nga kohërat tona! Mua më kujtohet kur merrnim rrugën që nga Tirana për në Fushë Arrëz e drejtim të Kukësit, me autobus kur shoferi dhe shoqeruesi e bënin rrugën me kallashnikov nga frika e sulmeve të bandave të ndryshme si dhe paraqitja e maskave e që mendohej që në shumicën e rasteve ishte vet policia!
    Rruga Durrës - Kukës u bë por nuk ishte rruga edhe aqë e rrezikshme në krahasim me këta mafijoz rrugësh!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PËRMENDË KAM!

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    kjo eshte turp,turp i madh.kurr njerz skeni mu bo ju t`shqipnis,KURR HIQ,harrone evropen.njerez te malit qe skan buk me honger po shpresojn me hi evrop,JO KURR.
    edhe ne kohe te luftes 1800 traktora jan vjedhur prej "vllezerve"tane matan kufirit,kan plaqkit refugjat,kan bo marrina.TURP.
    Nuk kan faj politikanat e juj,edhe ata t`shkretit me kend kan pune mos vet hiq.sipar parashikimeve qe dojn me dal enver hoxha s`ish kon budall qe ju ka majt ne dry 50 vjet.egersina.te na vini ne Kosove edhe i bindun jam qe kurr hiq kerkush nuk ka me ju nxerr problem as per ni fije shkrepse,na jem shume ma shqiptar e shume ma t`lidhun,shum ma shum mahemi si shqiptar.turp bre
    A e ke iden se c'fare je tu then mer
    Personi qe e ka postuar kete lajme nuk e ka shkruajtur te plote.

Banditet kishin tentuar te merrni ose te grabisnin vetem femijen. Nuk kishin tentuar te merrnin para ose sende te tjera.

Kjo per mua eshte nje hasmeri familjare.Ne 3 te mjesit te sulmosh makinen dhe te marresh femijen (fatmirsisht nena e femijes eshte treguar e zonja).

Banditet duan para ,mall etj.

Ps. Mos harro dhe neper dameret e tu gjake shqiptari rrjedh.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Xp Maska e Vista
    Anëtarësuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Policia duhet te jet me efikase kur ndodhin krime , menjeher me i arrestu kriminelt , kur te ket polici te fort ateher kriminelt do te mendohen me mir para se te ndermarrin ndonje akt te ktill.
    Ne Shqiperi fatkeqsisht ka shkall me te lart te krimit sesa ne Kosov dhe ne vendet tjera Ballkanike , sidomos te iritojn sulme te ktilla ndaj grave e fmive ...
    E Verteta është e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anë)

Nuk ka Fis pa Pis.
    Kete duhet me diten, raste te tilla ndodhin edhe ne Kosove.Kosovari Kosovarin e plackite.Rrespekt per Vellezerit shqipetare.

p.s ai sulmuesi eshte kapur nga policia e Kukesit.
    Someone wants to be a Devils Advocate.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750

Nuk duhet te nxehen kokat pa dijt se cfar kishte ndodhe ne detaje!Nuk keni nevoj te shaheni mes vete se ne jemi te njejt,,Pshtyj lart te bie fytyres"Edhe ne Kosove dhe ne cdo vend te botes ndodhin gjera te ketilla,por dhasht zoti e te ndalen.Edhe ne Kosove u paraqiten maskat,bile ne pike te dites.Pra ta ruajm njeri-tjetrin se jemi nje!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    A e ke iden se c'fare je tu then mer
    Personi qe e ka postuar kete lajme nuk e ka shkruajtur te plote.

Banditet kishin tentuar te merrni ose te grabisnin vetem femijen. Nuk kishin tentuar te merrnin para ose sende te tjera.

Kjo per mua eshte nje hasmeri familjare.Ne 3 te mjesit te sulmosh makinen dhe te marresh femijen (fatmirsisht nena e femijes eshte treguar e zonja).

Banditet duan para ,mall etj.

Ps. Mos harro dhe neper dameret e tu gjake shqiptari rrjedh.
    E vërtetë por banditët së pari bëjnë llogarinë; nëse do t'kërkonin para më së shumti do t'mund të merrnin 1000 euro apo hajt tua bëj pak qejfin banditëve 2000 euro!
    Asnjë i krisur nuk e bë më rrugen Tiranë - Kukës me shumë para në xhep dhe banditët këtë gjë e dinë!
    Prandaj ata bëjnë llogarinë!
    E llogaria është kjo:
    " Së pari i rremben fëmijën dhe pastaj i kërkon mjete marramendëse për ta liruar fëmijën e marrë pengë!"
    Sa për hasmëri Familjare do t'pësonin të rriturit dhe jo fëmijët; së paku tek shqiptarët nuk pësojnë fëmijet në hasmërit familjare!
    Gjerë sa të rriturit " vriten" - fëmijët i hajnë mollat!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PËRMENDË KAM!

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    Nuk kan faj politikanat e juj,edhe ata t`shkretit me kend kan pune mos vet hiq.sipar parashikimeve qe dojn me dal enver hoxha s`ish kon budall qe ju ka majt ne dry 50 vjet.egersina.te na vini ne Kosove edhe i bindun jam qe kurr hiq kerkush nuk ka me ju nxerr problem as per ni fije shkrepse,na jem shume ma shqiptar e shume ma t`lidhun,shum ma shum mahemi si shqiptar.kur osht puna me dal me plaqkit nuk dalim me plaqkit popullin ton,po shkojm n`spanje itali e gjermani,atje bojm plaqka e kurr ne prag te shpise.kta jan qyqar qe bojn ksi gjeste.

Falemnderit per sinqeritetin e theksuar qe tregoni ne kete qe keni shprehur. Fatkeqesisht, u desh nje rast i tille kriminal, ku nje familje u rendua nga disa halabake, qe nje kosovar te hapte barkun dhe te shprehte ate qe mendon rreth shqiptareve. Personalisht, te jam mirenjohes, sepse sot e tutje te pakten do te di se me cfare plehre kam te bej ketu ne forum. Te jam mirenjohes sepse ndryshe nga shume te tjere qe ma drredhin e sperdredhin muhabetin, gjasme per patriote e lesh me qime, ti u tregove burre te pakten. Urime per burrnine, sepse jo te gjithe e kane dhe e shprehin, ndersa per te tjerat qe ke shprehur, te siguroj qe shqiptaret nuk perfaqesohen nga nje grup halabakesh maloke e kriminele, por jane nje popull simbol i mikpritjes, i bujarise dhe pamvaresisht nje periudhe 50 vjecare e nje diktatori te eger, e mbajti kete popull te izoluar, te ndrydhur ne kohen kulminante kur Europa u zhvillua ekonomikisht, shqiptaret nuk meritojne te etiketohen dhe te deklasohen ne menyren qe keni bere ju me lart, perkundrazi. Populli yne thote: Idhnimin e mramjes, ruje per n'mjes! Sikur ju te kishit duruar pak para se te shkruanit ketu, ndoshta te i benit me mire vetes, por nga ana jone, serisht duhesh falenderuar sepse te pakten e dime se me c'mall kemi te bejme sot e tutje!

Me fal qe nuk ta perkthej dot serbisht..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Miku im eshte qelluar ne makine dhe per pak nuk eshte vrare ne ate rruge para 10 vitesh por edhe tani te ndodhin keto gjera TURP.

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •