Close
Faqja 8 prej 21 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 208
    i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Eshte gjeja me e mire kjo qe po ndodh.
    Te pastrohet e majta njehere e mire nga peshkaqenet e korrupsionit si Meta.
    Ska pasur fare faj Rama qe e ka etiketuar me kohe ate shume te tjere ne ps qe i ka derguar me kohe ne shtepi.
    Ka pasur aq llum korrupsioni ne ps sa rama se asgjesoi dot.
    Vec vjedhjeve te medha te votes qe beri Saliu nje pjese e humbjes se Rames qene edhe mjaft figura tashme te diskredituara qe nga koha e Nanos te cilat u paraqiten per kandidate.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    ore ajo e Germanis esht ndryshe ..PSD dhe Kristianet nuk jan dhe aq te kundert ..thuajse ne qender ,,.. dhe nese e ka par pak me mir shife se c'far po behet me qevrin Gjermane ..esht ne paterica ai palla qe beri kualicionin kerkon te behet kryeminister ...PD dhe PSI esht si PKSH dhe ballistet ore .. a merrni vesh ju apo ju te ashtuquajturit demokart kur esht ne interesin tuaj mundohi te justifikoni gjithcka ... degjoni mua ky esht fundi i Berishes se Meta nuk futet ne rangun e tij dhe gorillave te tij ,,... ai do ja fus Sales dhe vetes se elektorati i ka ik ati ke PS ...

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Rama ndaj pisllikut shekullor - Bashkimit Meta dhe Berisha! (4 korrik 2009)

Ilir Meta bertet (pellet) mes sheshit kundra Sali Berishes (ironike he?) Ky eshte Ilir Meta - Esat Pashe Toptani

Ju lutem degjojeni deri ne fund, sepse do njihni mire Meten. Degjoni sesi e pershkruan Berishen, partnerin e tij te sotem, thote: (Kryeministri i tragjedive, me i korruptuari ndonjehere ne Shqiperi, diktatori me i madh!)

Kulmi, paska qene vertete degjenerate. Gjynah shqiptaret qe i dhane votat..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2009
    Postime
    85
    Citim Postuar më parë nga Davius Lexo Postimin
    Ilir Meta dhe LSI, me 4 deputetë për 4 vite në qeverisje të djathtë do të digjen tërësisht, do të asgjësohen. Një ish kryeministër i majtë, një ish figurë kyçe e të majtës, sot shpëton një kryeministër "veteran" të djathtë nga fiaskoja që e pret. Për 2 ministri, dhe disa poste drejtorësh e udhëheqësish dikastereve, ai shkel mbi vullnetin e majtë, mbi 83 mijë votat e LSI në rang vendi dhe kalon faktikisht në PD.

Ky është absurdi më i madh i politikës shqiptare. Një deputet që thyente foltoret në kuvendin e Shqipërisë kundër Sali Berishës, një deputet që shante çdo ditë e natë Sali Berishën, sot ja shpëton jetën atij. E pistë është politika. Për 4 vitet e ardhshme elektorati i LSI, me dy duar do të përqafoj PS-në, si partia e vetme që kujdeset për vullnetin e tyre, për idealet e tyre majtiste dhe mbrojtjen dinjitoze të votës së tyre.
    sigurisht.
    te gjithe qe njoh qe kane votur per LSI, thone qe i ka mashtruar, u ka vjedhur voten, e te mos ua kerkoje me kurre voten.
    Ne TR jane habitur te gjithe. Sa del Meta ne ekran neper lokale, degjohet vetem "plehra."

Une s'di si do te dale rrugeve ai.

LSI mori fund me kete. Tani do te vjedhe sa te mundet keto 4 vjet, se e di qe me pas s'ka me votues.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Ilir Meta kishte 8 vite ne opozite, edhe 4 do ishin do te ishin fatel per te. Ajo qe e paramendoj se do te ndodhe eshte 2-3 vite dhe braktisje te koalicionit me PD dhe zgjedhje te reja parlamentare.

/\/€√έя D|€
    Anëtarësuar
    22-03-2009
    Vendndodhja
    n\a
    Postime
    26
    Citim Postuar më parë nga Davius Lexo Postimin
    Ilir Meta dhe LSI, me 4 deputetë për 4 vite në qeverisje të djathtë do të digjen tërësisht, do të asgjësohen. Një ish kryeministër i majtë, një ish figurë kyçe e të majtës, sot shpëton një kryeministër "veteran" të djathtë nga fiaskoja që e pret. Për 2 ministri, dhe disa poste drejtorësh e udhëheqësish dikastereve, ai shkel mbi vullnetin e majtë, mbi 83 mijë votat e LSI në rang vendi dhe kalon faktikisht në PD.

Ky është absurdi më i madh i politikës shqiptare. Një deputet që thyente foltoret në kuvendin e Shqipërisë kundër Sali Berishës, një deputet që shante çdo ditë e natë Sali Berishën, sot ja shpëton jetën atij. E pistë është politika. Për 4 vitet e ardhshme elektorati i LSI, me dy duar do të përqafoj PS-në, si partia e vetme që kujdeset për vullnetin e tyre, për idealet e tyre majtiste dhe mbrojtjen dinjitoze të votës së tyre.
    Elektorati i LSI e votoj kete forc politike per te qene ne pushtet, dhe ja ku kjo forc politike u tregua e denj per te vene ne zbatim programin e saj dhe ne kete menyre te mbaj premtimet qe ka dhene. Kete donte elektorati i saj, kete doja dhe une qe e votova kete forc politike, dhe jo te rrinte ne opozit edhe 4 vjet te tjera duke share e duke derdellisur, gjera te cilat nuk na cojn perpara si vend.

Persa i perket asaj ku thua se, i ka shpetuar jeten S.Berishes, nuk besoj se i rrezikohej nga mos berja e nje koalicioni!

Posht dashakeqesit e ketij vendi!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2009
    Postime
    85
    ME kete, edhe PD ka humbur shume votues.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Ik o idiot i çertifikuar. Se dole bllof, dhe tani na luan rolin e ironikut, gjë që nuk di ta bësh, dhe aq më tepër me mua. Ik shko me ndonjë home office andej nga UK dhe kërko ndihmë sociale, që të rrish online këtu dhe të bësh lojë fëmijësh, që kanë një fëmijëri të traumatizuar.

Më të shkruash shqip, se tregon që nuk ke më shum se 8 klasë.
    ha ha haaaaa ti me te vertet qenke krijes e cuditshme .. shko ne home office e kerko ndihme sociale thot. .. home office esht si ministria e brendshme e ndihma sociale esht tjeter gje ... ta thash une ty ..kualicion i cuditshme te ka sjell ne kete bot ....hajde coroditje hajde

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Postime
    316
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Rregulloje titullin, se i bashkangjitet PD-së.
    Pikërisht; se do i bashkangjitet PD-së....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga dritek7 Lexo Postimin
    ha ha haaaaa ti me te vertet qenke krijes e cuditshme .. shko ne home office e kerko ndihme sociale thot. .. home office esht si ministria e brendshme e ndihma sociale esht tjeter gje ... ta thash une ty ..kualicion i cuditshme te ka sjell ne kete bot ....hajde coroditje hajde
    O pall **** ta thash home office merr ndonjë dokument, dhe ik kërko ndihma sociale në Burcin Yesilbagli. Ik o i shkret se je bërë për gjynaf, shikoje veten se deri në çfarë pike ke arritur. Nuk të kthej më përgjigje se je totalisht humbje kohe, të diskutoja me ndonjë që mbart vlera, do rrija me kënaqësin më të madhe.

Faqja 8 prej 21 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •