Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Anxhelen e Gropes e ka mbeshtetese(i)n e/i pare.

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751

Me nji fjale u gjet kush do zevendesoje Shalsin. Te dy kane te perbashket qe flasin me pasion.

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Patrioto, ajo Xhemilja qe tha Tosi kush eshte. Mbeti dileme. E ke parasysh ate kongen "Sa t'kam dash moj Xhemile, moj shpirt moj xhan moj zemer, Jeten pa ty se kaloj, prandaj do te shkoj te marr...."

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    çiri boni kshu mer jahu ,se po na bohet xheloz Dash Peza.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Me pelqen idea qe te gjith duan te ndjekin rrugen e sukseshme te Obames.

Obama kishte nje gje: Pervec se humbi garen e pare ne 2000 per Reprezentatus, ai kishte nje edukim shume te fort, duke mbaruar ne Columbia University pastaj me master ne Harvard Law School (University), plus qe ishte dhe si mesues ne shkollen e University Chicago.

Obama ishte nje politikan me ide dhe me vizion. Ai vizion qe kishte e coj ne Shtepine e Bardhe, qe beri te pa munduren qe mundi Hillary Clinton.

Tashti, G99, eshte nje projekt serioz, dhe me pelqen idea qe vendi te ket lidership te rinj, qe te iqen qafe te gjith ish-komunistet, dhe pleqt e vjeter nga PS'ja dhe PD'ja.

Veliaj ka nje ide te mire, por vetem diaspora mund ta bej G99 nje parti serioze. Ka me mijera Shqiptar qe kan mbaruar shkollat ne Columba, NYU, Harvard, Yale, Princeton...qe jan e ardhmja e Shqiperise qe jan te vetmit njerez te sakte qe mund ta cojn Shqiperine perpara.
    Cfare ka me shume Sali mushka, apo Rama i cmenduri se diaspora e edukuar jasht? Problemi qendron se keta njerez e kan kap politiken dhe Shqiperine mbas "rrypit" sic i thojn dhe qe nuk e leshojn me, prandaj i shtypin menjere te rinjt qe hyjn ne politike dhe i transformojn si vet vetja e tyre.

G99 mund te jet dicka serioze ne zgjedhjet e tjera, por po nuk u krijua nje vizion dhe ide se si duhet ndryshuar menyra per ta ecur vendin perpara atehere ky mund te jet revulicioni me i madh per Shqiperin. Dita qe do zhduken PS'ja dhe PD'ja bashk me njerzit politikane qe mbajn mbrapa atehere do te jet dita qe Shqiperia do filloj te eci perpara.

Ne qoftese G99 arrin te sjelli ish-student dhe profesionist te rinjt te edukuar nga diaspora atehere mund te themi qe dhe si Obama, G99 e humbi garen e pare!
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Anxhelen e Gropes e ka mbeshtetese(i)n e/i pare.
    Para Anxheles ka mbeshtetes Eduart Shalsin dhe Besnik Baren (ktij te funit ka rrezik tja mbeshtesin).
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-04-2008
    Postime
    529
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Kreu i G99, theksoi se paraqitja e kësaj partie lidhet me mungesën në zgjedhjet e katër viteve më parë. “Ne jemi viktima të trashëgimisë së zgjedhjeve të kaluara, pasi nuk patëm mundësi të kishim komisionerët tanë. Edhe pse nuk merr deputet në këtë Parlament, G99 del nga këto zgjedhje me 20 mijë votues, idealistë që do të vazhdojnë presionin për tre kauzat tona, që ne i artikuluam gjatë fushatës elektorale. Qëllimi i grupimit tonë është vazhdimi i axhendës sonë, që duhet të sjellë ndryshimin real në politikën shqiptare. E kam thënë dhe e rithem se kjo betejë zhvillohet mes të resë dhe të vjetrës. Dua të sjell në vëmendje rastin Obama. Në vitin 2000 Obama humbi garën për në Kongres. Kjo e bëri atë që të ringrihet duke e çuar atë deri në Shtëpinë e Bardhë”, u shpreh Veliaj.

Panorama

***Më shkrin fare ky Obama i vogël @pp
    Mua me ben shume pershtypje kur njerez shprehen ne kete menyr: Qellimi i grupimit tone eshte vazhdimi i axhendes sone.

Sepse kjo eshte te thuash asgje.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Erion Veliaj dhe Erion Brace ta cajne ****** , shume kam qeshur kur e kam hasur kete grup ne Facebook

http://www.facebook.com/group.php?gid=82125444088

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anëtarësuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Pretendonte se kishte të rinjtë me vetë. për vite me radhë nuk la qeveri, ministër e kryeministër pa sharë, ofenduar e leçitur nëpër media si të pacipë, hajdut e maskarenj. Ndërsa sot ai fshihet. Fshihet se ka turp për gjithçka ka bërë. Ku je nalmadhnia juaj Veliaj. Profeti i të gjitha kohërave, sahanlëpirësi i njerëzve që deshën të të bëbin edhe deputet. Na morti për ty 20 vjeçarin që mbarove shkollën me email, për ty 30 vjeçarin që të shkonte mendja se je përfaqësuesi i të rinjve. Vërtet na mori malli për ty. Nuk të kemi parë më askund. Nuk po flet më për asgjë, po hesht. Apo tashmë tu ul hunda dhe nuk ke çfarë thua sepse të votëbesuan. Ku është lideri i të rinjve, i pastri, i papërlyeri në ryshfete? Ku është ky adolëshente që dinte të fliste aq pbukur për gratë dhe vajzat e botës ndërsa tashmë nuk ka guximin më të vogël të flasë për veten e tij. Se ky Veliaj i akuzoi të gjithë ministrat se kishin shoferë. Ndërsa vetë bridhte rrugëve të Tiranës me porch të 2009, me shofer personal dhe nuk linte 18 vjeçare pa ngacmuar. Iku pa na thënë se ku i merrtetë gjithë këto para ku fukarai i këputur, që mendonte natë e ditë për fatin e të rinjve. Eh sa na ka marrë malli për fytyrën e profetit tonë. Na u kthyen në kujtime mallëngyese takimet e tij me të rinjtë, party-t që zhvillonte me ta, bekimet që bënte nëpër shkurre të periferisë së Tiranës. E më shumë na mori malli për atë sloganin “Do t’ia dalim”. Nganjëherë, mësohesh me këtë soj njerëzish që të argëtonin çdo ditë, e sot kur të mungon ky argëtim u ndjen mungesën. Normal që të merr malli. Përshembull Rama nuk të bën dot të qeshësh, ai është veshur në zi, dhe është bërë qymyr nga koka tek këmba. Nuk buzeqesh dot. Ruçi më keq akoma, është bërë shumë serioz sepse del e bën thirrje “Eja mblidhuni këtu, këtu tek 20-a në Fier”, Majko nuk del dot shlyejë budalliqet e të parit sepse nuk e lë i pari fare. As këngën “Çohu” nuk e dëgjojmë dot më. Po koha e lirë për ne shqiptar këta kishte. Çafrë do bëjmë pa këta klloun që tashmë çanë ferrën dhe s’po i shohim askund. Ikën vëlla ikën. E tashmë s’kemi më kë qeshim. Po jo do qeshim. Ju kujtohet filmi i “Skënderbeut”, tek fragmenti i dasmës, kur udhëheqësi ynë iu drejtua disa burrave dhe u tha “Tyryryryry...”? Ja pra edhe ne do të qeshim si ata dasmorët e tjerë. Do qeshim me ikjen e tyre. Tyryryry... zoti Veliaj. Na thave sytë këto ditë.
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

i/e regjistruar Maska e Infinite
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    275
    o zot, do vdes fare tani! Epo si nuk kane nje pik turp qe dalin e flasin pallavra keta spurdhjaket e vegjel se me vjen ti gri. Ku e gjeti ky bagazhin te krahasohet me Obamen, ai qe njeher doli si pjese e shoqerise civile dhe me pas u be parti, e tani me sa duket dashka me u bo President, hahahahah!

O cuna, O cuna.....Erjoni!!
    Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •