Close
Faqja 837 prej 1135 FillimFillim ... 337737787827835836837838839847887937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 8,361 deri 8,370 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-06-2009
    Postime
    112

edhe nje bir kurve

Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Shoh nė avatar qė e ke fytyrėn si arab. Ja nga raca Homo Arabicus.
    shpesh po dali kta langoj qe po sulen ne prapanicat e islameve per nje kafshim o bir i jem baba nuk tka mesue me hanger pa kontroll
    Shqiptar me fe islame .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-06-2009
    Postime
    112

ops

Citim Postuar mė parė nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Kur u bane dhe njerezit qe shker-dhejne kusherirat e tyre te flasin per moral dhe rrespekt.
    un edhe motren tende ekam kusherir jem shqiptar,,,,hehheeee
    Shqiptar me fe islame .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-06-2009
    Postime
    112

jezuesi qenka shqiptar

[QUOTE=KILI MERTURI;2320750]Sa shum po dishe ti tora-bora , mesiguri edhe ti je i dėrguar , po nuk pi di pi kujt?!!!

Pse ore i gjor nuk po e pranon nje gjė qė e din krejt bota.
    Kurani ka dal nė arabi dhe nga arabėt , nė gjuhen arabe!

Mos je i sėmur nė kokė apo nuk tė ka trgu kush deri me sot kėto informata.

Pastaj nuk po e dishe qė ka dy lloj islama!??

A e di nė cilin bėn pjes ti vet?!

Unė propozova tė flaim me argumete , po kur mungojn tek ju tė "dėrguarit"argumentet, filloni me kualifikime tė njerzėve qė nuk i njihni.
    Kjo po qė u jap njerzve njė informat nė cilin islam bėn pjesė fara jote!

Kili

bibla paska bi ne tokat e shqiptarve ,qe dote thot se esht e shqiptarve krishter ,si jezuesi [isaji]
    Shqiptar me fe islame .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-06-2009
    Postime
    112

ja edhe nje derr

Edhe vetė e pranojnė se janė bagėti, ēfarė kafshėsh tė gjalla.
    per ty kam ndegju diqka,por jam tu hulumtu edhe pak per te kaluaren tende dhe te disave ne rrethi tende ,sa patriot ishe
    Shqiptar me fe islame .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-06-2009
    Postime
    112
    Oh po mungon sana e kashta pėr kėto bagėtitė islamike.
    mos u brengos se seshpejti dota marresh sanen qe po e kerkon dhe dote ushqehesh shum mir
    Shqiptar me fe islame .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2008
    Vendndodhja
    Prishtine-Kosove
    Postime
    42
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Pershendetje!

Ideja e hapjes se kesaj teme erdhi si pasoje e nje bisede ne temen "A duhet populli shqiptar ta nderroje fene?" ne rubriken "Problematika Shqiptare".

Atje pata qendrimin se Kurani eshte ligj arab. Kete qendrim desha t’a shtjellojme me qarte ketu.

Allahu u ndihmofte pohueseve te kesaj teorie.. :-)

*
    Shife kjo qeshtje duhet te shtjellohet nga dy kende.

E para te gjithe pajtohemi se kemi te bejme me kater libra qiellor, ku ne mesin e tyre bene pjese edhe libri i fundit pra Kur'ani.
    Dhe nese Kurani qenka liber qiellor atehere vehet nje pyetje e madhe, e kjo eshte? a i ka faforizu pra Allahu arabet.
    Nese ne pajtohemi qe Kurani eshte liber qiellor atehere de facto na del qe Allahu sipas kesaj teorie te bashkebiseduesit i ka favorizu arabet kundrejt popujve tjere.
    Dhe kjo nuk ka mundesi te ndodhe e aq me pak te arabet e asaj kohe te cilet kane qene te zhytur ne injorance te madhe te padituris se pergjithshme, injorance morale, etike etj.

E dyta: Kurani nuk eshte ligj i arabave sepse arabet nuk e kane shpikur ose krijuar kete.
    Dhe nese themi qe arabet e kane shpikur, ketu kemi te bejme me nje qeshtje, e kjo eshte nuk guxojme ti atribojme dikujt diqka qe me te vertet ai nuk e ka bere, sepse atehere kemi te bejme me shpifje.

Kurani e cek qarte qe eshte liber i dedikuar per te gjitha krijesat, kush te doje le ta lexoje, kush te doje le ta mesoje.

Qeshtje tjeter rreth Kuranit eshte edhe ajo qe Allahu ne kete liber ka perdorur stilin me te madhe dhe me lart te komunikimit te diqkaje.

Eshte liber ku Allahu per vertetesin e tij ka thene: Dhe nese nuk besoni qe eshte liber i imi atehere bene edhe ju nje si ky, dhe po qe se nuk e keni bere dhe as qe do ta beni ne te ardhmen, ruajuni zjarrit te Xhehenemit ku lende djegese do te jene guret dhe njerezit.
    Allahu ne Kuran ka perdorur stil te lart.
    Melodi ne te ndegjuar, radhitje dhe shkoqitje perfekte te fjaleve.

Ne ndegjimin e Kuranit gjejne prehje shpirterore edhe njerezit te cilet fare nuk e njohin gjuhen arabe.

Dihet mirfilli qe arabet ka qene nje popull ekuivalent ne komunikim, jane shquar me krijimtari poetike, ku edhe njerezit e thjesht ka qene ne gjendje qe per disa sekonda ta thurrin nje poeme.

Allahu ketij populli poetik dhe te gjithe popujve tjere po iu shpall "Lufte" per vertetesin e librit te tij.
    Qdo liber qe mundohet ta "arrije" lartesin e fjaleve te Kuranit eshte kopjim.

Autoresin e ketij libri arabet qe jane te zhveshur nga feja nuk do e pranojshin me deshire, sepse eshte vet Kurani qe ketij populli i qet ne shesh shume veprime dhe qeshtje jetesore te cilat jane te keqija per vet arabet.

Dhe nese thuhet qe arabet jane shpikes te ketij libri , atehere eshte dashur qe se paku te mundohen qe te keqijat e ketij populli mos te publikojne ne kete liber.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    ...

Cilet miliona bree ????
    Te gjithe ata qe nuk u islamizuan si dhe te gjithe ata te cilet u islamizuan formalisht, por ne te vertete asgje islame ne vete nuk kane. I numero vet: Sot ke afersisht 8 milione shqiptare, afro 30 % te tyre jane jomuslimane. Te pakten poaq jane muslimane si une, pra "besimtare" te flakte te Islamit. Llogarit edhe gjithe ata te kaluares te tille. Sa eshte rezultati?

E para eshte se ju i quani muslimanet shqiptar ,arab ,turq e me gjithqfare emrash , si pritni tju quajm ne ??
    Une nuk e quaj cdo shqiptar musliman turk apo arab. Ka kriterie tjera qe duhen permbushur. Te kam quajtur ty ndonjehere te tille? Apo prinderit dhe familjen time? Por sikur ti, prinderit e mi apo familjaret e mi te ofendonin sepse mua nuk me ha palla per Islam, atehere edhe ata do i quaja turqe e arabe. Jane keso arsye perse une ketu ne forum ofendoj ndokend aty ketu me turk apo arab.

Qfare bene ti qe krenohesh qe je shqiptare , qfare bene ti me shum se une qe me quan arab e turk ???
    Nuk e ndiej veten pranues te kesaj fjalie. Sepse nuk kam thene se jam me shume shqiptar sesa ti. Une paraqes mendimet e mia islamrefuzuese ketu. Kush ndihet i ofenduar, problemi i tij. Kush ofendon per shkak se refuzoj Islamin, ia ofendoj cdo gje qe ma merr mendja qe ka te shenjte. Ti nuk ke bere keso ofendimesh ndaj meje. Prandaj nuk te kam ofenduar as me turk e as me arab.

*

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Zbulim i ri nga shoqata Shqiptare Islamike

Po zbulimi tjeter cfare do jet: Arabet jetojn ne Lindjen e Mesme
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar mė parė nga luli2009 Lexo Postimin
    edhe familja e jote edin se ti je bir greki dhe je po aq pedofil sa mendon se jan te tjeret,por un edi seti je edhe ma shum se pedofil ti nuk egziston as si nje qen i q..... ok

Sigurishte qe une mund te jeme nga ato qe perdhonojne te mitur ne dite te ramazanit.

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Ka disa qe te japin pershtypjen e tille. Por kur mendoj me gjate, nuk e di a jane vertete te tille apo thjesht njerez te indoktrinuar neper shekuj. U bera bajat duke e perseritur, por e di nga pervoja personale se ne cfare terri edukohen keta njerez. Sa perdet u vehen para syve, para trurit. Nuk jane doras, por me teper viktima. Mendo vet: Sikur une dhe ti (si shqiptare) te ishim influencuar 700 vjet nga edukues serbe, a nuk do te pellisnim sot "rrofte serbo-ortodoksia"? Keshtu i shpjegoj vetit sjelljet e tyre.

Jane keso pasojash qe i benin njerezit tane te therrisnin "ja vdekje, ja liri".

*
    Sigurishte ashte indoktrinimi i tille qe i ban te tille, pastaj kan hy me mijera turkoarab qe predikojne neper madrasa dhe xhamia.

Kto njerez jane bageti dhe si te tille duhen trajtuar, sa ma shume pe tju leshosh aq ma shume duan, sa ma shume dru aq ma shume e ulin kryte.

Qfare pret nga njerez qe besojne qe gjuha arabe ashte gjuha qe flitet ne xhenet, perngjulen si digjeneruar dhe te pa nder pese here ne dite drejte arabiet, kendohet kurani arab ne arabishte etj dhe duan te na mbushin mendjen se nuk ashte fe arabe.

Tiu thuash arabeve kete te tallin dhe te thojne sa i marre qe je.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •