Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 40
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    Citim Postuar më parë nga bela70 Lexo Postimin
    Më ke bër për të qeshur me kët tekstin e mësiperm...e qfar inati kam un këtu me k♪7to shkri nuk po e kuptoj fare(spo e kuptoj pse duhet te kem),por siduket ti qenke psiolog i fort dhe paske aftesi të na i lexosh edhe ndjenjat përmes internetit He he...Po ta them dhe ty e gjithve këtu un nuk tallem me askend por më iritojn këso lloj temash koti kur hapen e përate reagoj...reagoj kur njerzit si puna e juaj mundoheni te na predikoni e te na jepni këshilla e llojloj mësimesh kinse se si duhet të jemi musliman të mir,se si po përparon muslimanizmi(e që e mirpres po të jet realitet)në bote,se si po "shtohemi" në numer, ju që mendoni se jeni më musliman se të tjerët (e që është mkat apo haram të mendosh në at mënyr)e qe per mua ësht gabimi më i madh që i ngarkoni vetes,pasi veq Perendia ka drejt të gjykoj të tjeret se sa e si besojn ...E JO JU...

Ketë tekst nuk e lexova gjer ne fund fare...se siq ju kam then edhe më par mua nuk më intereson(apo më shkurt smë ha palla) për prosperitetin apo zhvillimin e popujve tjer,as të këtyre gjermanve që i përmend e më së paku të popujve arab....mua më intereson vetë përparimi e zhvillimi i popullit tim...dhe poijau ceku jo vetem i asaj pjese që ju propagandoni në "emër ' të saj,pra asaj muslimane,por i tër popullit tim pa dallim feje, sepse për mua jan vllezrit e mi cilësdo fe i takojn....

E për fund edhe njëher të të them se un nuk tallem me askend por flas tamam realen që besoj e kan në mendje shumica e popullit ton,,jo ato si puna juaj...me të mira mbetshi me ëndrat e juaja...

ani de , vazhdo te qeshesh ti,

e kam thene edhe me larte se ju nuk dini te lexoni, ju vetem dini te shkruani

dhe kur shkruani nuk dini te debatoni,por thjeshte jeni arogante dhe te pa kulturuar

mos vazhdoj me gjate ,sepse harova qe ju nuk lexoni

i/e regjistruar Maska e bela70
    Anëtarësuar
    23-05-2003
    Vendndodhja
    Pejë
    Postime
    812
    Citim Postuar më parë nga sajmiratn Lexo Postimin
    ani de , vazhdo te qeshesh ti,

e kam thene edhe me larte se ju nuk dini te lexoni, ju vetem dini te shkruani

dhe kur shkruani nuk dini te debatoni,por thjeshte jeni arogante dhe te pa kulturuar

mos vazhdoj me gjate ,sepse harova qe ju nuk lexoni
    Un prap vetem do te qeshi...edi pse...se thojn se ta shton jeten hahaah...ne lidhje me debatimin,krejt mvaret se me kend debaton...si ne kete rast,po me duket debat i kot..ama prap nuk ma len "aroganca" pa ta kthyer pergjigjen...e them se esht debat i kot per shkakun se duke mos ditur te debatosh e te argumentosh ato qe shkruan,ather i futesh nje strategjije tjeter dhe me akuzon per aroganc...dhe se fundmi prap do qeshem Gha gha gha ...(e kesaj i thon tashi "aroganc"njeqik me sarkazem).
    Duajeni njëri tjetrin.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    Un prap vetem do te qeshi...edi pse...se thojn se ta shton jeten hahaah...ne lidhje me debatimin,krejt mvaret se me kend debaton...si ne kete rast,po me duket debat i kot..ama prap nuk ma len "aroganca" pa ta kthyer pergjigjen...e them se esht debat i kot per shkakun se duke mos ditur te debatosh e te argumentosh ato qe shkruan,ather i futesh nje strategjije tjeter dhe me akuzon per aroganc...dhe se fundmi prap do qeshem Gha gha gha ...(e kesaj i thon tashi "aroganc"njeqik me sarkazem).

ani de vazhdo te qeshesh deri kur te vin vdekja,se nga ajo ske nga ike

nese te duket debat i kote atehere ca ***** ben debat,

shihe shihe na paska ngelur te tregosh ti se kush flet me argumente e kush pa to.

hahahah sa idiot qe je

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Geert Wilders planifikon pas fitores se zgjedhjeve ne Parlamentin Evropian, filmin e tij te dyte mbi islamin dhe rrezikun qe kjo fe ia sjell Evropes.

http://www.geertwilders.nl/index.php...=1571&Itemid=1

Shekulli i islamit?! Dyshoj shume

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    si duket e ndjek pas hapi teo wan gogun ky far geerti hehehe, i uroj suksese

ti mesia dyshon apo jo, nuk na behet vone neve ,po bile as qe ka ndikim ai dyshimi yte ne kete

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    1.Shekulli i Islamit do të jetë i kuptueshëm për ata që e kuptojnë çfarë do të thotë Islam.

2.Shekull Modernizimi do të jetë i kuptueshëm për ata që e kuptojnë çfarë do të thotë Modernizim.

3.Shekull Revolucioni do të jetë i kuptueshëm për ata që e kuptojnë çfarë do të thotë Revolucion.

Me Rrespekt : ILMGAP
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Un sjom shekullin tjeter net bohet shka tbohet.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    E vetmja gje qe nuk duhet humbur kurre eshte shpresa sidomos kur eshte e vetmja gje qe ju ka mbetur.
    Me mire shpresa se sa besimi i kote qe ju ka mbetur juve

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Noku Ymeri Lexo Postimin
    Shekulli i ardhshëm është SHEKULLI I ISLAMIT

kurr mos qofte.......
    e thyej ne emrin e Jezusit.......amen ............ahaha
    Pse nuk ndron emrin ti Noku Ymeri ?!!! E di ti qe mbiemri yt eshte mbiemer i paster islamik. Ymer dmth JETE. Ke degju shprehjen ymer gjate ( jete gjate ) ose shprehjen ymer shkurter ( jete shkurter ). Ndro mbiemrin Noku (Nokia) dhe ndro edhe emrin se ke emer telefoni lol.

Sa i perket ketij shekulli, nqs se eshte ose nuk eshte shekulli i fese islame, une kisha thene qe prej paraqitjes se fese islame cdo shekull i ka takuar fese islame!!!!
    Dhe do te them se cdo shekull ne ardhmeri do ti takoj fese islame.
    Gjith kjo lufte kunder fese islame, gjith keto intriga qe behen kunder fese islame dhe PERSERI FEJA ISLAME ESHTE FE QE PERHAPET ME SHPEJT NE BOTE!!!!

Fakt i mjaftueshem qe cdo shekull i takon fese islame.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Ngritjen dhe vedijsimin e muslimanve e mirpresim te gjith,se mjaft ma me ato doktrina te"babazemanit"ishalla kan filluar dhe keto masa ta e kuptojn jeten me thell e me mir ...AMA..po e them prap ritja e tyre ne numer nuk me intereson fare se ska te beje asigje me ne shqiptarët si kombë,shtimi i tyre sna hy ne pun neve fare...e kujt i bahet von se u shtuan apo jo ato(muslimanet) ne numer ne evrope apo arabi apo azi...mua me intereson shtimi e zhvillimi i popullit tim se per ato tjeret se qaj koken fare...kshtu besoj mendojn dhe shumica e bashkombesve te mij ,pa mar parasysh fen qe kan...metmira,kalomir.
    Bela qe je gabim s do mendje apo nuk e ke lexuar pak me larte qfare shenon :

Komuniteti musliman Besimtarët myslimanë shqiptarë mblidhen në këtë forum për të diskutuar dhe ndarë me njëri-tjetrin mësimet fetare dhe eksperiencat e tyre të jetës.

Ketu flitet per fe andaj s di pse e perzien ti kombin ?
    Kalo mire
    KOSOVA E MADHE

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesër
    Nga llokumi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  3. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  4. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48
  5. Gjenocidi kundër shqiptarëve
    Nga Fjala e drejte në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 16-03-2004, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •