Close
Faqja 833 prej 1135 FillimFillim ... 333733783823831832833834835843883933 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 8,321 deri 8,330 prej 11341
    i/e regjistruar Maska e Octopus
    Anėtarėsuar
    09-05-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar mė parė nga Zėu_s Lexo Postimin
    Une jam ai qe ia preki plagen me gisht separi vetes e pastaj juve, dhe nuk e lejoj veten te genjej per hater te askujt ... nqs e dini ēka po ju them.

Une jam i keq per ty dhe keta shoket e tu me shpirte te njejt sikur ti, per arsye qe flas drejt dhe e them te verteten, pa mare para syshe se sa e hidhur dhe se sa i djeg dikujte ajo.

Siē e keni pa ne shkrimet e mia te nenforumi 'Ēeshtja kombetare', une te verteten e hidhur nuk jua them vetem me juve ne sy, por te gjith atyre qe jua ka mbuluar dikush syte me perde dhe nuk shohin ma larg se deri te hunda.

Per arsyen e lartpermendur kam qene i keq per juve edhe para perafersisht nje viti kur nuk i dija ato "detajet e vogla" te permendura ne at temen tjeter (qe me kishe ofenduar ti te reputacioni), dhe e mbroja fene islame dhe Kuranin separi nga te tjeret e pastaj edhe nga ju.

I kam thene nje kolegut tend njehere, qe une ju jam juve shum mirenjohes qe me keni ndihmuar te zgjohem nga gjumi hypnotik i feve, se po te mos kishin qene ekstremizmi, absurditeti dhe marrezirat e juaja qe me kan detyruar te humlumtoje dhe te futem thelle e me thelle ne fe, une sot so te isha sikur ju, nje injorat i verbuar nga religjioni qe nga mosdija e disa gjerave te tjera nuk din asgje tjeter te thot perveq se: "Amin, q'ashtu asht".

Ti dhe keta koleget e tu qe nuk e duroni dot te verteten e dini shum mire qe ato "detajet e vogla" qe na kan mbajtur fshehur dhe na mbajne fshehur neve, jan te verteta.

Por problemi me juve eshte qe ju deshironi te mos e dini ēka eshte e vertete, pikerisht ashtu siē ka thene filozofi i madh Friedrich Nietzsche.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ja shikoni edhe nje here ato "detajet e vogela" qe hoxhollaret tone i shihnin dhe i shohin si "imtesira te parendesishme" qe te ju tregohen popullit, dhe mos me ofendoni mua me sharje brutale ketu, ne rep, dhe MP si femije rrugaq te magjupit, se me ofendime vetem po e vertetoni ate qe po e them une, dhe po me detyroni mua te ulem ne nivelin e juaj e te ju ofendoj edhe une juve keq e ma keq :

E tash shkrepnja me absurdet e juaja qe i kemi lexuar/ndegjuar 100 here, dhe pastaj vazhdoni ti argumentoni absurdet e juaja me edhe ma shum absurde te tjera, ashtu siē ja keni zanate.
    Po ku je deri tash ti Zėu_s? Derisa myslimanėt sorollaten nė errėsirė ti shėtitesh ashtu pa brenga nėpėr botė!!!

P.S. I vjen era “chino” kėtyre “detajeve tė vogėla”. Mos ėshtė ai autor i tyre se janė nė nivelin e tij “intelektual”?

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Octopus Lexo Postimin
    ..
    P.S. I vjen era “chino” kėtyre “detajeve tė vogėla”. Mos ėshtė ai autor i tyre se janė nė nivelin e tij “intelektual”?
    Flm per komplimentin. Per mua eshte krenari nese mendon se kam nivel te njejte intelektual me Zeu_s-in. Dhashte Zoti degjoj me shpesh keso krahasime.

Ec mirru tash me argumentet, shembujt, krahasimet, faktet e tij. Per Kuranin e keni!! :P

*

Anėtarėsuar
    09-05-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Njė gjė e di se , mė heret deri ka vitet e 80-ta nė Kosovė ka pasur shumė pak njerėz qė e kan pas shpirtin e lidhur me fenė.

Po cka ėshtė me rėndėsi tė thksohet , morali nė pėrgjithėsi nė popull nuk ka qen edhe aq i dobėt.

Tan kur njerzit jan "kthyer" nga feja , morali ka rėnė shumė poshtė.

A mundet dikush ta spejgoi kėtė?!

Sot nė faltore shkojnė shumė njerėz , bile njė numėr i madh i tyre ėshtė nga ata njerėz qė mė sė shumti ishin kundėr fes dhe mė sė shumti ishin kundėr atdhetarėve.

Ėshtė bė mod , kret dallavergjit , rrencat ... pra njerzit me moral tė dobėt shkojn dhe falen, duke e krijuar njė frsė , njė mbules kinse po i falkat 5 vaktet ose cdo tė diele shkoj nė kishė.
    Tipa tė tillė nuk e meritojn as tė kaloj pran faltoreve e lere mė tė futen brenda !

Jan mu ata , pra tipat e dyshimt qė tani propagandojnė fenė dhe pėrpiqen tė gjykojn tėtjerėt.
    DIhet se kėta zakonet e vjetr nuk i kanė harruar , por tani i kan mbėshtjellur mirė me fe.

Pse nuk dilet haptas kundėr njė numri tė til njerzish haptas , tė istanvohet ga ta.
    Islami nė Kosovė ishte shumė modern pėrpara .
    Radikalizimi , dhe lejimi i njrėzve tė dyshimt qė tė propagandojnė dhe gjykojn tė tjerėt , vetė sa edhe mė shumė u bėn dėm feve tek ne.

Kili

SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    Kili,
    ėshtė nė natyrėn e njeriut tė gaboj. Ēdonjėri nė momentin e situatėn e caktuar gjendet nė ndonjė pozitė tė atillė qė mund tė gaboj. Por, nėse dikush pendohet nuk ka arsye qė mėkatet t’ia pėrkujtojmė orė e ēast.

Kur Muhammedi hyri nė Meke, iu drejtuar Masjidul haram-it, aty ku njerėzit kėrkonin sigurinė e tyre. I pyeti se si e pėrjetuan gjithė atė ngjarje qė ndodhi nė Meke, ēfarė kanė tė thonė ata pėr kėtė. Ata nė njė pėrzierje tė ndjenjės sė frikės dhe turpit u kujtuan tė thirren vetėm nė atė qė dinin pėr “Besnikun” (El Eminin): nė ndershmėrinė dhe fisnikėrinė e tij, dhe thanė: Fisnik je ti, i biri i vėllait fisnik. E jotja ėshtė tė urdhėrosh”.
    E Muhammedi iu pėrgjigj me vargun e Kur’anit i cili transmeton fjalėt e Jusufit kur iu drejtua vėllezėrve tė tij:

"Sot nuk ka qortim kundėr jush, All-llahu ju faltė juve; Ai ėshtė mė mėshirues i mėshiruesve!” (Kur’an, 12:92)

Kur dimė gjithė atė qė i bėnė bashkėvendėsit e tij Muhammedit dhe myslimanėve tė parė e ata i falėn nė kėtė mėnyrė, atėherė kush jemi ne tė veprojmė ndryshe?
    Pastaj, jemi tė obliguar mėkatarin e penduar kur ai pėrpiqet qė sėrish tė inkuadrohet nė shoqėri ta pranojmė siē ėshtė mė sė miri. Nė njė varg tjetėr tė Kur’anit thuhet:

“Nuk ėshtė e barabartė e mira dhe e keqja. Andaj, (tė keqen) ktheje nė mėnyrėn mė tė mirė, se atėherė ai, me tė cilin kishit njėfarė armiqėsie, do tė bėhet mik i afėrt.” (Kur’an, 41:34-35)

Anėtarėsuar
    09-05-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Flm per komplimentin. Per mua eshte krenari nese mendon se kam nivel te njejte intelektual me Zeu_s-in. Dhashte Zoti degjoj me shpesh keso krahasime.

Ec mirru tash me argumentet, shembujt, krahasimet, faktet e tij. Per Kuranin e keni!! :P

*
    Chino, ka kohė qė argumenteve e fakteve ia ke dhėnė shkelmė.
    Po na solle 1 (njė) varg tė vetėm nga Kur’ani qė e pohon teorinė tėnde sėrish do tė inkuadrohemi nė temė.
    default nebulozat e tua mbesin vetėm nebuloza

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Mė bėri pėrshtypje kjo qė the. Po ēfarė pasardhėsi i ilirėve je ti o i mjerė, o arab! Unė jam duke bėrė thirrje pikėrisht pėr t'iu pėrkushtu kulturės sė lashtė qė kishin ilirėt, kurse ti je duke e luftu kulturėn e ilire. Ēka ki lidhje ti me ilirė? Ti je arab i pastėr pa asnjė pikė gjak shqiptari, po shihet edhe nga foto jote, dukesh sikur arab.
    flm per komplimete besom qe kam takue edhe me injorant se ti edhe me budall rruges qe nuk lajn njerzi pa i marr pergoje ama edhe ti nuk dallon nga ata aspak
    e une jam ky qe te tregoj ty se nga kush rrjedh dhe kush je sepse ti me injoranc i mohon realitetet se askush nuk te ka then qe jemi arab nuk e di ka e ke marre ti kete por e mbrojmi fene islame se ajo nuk eshte e arabve por eshte per te gjithe njerzimin qe kane logjik dhe mendje me kuptue o papak
    nga postimi yt dihet qfare dyftyresie ke ne mendjen tende dhe ne trupin tend po ik shporru o tradhtare i kombit ik se ti je ai qe e ke perkrah ate mendimin e qe njeri ketu ne forum ka thene qe Kosova eshte toke e serbis po ik mos e njollos forumin me postime antinjerzore ik o imarre nga forumi se ja antishqiptare qe nuk i pranon realitetet, por gjykon me mendje te komunizmit ik ik ik ..........
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jeton Aliu : 28-06-2009 mė 08:48

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-06-2009
    Postime
    112

chio chipsi

Citim Postuar mė parė nga strong_07 Lexo Postimin
    O injorant Mos luaj me Kuranin mos na prek ne shpirt mos na detyro me dal prej forumi mos ja prish imazhin forumit duke na ofendu
    jem ibindur se chio chipsi ja ka prish imazhin edhe familjes se vet,per ate ai rrin vetem tu shpif gjera qe jan jasht mendjes dhe trurit te vogel milingone ose peshku ai vazhdimisht tregon se edhe ne familje nuk ka toleranc ndaj familjes se ti ,chio chipsi esht sabi.
    Shqiptar me fe islame .

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Octopus Lexo Postimin
    Chino, ka kohė qė argumenteve e fakteve ia ke dhėnė shkelmė.
    Po na solle 1 (njė) varg tė vetėm nga Kur’ani qė e pohon teorinė tėnde sėrish do tė inkuadrohemi nė temė.
    default nebulozat e tua mbesin vetėm nebuloza
    Argumentet e mia (krahasimet, shembujt, faktet ndihmese) askush nuk i preku deri tani. Te gjitha i ke ne postimet e para te mia ne kete teme.

Per saktesine e teorise time nuk kam nevoje patjeter te paraqes nje sure nga Kurani, e cila thote shprehimisht se Kurani eshte ligj arab.

Shembull sqarues: Askund ne kushtetuten jugosllave apo serbe nuk shkruante se Serbia ka te drejte te beje gjenocid ndaj shqiptareve. Por teoria se Serbia beri gjenocid, eshte prap se prap e sakte. Eshte e sakte nepermjet te argumenteve (shembujve, krahasimeve dhe fakteve ndihmese).

Sipas formes se mendimit tend nuk paska patur gjenocid te shtetit serb ndaj shqiptareve (sepse nuk shkruan kjo e drejte ne kushtetuten serbe).

Ti ndoshta nuk me kupton, por ata vellezer muslimane qe nuk kane frike (sic besoj une: nga Allahu) te logjikojne, me kuptojne.

*

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    flm per komplimete besom qe kam takue edhe me injorant se ti edhe me budall rruges qe nuk lajn njerzi pa i marr pergoje ama edhe ti nuk dallon nga ata aspak
    e une jam ky qe te tregoj ty se nga kush rrjedh dhe kush je sepse ti me injoranc i mohon realitetet se askush nuk te ka then qe jemi arab nuk e di ka e ke marre ti kete por e mbrojmi fene islame se ajo nuk eshte e arabve por eshte per te gjithe njerzimin qe kane logjik dhe mendje me kuptue o papak
    nga postimi yt dihet qfare dyftyresie ke ne mendjen tende dhe ne trupin tend po ik shporru o tradhtare i kombit ik se ti je ai qe e ke perkrah ate mendimin e qe njeri ketu ne forum ka thene qe Kosova eshte toke e serbis po ik mos e njollos forumin me postime antinjerzore ik o imarre nga forumi se ja antishqiptare qe nuk i pranon realitetet, por gjykon me mendje te komunizmit ik ik ik ..........
    Ik more budallė, se s'kam kohė me u marr me ty, ti kokshe me tru tė viēit. Unė nuk du ni kundėrshtar tė dobėt qysh je ti, se njerėzit mė' thojnė "pse po shtyhesh me Jetonin a veē qi ja ke gjet hallin se osht budallė", e unė pėr ēata nuk shtyhna me ty. Ik oj dobsinė e qyqaft.

e kapur nga Krishti Maska e Noku Ymeri
    Anėtarėsuar
    05-03-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    84

Smile

Citim Postuar mė parė nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin

E lexova te gjithe komentin tuaj dhe shkeputa vetem kete pjese.Ato mendje...jo ne shekullin e 21,por edhe 221 te vene,nuk mund te ndryshojne.
    Po te hyri frika se te ha kaposhi,veshtire se del prape.
    (kjo eshte per gjith ata qe mbajne syte nga qielli.)
    Nje prift nje here donte te ironizonte shkencetarin e madh,Albert Ajnshtajn:
    -Edhe ju shkencetaret,sido qe thoni,prape syte nga qielli i kini...?
    - Qielli im,ndryshon nga joti,-u pergjigj shkencetari.-Une dua te shpie njerzit,kurse ju shpini shpirterat.
    respekt
    e mor i nderuar eeeeeee se kur na vjen jeta ne maje te hundes kshu si padashje themi....o zot
    persa i perket albertit ajnshtajn ,si lloji i tij dhe shume te tjere,,,thone 99 te verteta por 1 % ja lene rastesis se nuk germojne dot.....me thell....jo se sdin po nuk e bejne dot se dhe ata njerez si une dhe ti kan qene(te kufizuar)........
    klm

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Testim paske vendos me u largu prej pyetjeve e??

Mir thua ti por ke ndrru vendet sepse me ty nuk duhet diskutuar kur sje ne at nivel

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •