Postuar mė parė nga
Zėu_s
Une jam ai qe ia preki plagen me gisht separi vetes e pastaj juve, dhe nuk e lejoj veten te genjej per hater te askujt ... nqs e dini ēka po ju them.
Une jam i keq per ty dhe keta shoket e tu me shpirte te njejt sikur ti, per arsye qe flas drejt dhe e them te verteten, pa mare para syshe se sa e hidhur dhe se sa i djeg dikujte ajo.
Siē e keni pa ne shkrimet e mia te nenforumi 'Ēeshtja kombetare', une te verteten e hidhur nuk jua them vetem me juve ne sy, por te gjith atyre qe jua ka mbuluar dikush syte me perde dhe nuk shohin ma larg se deri te hunda.
Per arsyen e lartpermendur kam qene i keq per juve edhe para perafersisht nje viti kur nuk i dija ato "detajet e vogla" te permendura ne at temen tjeter (qe me kishe ofenduar ti te reputacioni), dhe e mbroja fene islame dhe Kuranin separi nga te tjeret e pastaj edhe nga ju.
I kam thene nje kolegut tend njehere, qe une ju jam juve shum mirenjohes qe me keni ndihmuar te zgjohem nga gjumi hypnotik i feve, se po te mos kishin qene ekstremizmi, absurditeti dhe marrezirat e juaja qe me kan detyruar te humlumtoje dhe te futem thelle e me thelle ne fe, une sot so te isha sikur ju, nje injorat i verbuar nga religjioni qe nga mosdija e disa gjerave te tjera nuk din asgje tjeter te thot perveq se: "Amin, q'ashtu asht".
Ti dhe keta koleget e tu qe nuk e duroni dot te verteten e dini shum mire qe ato "detajet e vogla" qe na kan mbajtur fshehur dhe na mbajne fshehur neve, jan te verteta.
Por problemi me juve eshte qe ju deshironi te mos e dini ēka eshte e vertete, pikerisht ashtu siē ka thene filozofi i madh Friedrich Nietzsche.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Ja shikoni edhe nje here ato "detajet e vogela" qe hoxhollaret tone i shihnin dhe i shohin si "imtesira te parendesishme" qe te ju tregohen popullit, dhe mos me ofendoni mua me sharje brutale ketu, ne rep, dhe MP si femije rrugaq te magjupit, se me ofendime vetem po e vertetoni ate qe po e them une, dhe po me detyroni mua te ulem ne nivelin e juaj e te ju ofendoj edhe une juve keq e ma keq :
E tash shkrepnja me absurdet e juaja qe i kemi lexuar/ndegjuar 100 here, dhe pastaj vazhdoni ti argumentoni absurdet e juaja me edhe ma shum absurde te tjera, ashtu siē ja keni zanate.
Krijoni Kontakt