Close
Faqja 733 prej 1135 FillimFillim ... 233633683723731732733734735743783833 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 7,321 deri 7,330 prej 11341
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Arber gerguri Lexo Postimin
    Kavir, tė tė sjell une ty nje zbulim te ri shkencor, tashme qe eshte zbuluar ne vitet e fundit.

Hėna, nje planet shume i afert me token eshte zbuluar nga shekncetaret se para shume viteve "1" ka qene nje yll i ndezur, mu ashtu si djelli, por me von eshte fikur (ftohur)....

Kete fakt dhe argument Allahu s.w.t po na tregon ne kur'an para me shume se XIV shekuj.

17:12. Ne i bėmė natėn dhe ditėn dy fakte (qė dokumentojnė pėr fuqinė Tonė), e shenjėn e natės (Hėnėn) e shlyem (e errėsuam), e shenjėn e ditės (Diellin) e bėmė tė ndritshme qė tė mund tė angazhoheni pėr shfrytėzimin e begative tė dhuruara nga Zoti juaj, dhe qė ta mėsoni njehsimin e vjetėve dhe llogaritjen (e kohės). Ne kemi sqaruar ēdo send nė mėnyrė tė hollėsishme.

Allahu Ekber......

A nuk na qenka kjo shkence, apo qfar ?..... si e quani ju kete?.....aha ju ende do te vazhdoni se mohuari!!!!

fusnota "1" = shume vite qe veq Allahu s.w.t i din
    hena tashme planet dikur ka qene yll i ndezur si dielli==^^^^^^^???????????????

dhe myslymont kte e quajn shkence,ēa te bo islami

me vjen keq,une nuk dua te ofendoj,por nuk mundem te rri pa shkruar,ju jeni kampionet e debilizmit,ja cdo te thote te jesh myslymon,ta kesh materien gri b'yth fare.

boooooooooooooooo ēa idiotesh shkruajn!!!!!!!!!!!o nene o nene
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    she is tossed by the waves, but she is not sunk!
    Perpiqu te qendrosh ne siperfaqe.

The boss sent me that with PM...

alpha dominant Maska e D@mian
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Citim Postuar mė parė nga Forca-Z Lexo Postimin
    Sa me qeshet kur ja bejn krishterimi europian ehehe
    Nuk ka ndonje gje per te qeshur.
    Kristianizmi, Islami (pergjithesisht ato qe quhen rendom "fe") etj perdoren kryesisht si terma convencionale per te percaktuar entitete historiko-kulturore me parametra sociale, politike dhe territoriale.

Thelbi dogmatik i Kristianizmit ka prejardhje nag Lindja e Mesme (ashtu sikurese edhe dogma te tjera paganiste pararendese), por Kristendomi si realitet historik 2mije-vjecar me ndikim te thelle social-kulturor eshte kryekeput pjelle e Europes dhe trashegimi e saj.

http://en.wikipedia.org/wiki/Christendom

ose po pate SHUME kohe te lire
    http://books.google.com/books?id=7NnQJJTK7NAC&dq=european+identity+christendom&printsec=frontcover&source=bl&ots=uunG-9c57z&sig=e-MUs-Cxp6ET7c36WBtn4eNiPPo&hl=en&ei=rg-WSfzoBIzQMYvdzPQL&sa=X&oi=book_result&resnum=1&ct=result#PPA233,M1

Perseri, nje agnostik nga Parisi ose Frankfurti eshte shume me teper "trashegimtar" i ketij Kristendomi se sa nje supersticioz katolik indian nga nje fshat i Andeve ne Peru.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Ndoshta une kam gabuar ne ate, qfar kam shkruar, por ju qe preni tel me ****, mohone ajetin ne kur'an qe argumenton kete qeshtje ateher ?...............

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Mrekullite e islamikeve

[quote=crackeri;549464]Kemi rastin konkret te Pejgamberit Muhamed s.a.v.s ku me urdherin e Zotit behet qarja e henes.

Citim Postuar mė parė nga crackeri Lexo Postimin
    Gjithashtu Sulejmani a.s. nje i derguar i Zotit i cili ka pasur fuqi te sundoje te gjithe boten nje dhunti qe ia ka kerkuar Zotit dhe natyrisht qe Allahu nuk ia ka refuzuar lutjen. Paramendo Sulejmani a.s. ka ditur edhe gjuhen e bubrrecave, ka qene komandant i mbare njerezimit si dhe demonave apo egjineve.

Ja ajetet Kur'anore

21:79. E Sulejmanit Ne ia mėsuam atė (pėrgjigjen e saktė), po secilit (prej tyre) u patėm dhėnė urtėsi e dije. Ne bėmė qė kodrat dhe shpezėt tė madhėrojnė (bėjnė tesbih) sė bashku me Davudin. Ne kemi mundėsi (ta bėjmė kėtė) edhe e bėmė.
    21:80. Ne i mėsuam atij (Davudit) mbarimin e petkave (tė hekurta) pėr ju, qė t'ju mbrojnė nė raste lufte. A jeni pra mirėnjohės ju pėr kėtė?
    21:81. Ndėrsa Sulejmanit (ia nėnshtruam) erėn e fortė qė sipas dėshirės sė tij ecte me tė deri te toka tė cilėn e kemi bekuar Ne. Ne jemi tė gjithdijshėm pėr ēdo gjė.
    21:82. Edhe disa nga djajtė (ia nėnshtruam) qė zhyteshin (nė thellėsi tė ujit) dhe bėnin edhe punė tė tjera pėr tė (pėr Sulejmanin), por Ne i ruanim ata (tė mos shmangeshin).
    21:83. (Pėrkujto)

Me respekt!...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 14-02-2009 mė 02:56

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Perpiqu te qendrosh ne siperfaqe.

The boss sent me that with PM...
    po me po.I'll try it.

anche tu ragazzo,be strong

the boss is great.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Vdeekja me vjen prej syve te tyre...
    Riankarnimi(ringjallja e musolinve) shefave karrieriste islamike ajatullahoistė....

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kreksi : 14-02-2009 mė 08:29
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636

Vdekja me vjene prej syve te tyre...

Vdekja me vjen prej syve te tyre...

Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Profeti Muhamed (a.s.) ka thene te vėrteten. Ai ka folur edhe per parajsėn e xhehnemin gjera te cilet jan edhe me te ēuditshme, dhe ne si besimtar tė kesaj feje tė pastėr nga gėnjeshtrat, shtojcat dhe fantazit pagane, i besojm ēdo fjale ēdo pike e presje tė Dėrguarit tė Fundit a.s. !

Shpat e rritur ne gjirokaster white knight?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •