Close
Faqja 832 prej 1135 FillimFillim ... 332732782822830831832833834842882932 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 8,311 deri 8,320 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-06-2009
    Postime
    112
    [;2315274]Vogelush,

PS:
    u bene ndoshta 15 postime, te cilat nuk i kuptove fare, sepse pergjegjesh jashte bisedes konkrete. Ti nese vertete e don Kuranin, atehere duhet te i japesh vetit forca ta kryesh filloren. Se ndryshe nuk mund t'a mbrosh Kuranin me problemet tua per te kuptuar fjalite qe i lexon. Vetem nje keshille nga vellau yt refuzues i Islamit.

o sabi i mjer,un jam ne qeveri ,un edi se ne qka ne aty besojm un kurte udhetoj zyrtarisht se pari per fen e islamit flas e me pas per ty te gjith ne qever ekem ne mendje Allahun dhe me hapa te vogel por te sigurta forcojm ne popullbesimin ne te vetmi ALLAH po me vjen keq qe ty tkan largua prej Allahut se me te verte chio chipse te kokshe chips e sa per shkoll baci ka kry boll edhe pak edote behet edhe me afer njerzeve ne shqipri atj ndoshta sja fut kush katolikit si ti
    Shqiptar me fe islame .

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Jo kot nuk thojn se nuk ka Mal pa Ukė, askush nuk e mohon faktin se ka pasur raste te tilla (edhe pse mund te supozoj sepse nuk di per keto raste,mirpo nuk e perjashtoj mundesin) mirpo nuk jan raste pergjithesuese ,por thjesht kan qen raste te izoluara. Sepse nese shikojm realitetin ateher realiteti thot se ka me qindra Hoxhallare qe tashme jan Deshmore qe kan luftuar ne UCK. Dhe tash te vjen nje Viq Brazili dhe te shpif ketu ashtu e ashtu ,realisht nuk durohet kjo. Ketyre shiqpeve duhet ti thuhet Boll Maa!!

Keshtu qe nuk duhet te bazohemi ne Individ me qellim qe ti pergjithsojm shumicen. Une personalisht di raste qe brenda vete UCKs ka pasur spiunė dhe sherbetor te UDBs apo Policis Serbe. Tash nuk guxoj te them se UCKja ka qen kjo ,keshtu e ashtu sepse eshte e padrejt.

Por ky musteqashi lart ,nuk guxon te me drejtohet me at Tonė ,se kinse e ka qliruar kosoven me krahet e tij dhe tash te na shes mend dhe te me behet Juri sa i perket Identiteve te dikujt.
    Jo as une nuk thash qe gjithe apo shumica prej tyne kan qen tradhtar , por Fisi nje pjes po sepse realitetit sduhet ikur . Shum prej tyre kan thene mos me shku nshkolle se behesh shka, kane thene se me te afert e kem shkaun musliman se shqiptarin katolik .

Keta jo qe skan luftu po as tani sbejne asgje per shqiptari por vetem jane mesu te hapin gojen kshtu.

PS Gjithe ju qe akuzoni se perpara jane perhapur ide te tilla se me te afert e kem shkaun musliman se shqiptarin katolik , tani jane kthyer tek ju qe shqiptarin musliman e llogartni me te larget se te tjeret dhe duhet tju vij TURP

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Argumente? A i lexove ato qe u ceken ne kete teme deri tani? A e kuptove temen apo aspak? Ketu thuhet se Kurani eshte ligj arab. Argumentet ne forme te krahasimeve, shembujve, fakteve ndihmese i gjen te gjitha ne postimet e para ne kete teme. Mirru se pari me ato atje, nese i kunderthua ato bindshem, atehere zgjasim me tjera. Nese i i kunderthua edhe tjerat bindshem, atehere une personalisht do te pranoj se Islami qenka aso feje sic e deklaron ti ketu. Argumente tjera para se te mirresh me ato te deritanishmet, mos prit. Ketu je ne debat, jo ne shkolle fillore, ku ti ulesh ne banke dhe pret fjale nga mesuesi. Po nuk i kuhdershtove argumentet qe thuhen nje nga nje, mbaron debati ne favor te pales kundershtuese tende.

Kthehu mrapa ne teme dhe i thyej nje nga nje shembujt, krahasimet dhe faktet ndihmese te mia, me te cilat kam argumentuar perse Kurani eshte ligj arab, pastaj merr argumente tjera. Se ndryshe ne mund te mbushim 100 faqe me argumente tjera dhe ti prap se prap si nje padishah turk thua ne fund: "e ku jane argumentet?"

A ta rroki najsen, a hic???

*

o injorant gregu une ti kam dhene te gjitha pergjigjet e mia e ti e din po nese e mbron kete teori thuj se kjo eshte gabim e kjo eshte e mire se une tu kam pergjigjur ne te gjitha postimet deri atehere kur e kam kutue se ti je nje antishqiptare ,antiislam , antikombetare , sepaku une e kam kuptue keshtu ne baze te debatit qe kemi pasur sepse nuk ke pranuar asnje vlere te mire qe kane muslimate por je mundue qdo here vetem te injorosh e injoranti nuk din as si te injoron edhe pse mundohesh
    e une te kam sjell qfare po don argument ma te madh se kur te kame tregue se edhe darvini ka qit teorin e vete po tani ai mallkohet nga shumica e botes qe si pasoj e tij vuajne me miljona njerez neper bote e shume te tjera
    pastaj ne qka e bazon ti teorin tende ku e mbeshtet se qdo teori duhet ta kete bazen dikun sikur se qdo shtepi qe ndertohet ndertohet mbi temel edhe ti duhet ta kesh nje baze te fort ta mbrosh por ti nuk je duke gjykuar me logjike por vetem me injoranc dhe gjelozi e me ofendime

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Per mua kuvendoret jane kokat e kombit. Jo te vetmit, por jane ata, te cilet neve me voten tone i zgjedhim per te vendosur mbi neve, per te mbushur shoqerine tone me vlera. Pasi qenke kaq alergjik ndaj kuvendorve, atehere merri pra akademiket. Merri profesoret. Merri gjykatesit.

Numero ata qe pledojne per vlera islame.

Monotoni "debatimi" me ju.

*
    po po per ty jane e per mue jo sepse ne kuvend ka kriminela kta ti nuk edin e ai nuk eshte koka e Kombit por eshte koka e gomarit po mos i shiko njerzit nga pozita por nga vlerat qe kane e shiko me syrin e semres e jo me syrin e ballit sepse me sy te ballit shef edhe gomari e shofin edhe shtazet , por neve na ka dallue Allahu me vetedije nga krijesate e tjera prandaj te keshe kujdes sepse ne nuk jemi alergjik nga kuvendaret , por edhe nuk i emertoj si koka te kombit sepse aty ka edhe antishqiptare o njeri nashta tani e kuptove e normal qe debati per ty eshte monotoni sepse qdo postim po bane gabime qe nuk ti fale kombi sepse qdo here je duke e nenqmuar kombin e ne anen tjeter kishe jame kombtare

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Te thash: leri kuvendoret. Merr akademiket, profesoret, shkrimtaret, poetet, historianet, psikologet, sociloget. Merr dike qe mund ta quash "koke e kombit". Mos u frikeso kot. Nuk t'a ndalon Allahu te shohesh te verteten ne sy, por arabet te kane genjyer keshtu, sepse i tille ju nevojitesh, midis dites qorr.

(Sipas meje kuvendoret vertete e meritojne pershkrimin "koke e kombit", sepse ata vendosin se sipas cilave vlera jetojme ne, si kurorezohemi, si shkurorezohemi, me kend guxojme te martohemi, me kend jo, kur burgosemi, a kemi te drejte te refuzojme Allahun apo a nuk kemi, kur jemi te lire, cka eshte e lejuar, cka e ndaluar, cka vlen, cka nuk vlen per ne. Shkurt: Vendosin si merr fryme Shoqeria Shqiptare: Islamisht apo shqip. Shqip natyrisht. Pergjegje me adekuate ndaj pyetjes se a po lulezon apo po zbrapthet Islami dyshoj qe ka).

*
    hej ketu nuk eshte debati per ti permendur se kush ban e kush nuk ban po qfare je ka thue a
    mos u merr me kesi gjerash se nuk i takon kjo qfare ke thene ne krahasim me temen qe kemi edhe pse kemi shum e ti merre vetem nje shembull nga Kosova Ferid Agani Deputet i kuvendit te Kosoves ai eshte doktorr ai eshte psikolog
    e kete shembull vetem ta dhash sa per mos me te lan methan pse spo permend asnje , mirepo nuk e pash te arsyeshme me identifikue njerzit ketu se kush ban e kush nuk ban nuk na takon neve

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Vogelush,

nuk thash se kuvendoret vendosin a besojme ne qytetaret e thjeshte apo nuk besojme ne ndonje fe, por thash se ata vendosin a jeton shoqeria shqiptare sipas vlerave islame apo jo.

Kur kuvendoret miratojne ligje te cilat definojne se cilat kushte duhen permbushur per te u kurorezuar e shkurorezuar dhe keto ligje jane ne kundershtim te plote me ligjet islame per kurorezim e shkurorezim, atehere kuvendoret kane vendosur se shoqeria shqiptare nuk ia fut shume Islamit. Kur ata miratojne ligje, te licat vlerat liberale demokratike i deklarojne si vlera te shoqerise shqiptare, atehere ata kane vendosur se shoqeria shqiptare ia fute aspak Islamit. E keshtu me radhe.

Ti si qytetar i thjeshte ke te drejte te besosh Islamin sa te duash. Por shoqeria shqiptare, paria e saj (si n Kosove ashtu n Shqiperi) nuk po ia fut Islamit aspak. Po e debon kudo qe eshte e mundur. Kjo ishte pika per te cilen diskutonim. Jetoni tha Islami po lulezon ne Shqiptari, une ia dementova kete rrene qe ia ka bere imami.

PS:
    u bene ndoshta 15 postime, te cilat nuk i kuptove fare, sepse pergjegjesh jashte bisedes konkrete. Ti nese vertete e don Kuranin, atehere duhet te i japesh vetit forca ta kryesh filloren. Se ndryshe nuk mund t'a mbrosh Kuranin me problemet tua per te kuptuar fjalite qe i lexon. Vetem nje keshille nga vellau yt refuzues i Islamit.

*
    o injorant e di ti qe i mohon edhe fjalet e tua sepse i ke mohuar qdo here kur te kam treguar se ketu e ke gabim ke then kinse qe nuk e ke shkruar keshtu e une te kam postue prap e te kame treguar , pastaj une te themqe po lulxon e ti nese thue jo ateher une ta argumentoj e sa per ilustrim ke rastin kur ne kohen e komunizmit ne shqiperi feja u pengue me ligj e i kane egzekutue kush ka proklamuar fene e tani dalin e falen pa i penguar askush dalin e mbajn debate pa i penguar askush a eshte kjo lulzim apo qfare i thojne kesaj o injorant sepse une nuk e kam veti rrenen e ti qe rren vet ke te drejt edhe ta mohosh po une ta sjella argumentin e nese dikush mundohet ta mohoj edhe kete qfare kam thene atehere une ate e njehi se nuk i takon te merret me postime se ai nuk eshte gje tjeter veqse nje njeri me formen e njeriut e me mendjen e gomarit qe vetem hane buke e nuk din as perse hane
    nese ke argumente kunder kesaj qe kam thene qe eshte duke lulzuar atehere sjelli o injorant por mos gjelozo se ti nuk din asgje me shum se nje i marre qe din vetem shkrim e lexim e nuk din te logjikoj

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Te nderuar antar ju lutem mos beni hajgare me Kuranin mos luani me fjalet e zotit i kisha lut moderatoret te marrin masa per keto tema tre cilat kan perqellim te luajn me fen islame
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Pershendetje!

Ideja e hapjes se kesaj teme erdhi si pasoje e nje bisede ne temen "A duhet populli shqiptar ta nderroje fene?" ne rubriken "Problematika Shqiptare".

Atje pata qendrimin se Kurani eshte ligj arab. Kete qendrim desha t’a shtjellojme me qarte ketu.

Allahu u ndihmofte pohueseve te kesaj teorie.. :-)

*
    O injorant Mos luaj me Kuranin mos na prek ne shpirt mos na detyro me dal prej forumi mos ja prish imazhin forumit duke na ofendu
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Pse bre shoq qenka "rizgjim"??

A mos e ndaloi kush islamin qe 400 vite e knej qė ti po e quan rizgjim.

Islami asnjėherė nė Kosovė nuk ka qenė i ndaluar, madje ėshtė stimulu nė forma tė ndryshme nga Perandoria osmane, nga Mbretėria Serbo-kroato-sllovene, nga Jugosllavia komuniste, etj dhe pėrsėri nuk kemi shoqėri talebanėsh nė Kosovė, ashtu siē do tė dėshironit ju arabėt ardhacakė.

O injorant, e di qė qafir i thonė atij qė nuk beson nė zot, dhe ju jeni qafir sepse nuk po besoni zotin e vėrtetė qė quhet Shqiptaria. Ju po besoni djallin qė quhet Allah.

Edhe Sulltani qė ka prerė shqiptarė thoshte se feja jonė ėshtė islami, por merr vesh o tru i pa zhvilluar, kuptoje se nuk ka fe islame, ka vetėm fe arabe, por fe islame nuk ka.

Ishte i pashkollė e injorant Pashko Vasa?? Apo ky na qenka qafir?? A na qenka ky armik i shqiptarėve?

Mos e ngatėrroni kombin arab me kombin shqiptar, se keni humb logjikėn fare. O mbahu arab o mbahu shqiptar. Se deri tash si arab ke fol.
    Po faktet flasin, po ti nuk solle kurrėfarė faktesh kėtu. Veē je tuj llomotit si papagall, ēato fjalė ēa ti mson imami. E njerėzit qeshin kur ti fol palidhje.
    O testim tani ti je ba vegel e Chines e nuk edi a ka ma turp se kur ta mohosh te verteten po si nuk eshte luftue feja nga komunizmi o injorant por lexoje historien e vertet
    pastaj injorant nuk ka zot qe quhet shqiptaria sepse o injorant ne jemi pasardhes te ilireve e si ka mundesi qe Sqiptaria e ashtuquajtur nga ju si Zot sipas teje te koka vetem nga ne shqiptaret o injorant e ti mohoje zotin dhe ofendoje si te duash sepse je matrapaz je shtaze ne formen e njeriut je budalla e qdo gje te keqe ke ne zemren tende
    o injorant une te kam tregue se ne duam kombin Shqiptare e jemi musliman o papak apo ndoshta nuk e ke kuptue sepse juve djalli ja ka mbush zemres se kur te behet fjale per islam aty behet fjale per Arabet o papak jo jo e ke gabim
    pastaj nuk e di se kujt i takon qfare feje ke apo qfare kombi , por nje e di qe ti nashta e ke ndonjerin prind shqiptare ama me ndjenja te komunizmit jeton sepse kur permendet feja islame nuk ka te beje vetem me arabet sepse kjo fe eshte e pranishme ne te gjith boten o injorant o papak po mos shkruaj qdo gje qe ta thot injoranca

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Komunizmi nė Kosovė, pėrkatėsisht Serbia nėn sundimin e sė cilės ke qenė, ka bėrė propagandė tė fortė islamike pėrmes hoxhollarėve qė i ka pagu, pėr kėtė qėllim. Islamin nė Kosovė kurrė askush nuk e ka luftu, pos vetėm shqiptarėt qė e kanė injoru se nuk kanė pasur interes ndaj islamit.
    po po te kam tregue se ketu kashqipfolsa e nje nder ta jeni edhe ju qe mundohni ti njollosni te gjithe ne mert te pakices e njerzit si ti i bejne kete qfare i ke thene sepae ti e shet kosoven per interesa tuat sepse ti e ke mbrojt mendimin e qines kur ka then se kosova eshte toka e serbise e ti je ai qe na shet kosoven por nuk ta lejojmi ne e per ate quhet edhe rizgjim islam

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •