Close
Faqja 9 prej 22 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 220
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    te huajt, hije rend me duken,nuk krahasohen me shqiptar.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Me mire cun Shqiptar
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    egoist edhe kok katror,me dukesh njeren ane e lavdon veten avanturier,tjetren an thu jan demokratizu vajzat shqiptare per te keq..!!!klm.

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    @Midja : mbaje veten Ti - une as po ofendoj dhe as po bej ndonje veper qe te me quash Egoist + Aventurier + KLM megjithate te kuptoj

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    shume zhgenjehen keto meshkujt shqiptare jashte . Si eshte kjo pune kshu? Cudi, cudi. Lol
    Prekemi shpejt neve, cike tna e prishesh qejfin behet hataja..
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga Uarda-1 Lexo Postimin
    ska shans asnjecun meme raf mu se e regulloj mire uen pastaj i jap nje dru te mire qe ta mbaje mend per tere jeten
    Uuuu Arda - po dale moj dale Ti se ske rastisur ne ndonje hundelesh si puna ime Ti dhe shikoje cdo te thote druri. Dhe mos bej kot trimeri ne distance

E di si eshte puna - une per lidhjen e ardhme nje gje kam mesuar !!! Nuk duhet lene ne asnje moment te kalojne kufirin !!! Ca me dru e ca me llokume a ku di une me cfare (sipas takatit pra ) duhet ruajtur lidhja ne ekuliber se perndryshe atij qe fiton disa here i del mendja mbi floke dhe fluturon me presh ...

Grifsha - Peace ??

i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar mė parė nga padrilla Lexo Postimin
    Arda, cfare vlerash keni ju , qe duhet te jeni te barabarte me meshkujt, perveq se gatuni e lani teshat.
    ahah ja nje rast tjeteri deshperuar qe nuk ja di vlerat femres ueeeeeeeeee ca u beka keshtu ketu ore
    degjo padrilla qe te dish ti e tj ajapesh vlerat femres fillo te besh ato pak qe di ti dhe ese mendon se ben femra dhe do shikosh se sa vlera ka ( ei vetem dhe kete te lindjse mos e provo s enuk ta keshilloj)
    Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.

i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Uuuu Arda - po dale moj dale Ti se ske rastisur ne ndonje hundelesh si puna ime Ti dhe shikoje cdo te thote druri. Dhe mos bej kot trimeri ne distance

E di si eshte puna - une per lidhjen e ardhme nje gje kam mesuar !!! Nuk duhet lene ne asnje moment te kalojne kufirin !!! Ca me dru e ca me llokume a ku di une me cfare (sipas takatit pra ) duhet ruajtur lidhja ne ekuliber se perndryshe atij qe fiton disa here i del mendja mbi floke dhe fluturon me presh ...

Grifsha - Peace ??
    ahah fluturon em presh ue ore po pse budallaqe jam une qe te mar nje hunde lesh pse pak ka qe arsyetojne? pff
    Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Uarda-1 Lexo Postimin
    ahaha jo jo ai lloj sme pelqen pastaj mund te jete cun qe se ka qef dhunen mo apollyon ua ky
    Aman o lal se shumica cunave se prekin nje femer me dore (flas ne kuptimine dhunes, se me dore normale qe do e prekin :P ) kurrsesi nje cun sduhet ta rrahe nje femer, nje burre qe arrin te vere dore mbi nje femer e te ushtroje dhune, ai nuk eshte burre. Po edhe nje femer ska te drejte te ushtroje dhune tek nje mashkull vetem per faktin qe ajo eshte femer edhe mund te beje cte doje. Kjo si jep te drejte te beje gjera te tilla, madje as ta mendoje dicka te tille sepse ofendon mashkullin qe ka ne krah.. Me kuptove ca thomi mi?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

O Zottt sa kam qeshur me kete teme! lol

O ju te rinje, a thua do ta gjeni fatin tuaj duke bere plane si do te aplikoni dhune fizike me mjete ndihmese--> dru! hahhahahah

Kokekatrori, ske faj ti qe ke hap kete teme, shiko cfar koherash kan ardhur... han edhe burri dru prej nuses. lol

Hajt pra pune e mbare ju kofte, u trashigofshi!

Faqja 9 prej 22 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Letersia Shqiptare
    Nga new-man nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 12:28
  4. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •