E vret mendjen se shahesh nga njerez qe nuk te njohin ne forum? Qe kur ke filluar ta vesh ujin ne zjarr o goce? Po leri mi te pellasin sa te duan! Pse duhet te stresohesh se "shaheshke" nga njerez qe as nuk te njohin? Ne djall moj, secili kulturen e vet tregon dhe llumin nga vjen, me falni nivelin doja te thoja. Respekti i atyre qe te njohin eshte me i rendesishem se i ca heronjve virtuale.
So tani, se qenka fix per mua kjo tema. Hyra si me porsosi lol. Po vdes, kam nje provim me goje neser dhe deri tani kam degjuar qe eshte bere kerdia. Ndaj jam pak e shqetesuar dhe ne ankth. Stres? Ne pergjithesi perpiqem ta kem situaten nen kontroll ose ta perdor ne favorin tim. Nga pervoja them se stresi nuk te lejon te kesh progres, te japesh rezultate, te le "vendnumero". Ndaj kur e shoh qe me duket se po mbytem ne ate vorbull, i fut nje kane te tere me kafe me 200gr cokollate te zeze dhe therras trurin te me ofroje suport
Tung te gjitheve! Periquni te nxirrni me te miren nga situata te tilla, te ruani gjakftohtesine: eshte keshilluesi me i mire ne keto raste![]()
Krijoni Kontakt