Close
Faqja 814 prej 1135 FillimFillim ... 314714764804812813814815816824864914 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 8,131 deri 8,140 prej 11341
    i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Injorant sipas Kuranit? Kjo i bie qė jam pagan. Se Kurani i quan injorantė paganėt. Atėherė nė kėtė kuptim, po injorant jam, madje jam krenar.

Po pse a fjalėkryq tė duket ky, qė tė radhisėsh vertikalisht e horizontalisht?
    nese nuk e kupton

E pranueshme pėr mua qė tė ma sqarosh, por rreptėsisht e ndaluar nga Kurani. Nuk guxon tė bėsh manipulime me fjalėn e zotit. Kush jeni ju qė tė heqni dorė nga tė mirat qė ua dhuroi Allahu. Ai krijoi pėr ju kushėrira qė juve pėlqejnė, dhe u lejoi qė t'i merrni, ndėrsa ju tė mallkuarit nė vend se t'i bindeni Kuranit, po fusni zakone tė qafirėve arnautė duke hequr dorė nga martesa me kushėrira.
    Nes te pelqem kusherira jote ose qika e dajes ose e tezes,hajde bre bur i dheut mer te gjitha per shtrat e knaqu se shum i dishem te kokshe o tru i milingones,o mendje e satanes,vazhdo knaqesin me anetaret e familjes o debil.e mos fut hundet ne ate qe mendja e milingones nuk e kupton.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Kur Te Fillojsh Me Pi Alkohol ,ne Mase Te Madhe Ose Jo ,njeriu Fillon Ti Humb Ndjenjat,dhe Kalon Ne Gjendjen T E Pa Kontroll E Truri I Njerit Fillon Me I Marr Gjerat Ne Menyren Ma Negative Te Mundshme ,nuk Nje Askend Nuk Nje Anetaret E Familjes Nuk Njeh Asnje Te Aferm Dhe Esh Ne Gjendje Te Pa Kontrolluar Morralisht Dhe Ne Ate Te Pisit Aj Mundet Te Dhunoj Antaret Eshtepis Motren Kusheriren ,kto Qe Un Po I Them Jan Te Vertetuar Dhe Kan Ndollur ,per Ate Allahu Ka Ndaluar Perdorimin E Alkoholit ,kam Ende Por Nuik Kam Koh
    [COLOR="Blue"][/COLO

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Shkenca Verteton Gjithēka ,vatikani Qe Ne Mesjete I Ka Sulmuar Shkencetaret ..
    Filmi I Fundit Engjej-djall Pikerishte Pasqyron Kete Teme.
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    po po e ke qek qe nese dikush ti pergjigjet ketyre pyetjeve ti nuk jeton e une jam mundue me ta nenvizue me bold aty ku ke fol por nese nuk edhen e kie atu tek ku e ke permend 50 grad ne postimin nuk eshte i plot aty e gjen e kqyre qka ke thene se te kam tregue se ti je mohues sepse e ke mohue edhe shtetin shqiptare kur ke thene se me kqyr realitetin edhe tokat shqiptare jane te shkive e une te kam tregue se skemi qka folim me ty se ti je anti shqiptare antikombtare antiislam

Hahah tash e kuptova, cfare ke. Degjo. Kesaj here do te perdori fjali te thjeshta per ty. Aty behej fjale per nje shembull. Per te treguar cfare po mendoj. Ne kete shembull e futa veten ne rolin e nje te frymezuari (nje "Pejgamberi", ne rolin e Muhamedit). Vetem si shembull!

Lexo tere shembullin:

Citim Postuar mė parė nga chino
    Shembull: Nese une jam i frymezuar nga Allahu, dhe them se une e shoh si te sakte se grate duhet te mbajne ferexhe, atehere kush nga njerezit pas meje do te mund te pergjegjin pyetjen se prej ciles moshe duhet te mbaj gruaja ferexhe? Qe nga mosha 2 vjeqare apo 20 vjeqare? Ne cilat situata? Ne cilat situata jo? A duhet te mbaj ajo shami edhe kur jeton ne vende me temperatura deri ne 50 grade celzius? Edhe kur te dali ne foto per leternjoftim? Si dhe plote pyetje tjera. Miliona pyetje dalin. Kush i pergjgj keto pyetje? Une nuk jetoj me.
    Pra: Nese une jam "Muhamedi" dhe them se me duket e sakte qe grate te mbajne ferexhe. Dhe dikur vdes. Kush pas meje do te vendosi se nga cila moshe duhet te mbahen ferexhet? Kush vendose se cka kam menduar une? Kush i pergjegje pyetjet qe dalin me vone, pasi qe une ("Muhamedi") kam vdekur dhe nuk flas me, nuk jap pergjegje, nuk jap hadite?

A kuptove?

(Merre numratoren!!)

*
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 18-06-2009 mė 17:35

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga luli2009 Lexo Postimin
    Nes te pelqem kusherira jote ose qika e dajes ose e tezes,hajde bre bur i dheut mer te gjitha per shtrat e knaqu se shum i dishem te kokshe o tru i milingones,o mendje e satanes,vazhdo knaqesin me anetaret e familjes o debil.e mos fut hundet ne ate qe mendja e milingones nuk e kupton.
    Hm. Keso muslimani si ti, jam edhe une. Edhe une e vej arsyen dhe vlerat e mia familjare, kombtare njerezore mbi Kuranin. Edhe ti ben kete gje. Sepse nuk pranon te martosh kusherirat per te cilat flet biseduesi "Testimi". Qe nuk pranon, shihet nga percmimi me te cilin flet per keso raste (te martesave me kusherira). E kam nje propozim. Mos u beso qafirave ketu, por shko tek nje imam arab dhe thuaj qe beson ne Allahun, por nuk pranon kurre te martosh kusherira. Dhe atehere e sheh qe Allahu (Kurani) lejon martesen me ato kusherira qe i ka sqaruar "Testimi".

*

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Hahah tash e kuptova, cfare ke. Degjo. Kesaj here do te perdori fjali te thjeshta per ty. Aty behej fjale per nje shembull. Per te treguar cfare po mendoj. Ne kete shembull e futa veten ne rolin e nje te frymezuari (nje "Pejgamberi", ne rolin e Muhamedit). Vetem si shembull!

Lexo tere shembullin:

Pra: Nese une jam "Muhamedi" dhe them se me duket e sakte qe grate te mbajne ferexhe. Dhe dikur vdes. Kush pas meje do te vendosi se nga cila moshe duhet te mbahen ferexhet? Kush vendose se cka kam menduar une? Kush i pergjegje pyetjet qe dalin me vone, pasi qe une ("Muhamedi") kam vdekur dhe nuk flas me, nuk jap pergjegje, nuk jap hadite?

A kuptove?

(Merre numratoren!!)

*
    jo jo ti mos e krahaso Muhamedin me ty i injorant sepse Ai ka qene besimtare e ti je mohues e ma mos fol ksi senesh se jane tu kesh te gjith me ju sepse ti je mohues sepse ti ..............
    e lere keto sene se po i fillon temat e smo mun ja del se une te kame tregue realitetin ty
    por, e kam dite se eshte veshtir me fol me nje antishqiptare , antikombtare , antiislam, antiatdhetare e kaq eshte per ju

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Nuk jam unė musliman qė tė bėjė incest. Ky ėshtė zakon i ju muslimanėve sepse Kurani ua lejon. Shfrytėzojini tė mirat e Allahut o muslimanė. Ndiqini rrugėt e Sadam Hyseinit, qė u martua me kushėrira.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    "Ti Jepet Rast Chinos per ta Interpretuar Kuranin eshte njesoj si ti jepet Rast Jeremiqit ta interpretoj Kushtetuten e Kosoves" (Preambula)

Ja sa serioz je aman o ChioChips, ke hapur temen per Kuranin dhe madje me Mega Teori Konspirative, ndersa per koicidenc asnje Ajet Kurani nuk shofim ne ketu, qe sepaku te dijm ne bile se ku i ke leshuar lopet kesaj here dhe te dijm aman se cfar po han apo cfar po pin.

Mundohu qe te sjellesh ndonje Ajet Kurani dhe ateher kjo Teoria e jote skizofrene te jete pak me serioze ,sepse keshtu aman duket shume qesharake ,pernjemend si Ministri i jashtem serb Jeremiq ne KS kur fliste per Kosoven.

Hajde shnet , Qa u be mėr ne Gjiakovė me Dylberat
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Ti si jurist (q'ashtu e paske shkrue te profesioni yt) ma mire a kan me i pas kundershtue me fakte shkrimet e forumistit Chino se sa vet me fole e vet me keshe ktu ... Chino ka plotsisht te drejt, kundershtoe ti n'mujsh, pa i zgerdhi dhamt.

Shalom alejhem

Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189

testim milingona

Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Nuk jam unė musliman qė tė bėjė incest. Ky ėshtė zakon i ju muslimanėve sepse Kurani ua lejon. Shfrytėzojini tė mirat e Allahut o muslimanė. Ndiqini rrugėt e Sadam Hyseinit, qė u martua me kushėrira.
    ,shum ma mir qe ti nuk je muslimon sepse dote jet fyerja per shqiptaret e fes islame ,ne kosovaret nuk e bejm ate ety qe ndoshta paske deshir si katolik me be ohhhh ne kusheriren tende japavsh hajrin oti qe je afer sadamit.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •