Pra Kurani thotė qė nuk ekziston vakuumi???O zot i madh , a qekaq e veshtir eshte me kuptu bre .
Ku bre alibaba ki vakuum tregom ???
gja-asgja thojke gjyshi, gja-asgja... - nuk e cojke ma larg. as une nuk e vetsha ma larg. Gjyshi e lypke kafen deri n'gjyse: kurre ma shume, po as ma pak!
-Kajtja nuk ngihet me qypa po me shije. E ai, per shije e pike - jo per me u ngi.
Gjyshin n'at moshe, - s'isha ai qi e lodhsha, se une isha 5. E nji pergjegje e tij mu' mi nxirrke 1000 pyetje t'reja. Shume here, per ket arsye nuk e pyetsha as i gja.
As per gja-asgjane.
Tash vone e kam kuptu se Universi asht gja-asgjaja.
Se nuk mundet me pas gja, pa asgja - e as asgja, pa gja.
Gjaja asht per asgjane njesoj si asgjaja qi asht per gjane. Ku e din ti qi boshi asht asgja nese nuk je ti gja.
Gjanat qi s'kan mbarim, nuk kan as filli.
Ai qe do me e gjete fillin, duhet me gjet mbarimin; E mbarim sic po shihet - per dit e ma mire - kurrkund nuk ka; Qashtu as filli.
Nuk ka fillim.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Pse e bene veten femi te klases se pare e?
A mundesh 1 her bile te jesh i sinqert kur te diskutojsh ???
Shum ne rregull me kete qe thua , por un bazohem ne at qe qdo send edhe universi ka pas fillim edhe ka me pas mbarim , ne kete bazohem edhe tek teoria e shperthimit te madh .
Ti thua se universi ka egzistu infinit gjat ??
Nese osht ligj Arab at'here spom pelqejka,veq une e di qe osht per ton osht sen dogmatik nese osht ligj Arab at'here pse eshte sjell nga qielli, nuk asht e mundun qe Zoti i don arabet a nuk asht kjo e pabarabart!?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gordon Freeman : 16-06-2009 mė 10:24
Krijoni Kontakt