o mesia mjaft fole kot, ka fakte qe shumica e prifterinjve jan pedofille, homoseksuale, kan kryer INCESTE femijet e Davidid etj etj..
Leji shpjegimet e kota, ste pijn un me mua.
o mesia mjaft fole kot, ka fakte qe shumica e prifterinjve jan pedofille, homoseksuale, kan kryer INCESTE femijet e Davidid etj etj..
Leji shpjegimet e kota, ste pijn un me mua.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Nje njeri me kry akte te ndyra, ti krejt po i fajesojshe... edhe Davidi ka kryer idhujtari, a thote Bibla qe te bejme ashtu edhe ne?
Pedofil nuk eshte vetem nje prift, mund te jete edhe nje ateist, nje hindus, nje jude, nje mysliman etj. a po sulmon tani dikush ateizmin se nje ateist na qenka pedofil. Keto raste ne gjithe boten ndodhin.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 26-04-2008 mė 17:27
Nuk e kupto se kjo eshte pyetje pa kuptim?a po sulmon tani dikush ateizmin se nje ateist na qenka pedofil.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
O mesia 4ever po ti ende nuk di cilat jane fjalet e Perendise more djal , Cila Bibel a fjale e Perendise di gje ti ? Te paren nuk edi per vete dhe don te ju tregon te tjereve . Aha po se kur pe ban nje musliman te gjithe jane te tille , kurse kur e ban nje i krishter shkoni m eemer e me mbiemer , individualisht kurse tek ne kolektivisht .
KOSOVA E MADHE
Eshte budallallak per ty te mendosh nje gje te tille , kur nisen ne ndonje luft perdorin vargjje te librave te shenjte . Vetem pse anen ligjore se kane se keto te tjerat te gjitha i kane , e ki pyetur veten ndonjeher sa ka ndikim papa te kryetaret e shteteve ne perendim , lidhja mund te jet direkte ose indirekte , fundja qeveritaret i takojn nje feje dhe si pasoj edhe ka anshmeri .
KOSOVA E MADHE
U munduat sa u munduat dhe ne fund deshtuat keshtu e kane fundin te gjithe ata qe mendojn si puna juaj , me e quditshmja ishte ta luaje rrolin e budallait te forumit
KOSOVA E MADHE
o tI i humbur une nuk knaqem me asi lloj katasrofa edhe pse e di qe esht denim nga ALLAHU gjdo popull qe I tepron ata kufi qe i ka caktu Allahu DO TE GJEJ I NJEJTI FAT sikur qe i ka gpditur popujt e mahershem po ashtuedhe cunamin edhe ameriken edhe iranin termeti edhe gjdo tjeter qe sun po i permeni me ren kam frik qe pershkak qe ka edhe te ne shum njerz kesi si ti qe je kam frik qe perkak te juajin dotenagodet edhe neve po inshallah ka meshir llahu e na fal e na jep afatma shum se shum esht prish ky popull e mjert ju
.Dukesh qe nga avatari qe je i etur per gjak, o XHIHADI
une po baj thirrje edhe po sjell argumente qe te ktheni ne rrugen e Allahut e nese nuk ktheheni padyshim qe do te ju gadasim edhe te ju qfarosim nje nga nje sepse nuk dojm qe pershkak te juajin te na godet Allahu edhe neve edhe nese paqja edhe argumentet qe i sjellimnuk bejd dobi te ju ateher qfar met tjeter perveq se ate qe naj ka mesu Allahu ne kuran qe te ju qfarosim nje nga nje kuptove po ende jem duke u munduar qe me poqe edhe argumente te bejm dobi e te shpetoninga aj Ankth qe ju ka zen po nese kjo zben dobi aeher do te ju gjen ajo shka e thash me heret vdekja ne menyren me te keqe se ste edhe poe meritoni
ska lidhje feja me traditat arabe feja e lejon te marresh gra ne at menyr sa mundesh qe ti mbash ekonamisht edhe ne edukat familjare po nuk te obligon se sa mi marr ja pershembull edhe unjam musliman po e kam nje grua edhe as qe me shkon menja per tjera edhe traditat tona jan tjera e ska te bej tradita me fe sen feja esht per ter njerzimin botror e traditat jan te ni vendi edhe nuk do me than qe edhe ne duhet ti zbatojm ato tradita qe i kan arabet edhe nese jan te lejuara nuk jan te obliguara e ne nese mundemi ti zbatojn ata qe jan te obliguara boll esht per neve se ata qe i ka obligu Allahu nese nuk i zbaton te pret denimi e ata tjerat qe jan te lejuara ndesh bani e ndesh mos i ban ste pyt kush per to
Krijoni Kontakt