Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 54
    i/e regjistruar Maska e feroxhina
    Anėtarėsuar
    06-05-2009
    Vendndodhja
    atje ku zoti me dha mundesin por qe ndoshta do t'ma mare prape
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Kto qe thua ti s'jan arsye.Se te gjithe e kan nje shkak qe kan njojtur nje person.s'ka rene nga qielli.

Nqs se ke te dashur as mos i shko asaj rruge.shko tek ai.Po nqs se ti nuk njef njeri ose me mire nuk dashuron njeri pse mos te tentosh te njofesh kete person perpara se ti thuash po ose jo.Njerzit e tu qe te moren ne Angli te ndihmuan s'besoj se do duan te keqen tende.Mbase eshte njeri i mire.E dyta per kete person ti duhet te kesh respekt se ai po pranon te martohet me ty nuk me duket njeri i keq.Tek ty ai ka zgjedh vetem njeriun.Se ti s'ke as pasuri as diplloma e as letra.Kjo tregon qe ai te do.Do te krijoj familje sepse edhe ai e ka te veshtire te gjej nje njeri atje ku eshte.Ti beje shok respektoje fjalen mos ja jep .provo.Nqs se s'te hy ne zemer, me fal thoj s'dua as letra as londer su dashuroka me komand.Kam respekt per ty po s'mundem.bye bye.

Une mendoj se duke qene e martuar do jesh me e afte te perballosh problemet e jetes ,se do jeni dy.Femija eshte ne doren tuaj.Mendohu mire .....Ti e njef veten me mire .

Thanx per keshillen.te dashur nuk kam sepse sapo jam ndar nga kjo dashuri dhe prandaj nuk doja me shum qe te martohesha me ket personin.dhe ket djalin nuk e njoh se nuk e kam takuar asnjeher sepse un nuk kam pranu akoma me e taku..dhe ai nuk me njeh mua akoma.dhe faktin e femijes e permenda vetem sepse kam frik se nqs se martohem nje femije mund te vije dhe padashje...nuk i dihet jetes....
    Jetes jetoj momentin e te sotmes,se neser kurre nuk i dihet se cndodh..

Anėtarėsuar
    06-05-2009
    Vendndodhja
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Nese jeta jote ka nis ne angli edhe ne pamundesi per te rimarr leje qendrimi perseri, atehere e vetmja menyre eshte te martohesh me ate djalin, por me e mira do ishte sikur ti te gjeje nje djale sic e do vete edhe te martohesh me te, fundja kur e gjen me dashuri eshte ndryshe, sepse kur martohesh vetem per dokumenta, edhe ai tipi e di arsyen, do te ta nxije jeten (mendoj une) sepse per cdo gje do te thote dua divorc.. kshu qe ki pak kujdes me ke martohesh, me te vertete qe jeta ne angli eshte e mire, po edhe ne shqiperi ska vdek njeri, ka mijra vajza qe kan nis studimet e po punojne, mos ju tremb shqiperise o goc se sjemi kafshe ne ktej, fundja ke familjen tende ktu, shoqerine qe ke pas, edhe pas dore nuk do ngelesh. Llogariti mire gjerat para se te martohesh me dike vetem per dokumenta, sepse ti sje mashkull qe neser te teket edhe iken nga syte kembet.. Je femer edhe ca gjera jan me te veshtira per ty. Prandaj perpara se te martohesh beji llogarite mire, njihe kte djalin se kush eshte, nese eshte cun qe ja vlen atehere martohu, po sikur te keshe dyshimet me te vogla, atehere hajde ne shqiperi se fatit si dihet asnjeher.
    Flm per prgj....Ne fakt dhe un ashtu doja qe te gjeja dike vete dhe pastaj te shihja po pune nuk pret sepse viza ime mbaron vitin tjeter ne shkurt.pastaj un nqs po martohem me ate tipin duhet ta mar lidhjen seriozisht sepse nuk po martohem vetem per vizen por dhe per te kalur jeten me te..po per mua eshte pak e veshtir sepse sapo i kam dhen fund nje dashurie..dhe e kam pak te veshtir te jem me nje tjeter per momentin sepse doja ti jepja pak kohe vetes. Dhe e di qe ne nga shqiperia ska vdek njeri po per mua ka qen pak ndryshe vendi ku jetoja dhe kam dashur te vdisja...po.... gjithashtu e di qe nuk jeni kafsh po ja qe per mua eshte pak e veshtir te jetoj ne shqiperi...sepse ashtu ka qen gjithmon...

Anėtarėsuar
    06-05-2009
    Vendndodhja
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga Mr.DD Lexo Postimin
    Mos u marto se e Hengre Xhina !

Pastaj ti e thua shume mire dhe tek firma

Po ca do te ha more????????

Anėtarėsuar
    06-05-2009
    Vendndodhja
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga Xingaro Lexo Postimin
    Te keshilloj te shkosh te ndonje nga kto kartomantet qe lexojne te ardhmen...une kam shkuar dhe mi ka parashikuar te gjitha.Kam qene tip qe s'kam pas besu fare tek kto gjojna por jam habit se si mi ka gjet.
    Shko iher sa me la merakun,me shume mundsi do te te mbushi me rrena...por shpesh here njeriu ka nevoje me shume per nje genjeshter pozitive se sa per te vertetat qe e vrasin.
    Shko dhe thuaji qe dua te me tregosh vetem gjerat pozitive te te ardhmes time (siē bera une),dhe ajo do te mbuloje me endrra te bukura qe do te te frymezojne dhe do te bejne te mos shohesh vetem anen gri dhe te erret te botes.
    Edhe nese neser te ecen keq...te pakten do ja ngjisesh fajin kartomantesh,dhe nuk do besh fajtore veten tende.
    Cfare do zgjedhje te besh,shih gjithmone anen pozitive.Bota nuk eshte ose e zeze ose e bardhe,nuk eshte aq e prere.Bota eshte e bere nga tonalitete te se bardhes dhe se zezes.

Sa keq qe ketu ne angli nuk ka nga ato qe parashikojn fatin se do vija per zotin.......thanx per keshillen e vleresoj faktin qe more guximin te me shkr..

Anėtarėsuar
    06-05-2009
    Vendndodhja
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Personalisht nuk do martohesha kurre me nje njeri per dokumenta, nqs nuk do behej fjale thjeshte per dokumenta por per vazhdim te nje martese normale. Mendoj qe cdo gje ka nje zgjidhje. P.sh duke gjetur nje pune, apo duke bere vullnetariat me kishat e xhamiat sepse keto te ndihmojne goxha neper vende te huaja, prandaj interesohu e drejtohu edhe tek ato, ose duke filluar ndonje shkolle nqs nuk je ne shkolle. Gjithsesi vajze, nqs e vetmja mundesi qe te ngel eshte martesa me ate, dmth qe ti nuk qenke e zonja per asgje, prandaj zgjohu nje cike e nqs zdo t'i kthehesh jetes se veshtire te meparshme leviz kemb e duar per te vazhduar jeten ne angli. Ah edhe dicka tjeter. Martesa s'eshte e lehte per asnje e mos i hyr asaj rruge kaq heret, sepse behesh pishman me rritjen e moshes, sepse shikon qe ne jete ka shume shume gjera e ndonjehere s'i realizon dot as me nje njeri qe te dashuron tej mase, jo me me nje qe as e njeh. Ndoshta mund te jete edhe njeri i mire, por gjithsesi kur i hyn asaj rruge beje mend mire.
    Flm per prgj.......ne fakt nuk behet fjale vetem per dokumenta por dhe per nje martes normale...po un thjesh se nuk jam gati per nje martes...po ishalla fati me ndihmon me nje zgjidhje tjeter.......nqs ndosh dica do ju shkruaj prap...ju puth te gjitheve dje ju flm qe me ndihmuat me keshillat tuaj...e vleresoj me gjith zemer....

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Behu e zonja e vetes do te thoja une qe te kesh shkollim dhe punesim te mire

Martesa nuk ndertohet ne baze te forta kur niset mbi arsyet ekonomike .

Ndaji gjerat dhe nese i perzien bashke e te behen lemsh e nuk arrin te zgjedhesh eshte pikerisht se i ndikohesh nga gjera qe duhen bere secila me kuptimin e vet dhe jo nje arsye te ndikoje gjithcka . Sepse ti si person e humb krejtesisht personalitetin tend , boten shpirtrore .

Sikur me kushtet me te veshtira te jesh rritur , nuk e kuptoj se si mund te te beje te lumtur te jepesh te nje i panjohur .

Jepi nje mundesi nese eshte djale i kulturuar dhe i ndershem por jo per interes , vetem nese do duash te njohesh dike .

Nuk e di a ke baba , por mua do me vinte turp te arrinte ime bije ( nese do kem ) ne te tilla dilema ( Fola hapur e jo per ofendim ).

Kerko mbeshtetje edhe te familja .

Uroj zgjidhjen me te mire per ty !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 15-06-2009 mė 11:15

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk e kuptoj pse nuk e takon njehere kete djale. Ta takosh nuk do te thote ta pranosh. Nuk i dihet mbase jeni per njeri- tjetrin. Fatit nuk i dihet nga te vjen.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Epo ti nuk do as kthimin ne Shqiperi , se elbete u mesove mire me komoditetet e jetes jashte, nuk del e zonja vetes te punosh se fundja nuk je e vetmja femer pa dokumenta, nuk e di vazhdon shkolle apo jo, nuk do te martohesh sepse nuk ndihesh gati e bla bla bla. Atehere ēfare do? Me fal qe po ta them por po llastohesh me keq se femijet.

Dy jane rruget, e njeri lakun ne fyt nuk po ta ve.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga feroxhina Lexo Postimin
    Po po te drejt ke po une nuk thashe se do e bej nje qe neser po vetem se nuk jam gati per nje martes qe tani......po dhe prova po nuk doli e mie ca duhet te bej sipas teje?
    Kthehu lezbike lol

Po ca te them une me goce, ti keq ketej e keq andej. Ne baze te asaj qe une lexova u mundova te jap keshillen me te mire sipa mendimit tim. Pastaj te them edhe dicka tjeter une: Mjere ai/ajo qe nuk gabon Qe do te thote po nuk provove nuk do kesh mundesi dhe te gabosh, keshtu qe ke per te ngel ne vende.

p.s Lexo dhe leshillen e Zombit, dicka duhet te dije ajo lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga feroxhina Lexo Postimin
    Thanx per keshillen.te dashur nuk kam sepse sapo jam ndar nga kjo dashuri dhe prandaj nuk doja me shum qe te martohesha me ket personin.dhe ket djalin nuk e njoh se nuk e kam takuar asnjeher sepse un nuk kam pranu akoma me e taku..dhe ai nuk me njeh mua akoma.dhe faktin e femijes e permenda vetem sepse kam frik se nqs se martohem nje femije mund te vije dhe padashje...nuk i dihet jetes....
    Me c'shoh une ti s'ke harruar akoma te parin.Kujdes me kte te dytin mos u mer fare them une.Se si dihet si del.
    O yllo, po ti pa e njojtur fare dhe ai pa te njojtur ty fare bisedoni per martesa.Behuni shok i here dhe shifni vlerat e njeri tjetrit.Po kujdes, se ai ka pune, ka letra, eshte djal.Mbase ka bere edhe ndonje lek e ndonje cop shkoll.Ti pa pune, pa letra, pa shkoll dhe je vajze.Kot i ke hyr dilemes ti se ti ke shume minuse.Paske patur dhe te dashur dhe qenke ndare, edhe nje tjeter minus.Mlidhe mire mendjen kur te hedhesh hapin.Te isha si ty se di ca do beja, e ke vertet te veshtire.Se mos tallet ai cuni, hap syte, se s'shof ndonje gje te mire tek ty une, soryyyyyyyyyyyyyy se ti them troc gjerat se po me vje keq.Do behesh me dy te dashur pastaj ,ajde te gjesh te tretin!Na hoqet trurin!
    Mbase je e bukur, po mos harro bukuris ja nxjerin shpejt lezetin mileti pastaj shikojne ca vlerash ke.

Shume veta te thane qe je ti me mire e mos e mer ,po une kam frike mos eshte ai me i kompletuar dhe tallet me ty, hap syte .Pac fat dhe mos beso njeri kollaj.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Muzika popullore ne dileme.
    Nga ChuChu nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 16:00
  2. Dileme!
    Nga auiu nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 16-10-2005, 12:51
  3. Dileme: si mund ta kuptoni ne ndjeni apo jo per dike?
    Nga FLOWER nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 07-10-2005, 07:27
  4. Trekendesh Dashurie, jam ne dileme te madhe!
    Nga Vicky11 nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 08-04-2005, 15:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •