Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 54
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Kjo spo ka vize e po don mu martu qe aj X-personi mi gjet kushte edhe me ja mundsu me jetu e me vazhdu atje,per qato se kush martohet nese ni person i ka tona kushtet une veq e kisha keshillu mos net martohet net kthehet te familja nese ka apo te naj person i aferm per disa vite e kur te vjen puna e marteses net menon qeshtu e kisha keshillu

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga feroxhina Lexo Postimin
    Pershendetje forumista.
    Edhe pse nuk ju njoh shume por si pjese e forumit qe jam do te doja nje keshille nga ju per nje dileme qe kam 3 muaj qe po me brene.
    Por ne fillim do t'ju drejtohesha me nje pyetje: -Nje i aferm i juaji po perpiqet qe te bej nje te mir per ju, por ajo e mir do e mbylle jeten tuaj ne nje guack ku ti nuk do mund te kesh me ate liri qe do duash te kesh. Cfare do te benit ju do te zgjithnit kete te mir apo do ti ktheheni jetes si me pare?

Fakti qe erdha ne angli ishte nje gje shum e mire per mua sepse mu dha mundesia te filloja ta jetoja jeten time nga zeroja, sepse per mua jeta ne shqiperi nuk ka qen shum e lehte. Por vitin tjeter viza ime mbaron dhe me duhet te gjej nje menyr per ta shtyre sepse eshte shume e veshtire qe t'ma japin prap...dhe dikush, (personi qe po me mban ketu) me ka ven ne nje dileme shum te veshtire per jeten time. Me ka propozuar per tu martuar me dike per letrat por jo vetem kaq por dhe per te kaluar jeten me ate person.Por une jam vetem 19 vjec dhe jam akoma nje femij per te krijuar nje familje timen. Te martohem qe sot , neser per mua do te thot qe te kem femij gje qe un nuk mund ta bej sepse nuk jam gati per te pasur por as per nje martese dhe qe eshte me shkes gje qe un nuk e njoh fare ate cunin se si eshte.Por dhe nqs nuk e pranoj kete martes per "letrat e mia" do te me duhet te kthehem ne shqiperi, jetes qe kisha.Jam ne nje dilem shum te veshtir per jeten time prandaj ju lutem miqte e mi, do ta kisha per nder te degjoja nje keshille nga ju se mbase dhe me ndihmon ndopak. Ju falem per kohen qe ju mora.

Xhina
    Plako per hir te liris tende personale ti duhet ti thuash JO APSOLUTISHT,,ndihmes qe te kan ofruar,,,kjo nuk esht nje zgjidhje,,edhe pse duket si e till,,ne aspektin e levizjes se lir,,,ajo esht diktatur e vertet ne 99 aspekte tjera,,qe c“do dit e me shum do te marrin formen e piramides dhe do te shkaterrohet jeta jote e mbrendeshme shpirterore!!!!

me kte mynyr njerzit mendojn se bejn nje zgjidhje te problemit,,por ne te vertet ata vetem e lidhin ate,,,

edhe sikur ti mos te kalosh jeten me ate njeri,,vetem ta perdoresh per letra,,do te jet edhe me keq ne te gjitha aspektet,,,

un si zgjidhje do te kisha propozuar nese do te martohesh apo te pakten duhet,,,

ti duhet qe ta kerkosh nje njeri qe ndjen per te me shum se interesin e vizes,,

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Biznes Biznes Biznes

Jetė dhe Varrezė

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    feroxhina ti shume mire qe ke kerkuar nje keshille nga ne Forumistat ,por siq po e shef edhe vete keshillat jan nga me te ndryshmet e kjo eshte per mendimin tim ajo e mira sepse mundesh te zgjidhesh keshillen me te mire.
    Personalisht kur dikujt i japi keshille mundohem veten ta qes ne ate pozite,sa per Ty:
    Propozimin qe ta kan bere prano deri aty qe te njoftohesh me personin dhe te shofesh vete se a keni pika qe munde te ju bashkojne nese e shef se nuk keni dhe nuk ndien gje per te,mos e prano oferten,por me pare duhet ta kesh vendosur se edhe kthimin ne Shqiperi me vone mund ta akceptosh.
    Nese nuk mund te pajtohesh me kthimin ne Shqiperi ateher propozimin nuk mundesh ta refuzosh.
    Te deshiroje Fate ne jete,na lajmero per vendimin tend ne Forum.
    Pershendetje.

V per Vendeta Maska e ORIONI
    Anėtarėsuar
    10-12-2003
    Vendndodhja
    Shkup-Prishtine-Ulqin-Tirane-Cameri
    Postime
    919
    Martese per letra, se konceptoj dot si fenomen.Gje e shtirur, boshe e pavlere.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    E moj goc puna qenka shume e leht.
    Per ta bler nje makin njeriu nje her e provon mire e mire pastaj nese makina permbush standardet e bleresit ateher e blen.
    Edhe puna e ke tij djali eshte si makina,se pari nuk eshte e then qe te martohesh direkt por ta keni nje koh te mjaftushme per tu njohur sepse edhe ti por edhe quni me doemos duheni te njiheni eshte ne favorin e te dyve.
    keso martesash sot behen me mijra dhe te sukeseseshme,te gjith te rinjet qe jetoin ne perendim perafersisht keshtu lidhin martesa,pse mos ta beni edhe ju,mosha eshte nje dilem por kur duhen dy te rinje tejkalohet edhe ajo.
    Te shpresoi qe do ja kalosh me se miri.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Xhina!

Me vjen seriozisht keq, qe ndodhesh ne pozite te veshtire. Ti qenke vetem 19 vjece, moshe qe mund ta quaj: pranvera e jetes, dhe je e detyruar te vendosesh ne dicka qe eshte shume e veshtire. Te zgjedhesh mireqenien materiale ne kembim te lirise personale dhe ndergjegjes paster apo anasjelltas?

Keto episode te dhimbshme i kemi peshqesh prej horrave qe drejtojne shqiperine. Sepse jetesa e veshtire behet shkak qe njerezit te sakrifikojne shume gjera, vetem te jene larg vendlindjes(qe eshte kthyer ne ferr). Ne sketerre vafte Sali Berisha, Edi Rama, Fatmir Gerdeci dhe Lul Kalimashi..

Une vetem nje keshille kam per ty shpirt:
    Gjerat peshoji mire para se te veprosh dhe degjo zerin e zemres tende se cfare te thote, zemra nuk te con ne rruge te gabuar.

Uroj te zgjidhesh sa me mire kete pune.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    kesaj i thone pyet shtate a tete e bej si di vete !

eshte mese normale qe je ne dileme por pak a shume kishe dhene pergjigjen vete.

nuk mund te te keshilloj sepse ketu eshte jeta jote ne stake dhe jo e imja per mua nga ku jam shkruar e lexoj e shkruaj do ishte e lehte te te thoja kjo apo ajo eshte veprimi me i mire per ty , por nuk mundem sepse vetem ti e di se ku te pikon catia .

Gjithsesi me dukesh vajze e zgjuar jam e sigurte qe do i japesh nje sgjidhje dilemes tende !

Te uroj fate e mbaresi , te pershendes.
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar mė parė nga ORIONI Lexo Postimin
    Martese per letra, se konceptoj dot si fenomen.Gje e shtirur, boshe e pavlere.
    S`eshte nevoja te jesh kaq *brutally honest*
    spo gjykojme martesen per letra se cfare veprimi eshte , ndonjere dikush ndodhet ne nje situate qe ska rrugesgjidhje dhe detyrohet te bej sakrifice per te pasur nje jete me te mire .
    Prandaj mos gjykojm pa qene ne vend te tjetrit.
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Une nuk e marr vesht se per cfar lirie ben fjale ti, do te ishte interesante te na i shtjelloje kete pike.Ti je 19 vjec.Te duket vetja e vogel?Por martesat keshtu behen o me shkes ose me dashuri.Meqenese e paske problem qendrimin ne Angli ska ndonje te keqe qe ate vendim qe do ta merrje pas dy viteve ta marresh tashti.Ben mire qe familja juaj te informohet per kete djale.Pas kesaj ,ti mund te besh disa takime me te, pa ja dhene "trisken e druve" dhe nese ta ben zemra trig mund te pranosh martesen.Jeta ne avnture eshte e bukur por ka dhe rriskun e vet. Po per femije vendose vete beje kur te duash.Nje gje te besh kujdes.Shume nga shqipetaret atje jane me dokumenta kosovaresh, nese eshte nje rast i till ka shume meundesi, pas zbardhjes se dokumenteve, qe tju kthejne qe te dy dhe pa te derejte kthimi.Infomohu mire ne shqiperi per identitetin e tij dhe per sjelljen e tij ketu.Vlonjatet e anglise jane nje cike te dyshimte ne te kaluaren e tyre.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Muzika popullore ne dileme.
    Nga ChuChu nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 16:00
  2. Dileme!
    Nga auiu nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 16-10-2005, 12:51
  3. Dileme: si mund ta kuptoni ne ndjeni apo jo per dike?
    Nga FLOWER nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 07-10-2005, 07:27
  4. Trekendesh Dashurie, jam ne dileme te madhe!
    Nga Vicky11 nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 08-04-2005, 15:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •