Postuar më parë nga xhamia ja moj vetem thuaj se do te rehatojm se paku kendej nga Kosova hahahahaha Xhami pi ja gjun a?
Postuar më parë nga Kronikë Xhami pi ja gjun a? ja nje per te cilin me duhet fjalori shqip shqip jo re jo mos ke merak ti
Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.
Postuar më parë nga Uarda-1 ahaha thu? jo re po ec ti ne korce se jam kurjoze te shof do kthehesh me ne kosove hahahahhahahha o sbesoj se ka aq bukuri qe te me ndalin Postuar më parë nga Kronikë Xhami pi ja gjun a? Qysh je a je mir ? qysh po kalon? a po ta prish kush ? me duket se skukshe diqka mir ti ?? hahahhah ska met as bised me bo mo ktu
Postuar më parë nga Uarda-1 ja nje per te cilin me duhet fjalori shqip shqip jo re jo mos ke merak ti hahahhahahahhahahahahahhaha kete me duket e kish kap pagjumesia edhe po flet jerum
Postuar më parë nga xhamia hahahhahahahhahahahahahhaha kete me duket e kish kap pagjumesia edhe po flet jerum ahah tani me duket se me duhet per ty fjalori shqip shqip ahahaha
Postuar më parë nga xhamia hahahahhahahha o sbesoj se ka aq bukuri qe te me ndalin Qysh je a je mir ? qysh po kalon? a po ta prish kush ? me duket se skukshe diqka mir ti ?? hahahhah ska met as bised me bo mo ktu O hajgare o klinc
Ndryshuar për herë të fundit nga Gordon Freeman : 10-06-2009 më 17:12
Postuar më parë nga Uarda-1 ahah tani me duket se me duhet per ty fjalori shqip shqip ahahaha hahahhahahhahahahha pse mor ku skuptove ?? ps Kronik se kem bo qekaq shpejt mu nxe edhe me shajt
Postuar më parë nga xhamia hahahhahahhahahahha pse mor ku skuptove ?? ps Kronik se kem bo qekaq shpejt mu nxe edhe me shajt ic ore ic fare dhe prap me gjys fjale po te kuptoj ahaha se pjesen tjeter e mar me hamendje
Ku pot dhem o burr,as pi hajgares spo mirshe vesh ncnc!
Postuar më parë nga Uarda-1 ic ore ic fare dhe prap me gjys fjale po te kuptoj ahaha se pjesen tjeter e mar me hamendje na marsh tkqijat neve ee hahhahahaha me duket se flet nga inati ti
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt