Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Degjo mbase vertet ka akoma disa profesora qe akoma vazhdojne ate etiken, mirepo kur shikon disa nxenes te cilet mbasi mbarojne shkollen nuk kane aftesi nga ato shkollera qe mbarojne te jep ato dyshimet, aq me teper duke ditur si kercet rryshfeti ne vendin tone.
    Jo mbase ka, po ka vertet. Dhe jane nje breze, qe po te duash meson dhe rritesh profesionalisht ne cdo aspekt. Po te duash te mesohesh me keto njerez, qe kane tere jeten e tyre qe japin dije, dhe te vijne disa video qe jane bere me disa Pedagog(te degjeneruar, qe nuk e din cdo te thot ndergjegje dhe humanizem per ate qe ben). Nuk kam thene aspak dhe asnjeher qe nuk ka rryshfete dhe korrupsion, po ka nga keto buzequmeshtit qe futen per te perfituar ato tre kater vjet sa do kene fatin te japin mesim, dhe perbaltet imazhi i te gjithe pedagogeve qe vazhdojne dhe ne pension te kontribojne ne zhvillimin e dijes dhe profesionalitetit te studenteve. Akoma ekzistojne kercenimet kundrejte pedagogeve, nuk del njeri te thoje, si ju thye kemba, dora, qafa, si ju vu zjarri, si u masakrua femija, gruaja etj e nje pedagogu, po thon qe morri rryshfet. Te jap une mbi 30 raste qe jane sulmuar dhe gjymtuar shum pedagog te nderuar, qe nuk i kane dhene noten ndonje alabaku apo tipi te forte qe kerkon te dali injorant me shkolle te larte.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Genna Lexo Postimin
    Pershendetje....

Faleminderit, per pergjgjen.
    Dhe ku une studioj nuk mundemi te fusim as mik, as cmim dipllome!
    .
    Ndersa qe ekziston kjo gje ne shtetin tone ekziston 100%, me vjen keq qe nuk qenkeni ne dijeni .

Faleminderit...
    Ketu nuk jam dakort me ty. Une thashe qe ka student qe e marrin kot, por jo te gjithe studentet. Une s'kam dhene kokerr leku per provimet. Si une ka dhe shume e shume te tjere. Ka dhe pedagoge shume te mire, qe per keta studente qe jane mesuar ti marrin me leke apo mike quhen ''te keqinj '' se nuk korruptohen. Jane pikerisht keta studente e ca pedagoge si puna e Pangos e ndonje tjeter qe i japin imazhin e keq arsimit.

Citim Postuar mė parė nga PĘON Lexo Postimin
    Dea, te lutem mos i beso asnje fjale atyre njerezve apo shoqeve qe te kane thene per FSHN, i njoh personalisht po thuaje se te gjithe Prof. Dr qe japin ne degen e Matematikes.

.
    Ne fakt Paeon ajo nuk e ka mbaruar shkollen ne Tirane, por ne nje rreth tjeter.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2008
    Postime
    106
    ej o lal nuk behet fjale per 3 apo 4 veta qe e mbarojne universitetin me merita......
    une jam ne itali dhe kam frike te marr komisionin ne provim sepse them qe ky profesor do te me dale heret a vone perpara si pengese,edhe ti me flet per ne shqiperi pastaj((
    e dime te gjithe se si funksionon ne shqiperi..(nje shok i imi me pati kerkuar nje here ca leke per t epaguar nje provim)ca do me teper ti????????
    ne menyren me kategorike nuk duhet te ekzistojne keta gjera nga ana e profesorave te pakten!!!

Anetare World Forum Maska e Genna
    Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Genna, me fal po une te kam dhene fakte, pergjigje reale dhe jo imagjinare. Nuk po kundershtoje titullin, sepse ka tituj me ekstrem se sa kaq, dhe nuk eshte ngritur zeri aspak. Nuk e di ne me ke lexuar postimet qe kam bere ne kete teme, dhe nuk besoje se me paske kuptuar se per cfare e kam fjalen. Me vjen keq, po nuk e meritoja une kete pergjigje qe me ke dhene, pasi nuk te kam treguar se cfare temash duhet te hapesh, se cfare pyetjesh duhet te besh apo se cfare bisede apo titujsh qe duhet te vendoesesh, une e dhash mendimin tim, po ti nuk me ke cituar per mendimin qe kam dhene po ke dhene nje pergjigje tjeter per tjeter qe te kam shkruar. Gjithesesi gjithesecili e shikon te arsyeshme te pergjigjet ashtu si i pelqen. Te uroje gjithe te mirat. Suksese ne studimet fakultative.
    Pershendetje...

Mbase fola dhe ashper... Ju kerkoj Falje!
    Nuk i meritonit Ju ato pyetje, po me dike tjeter u merzita pak,
    Po me vjen inat kur dikush thot nuk e di me cfar bazash e ke ngritur kete titull.
    Pikerisht per kete me vjen inat, ne dikush ka gje qe kundershton kete titull atehere me qetesi dhe respekt mund te sqaroj dicka, po jo ama duke ofenduar.
    Ne radh te pare jemi njerez!
    Nuk kam ofenduar asnje person deri me sot.
    Dhe nuk me pelqen ta bejn me tek mua.

Faleminderit per shpjegimin Tuaj..
    Jam Krenare Qe Jam Shqipetare

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga altin_lezhjani Lexo Postimin
    ej o lal nuk behet fjale per 3 apo 4 veta qe e mbarojne universitetin me merita......
    une jam ne itali dhe kam frike te marr komisionin ne provim sepse them qe ky profesor do te me dale heret a vone perpara si pengese,edhe ti me flet per ne shqiperi pastaj((
    e dime te gjithe se si funksionon ne shqiperi..(nje shok i imi me pati kerkuar nje here ca leke per t epaguar nje provim)ca do me teper ti????????
    ne menyren me kategorike nuk duhet te ekzistojne keta gjera nga ana e profesorave te pakten!!!
    Altin, une nuk po mbroje ato "drunjte e shtrember" qe prishin te gjithe stiven. Kot nuk kane thene nga i thati digjet dhe i njomi. Po te them qe ekziston korrupsioni dhe me doza te larta, po tek ai fakultet qe une e njoh, jane te paket ato pedagog qe bien pre korrupsionit dhe miqesirave. Pasi jane relativisht te vjeter (80% e pedagogeve), jane mesuar me nje kulture tjeter, dhe e japin ne nje forme tjeter noten. Jo ta shesin per dy pare leke. Definimi i ketyre probleme nuk do te vij dhe per nje kohe te gjate, pasi te sensibilizohen dhe studentet qe nota nuk blihet po meritohet. Kur te mesojne qe te futen ne shkoll per ta marr noten dhe jo per ta pasur dhurat nga xhepat e familjes. Kur dhe studentet te ndergjegjesohen qe shkolla nuk eshte per ate individ qe nuk do te mesoje po eshte per ate qe kerkon te mesoje dhe ta meritoje. Prandaj me vjen keq qe gjat gjith kohes degjojme u shit-ble nota-diploma. Jo jo nuk shitet e as nuk blihet diploma nese ne Universitet shkon ai qe e meriton dhe nuk fut mikun dhe lekun per te kapur nje dege te caktuar, dhe i heq rriskun atij qe e meriton po nuk ka per te paguar ne shkollen e mesme apo ne Ministrin e Arsimit. Nuk e kan fajin pedagoget dhe universitetet po e kane qe ne te mesme qe mesohen me iden se shkolla e larte merret dhe duke mos shkuar, dhe duke futur miq e larte e poshte. Prandaj kur te vij ndergjegjesimi qe nuk jemi per shkoll, po hajde bejme nje profesionale dy vjecare, marrim nje profesion dhe te mundohemi te japim me te miren aty ku e meritojme.

P.s Dea, me fal qe fola me ato nota, po nuk e dija qe e kishte mbaruar jashte Tiranes shkollen. Per rrethet nuk mund te flas, pasi nuk e njoh realitetin dhe nuk e di se si zhvillohet mesimi, apo si merret diploma universitare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2008
    Postime
    106
    o njerez me habiten fakti se ne ketu po flasim per mesues qe japin mesim ne universitet e jo ne shkolla te mesme(disa thone qe mund te jete ndonjeri qe merr leke..pse se heqin??))
    dua tju kujtoj ate ngjarjen e atij profesorit qe e ka zbuluar "fiks fare" nese nuk gaboj.ishte profesori qe merrte leke.ne fillim e hoqen direkt nga puna dhe pastaj e ripunesuan akoma...
    desha te pyes ai studenti qe ja punoi me ane te telekameres cfare fundi ka bere???a eshte diplomuar apo jo???

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Jo mbase ka, po ka vertet. Dhe jane nje breze, qe po te duash meson dhe rritesh profesionalisht ne cdo aspekt. Po te duash te mesohesh me keto njerez, qe kane tere jeten e tyre qe japin dije, dhe te vijne disa video qe jane bere me disa Pedagog(te degjeneruar, qe nuk e din cdo te thot ndergjegje dhe humanizem per ate qe ben). Nuk kam thene aspak dhe asnjeher qe nuk ka rryshfete dhe korrupsion, po ka nga keto buzequmeshtit qe futen per te perfituar ato tre kater vjet sa do kene fatin te japin mesim, dhe perbaltet imazhi i te gjithe pedagogeve qe vazhdojne dhe ne pension te kontribojne ne zhvillimin e dijes dhe profesionalitetit te studenteve. Akoma ekzistojne kercenimet kundrejte pedagogeve, nuk del njeri te thoje, si ju thye kemba, dora, qafa, si ju vu zjarri, si u masakrua femija, gruaja etj e nje pedagogu, po thon qe morri rryshfet. Te jap une mbi 30 raste qe jane sulmuar dhe gjymtuar shum pedagog te nderuar, qe nuk i kane dhene noten ndonje alabaku apo tipi te forte qe kerkon te dali injorant me shkolle te larte.

Ndaj te thashe ato incidente mbasi kam kusheriren time Profesore, dhe mi ka thene te gjitha se c'fare ndodh te pakten tani ne kete kohe, mbasi une kur kam ikur isha vetem ne vit te dyte gjimnaz dhe qe na dilte qumshti i nenes nga studimet qe benim atehere. Me gjithate mund te them qe na vleu kur erdhem ne boten Perendimore mbasi ishim me te avancuar nga ana shkollore.

Ndaj duhet te kete ligje me te forta per mbrojtjen e mesueseve, profesorve, por ne te nejten kohe edhe ata qe abuzojne kete profesjon kaq te madh qe eshte nje nga bazat e formimit te nejriut.
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga Genna Lexo Postimin
    Pershendetje...

Mbase fola dhe ashper... Ju kerkoj Falje!
    Nuk i meritonit Ju ato pyetje, po me dike tjeter u merzita pak,
    Po me vjen inat kur dikush thot nuk e di me cfar bazash e ke ngritur kete titull.
    Pikerisht per kete me vjen inat, ne dikush ka gje qe kundershton kete titull atehere me qetesi dhe respekt mund te sqaroj dicka, po jo ama duke ofenduar.
    Ne radh te pare jemi njerez!
    Nuk kam ofenduar asnje person deri me sot.
    Dhe nuk me pelqen ta bejn me tek mua.

Faleminderit per shpjegimin Tuaj..
    Nuk kishe pse te kerkoje falje, me vjen mire qe me kuptove. Jemi njerez te gjalle, dhe neper vena qarkullon gjak. Kush eshte me i qete dhe di ti kontrolloje nervat ne situata te ndryshme, kush eshte gjake nxehte dhe nuk mund ti kontrolloje. Te gjithe kemi momente qe mund ta shfrym dufin/inatin tek dikush qe nuk e meriton, e rendesishme eshte te kuptojme qe dhe dim te gabojme.

Te uroje te kaloni sa me mire, dhe jo cdo gje qe thuhet duhet marr si e mireqene, njeriu duhet te behet dhe fleksibel, te dij ti shmanget situatave qe marrin ngjyra ofenduese dhe personale.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga altin_lezhjani Lexo Postimin
    o njerez me habiten fakti se ne ketu po flasim per mesues qe japin mesim ne universitet e jo ne shkolla te mesme(disa thone qe mund te jete ndonjeri qe merr leke..pse se heqin??))
    dua tju kujtoj ate ngjarjen e atij profesorit qe e ka zbuluar "fiks fare" nese nuk gaboj.ishte profesori qe merrte leke.ne fillim e hoqen direkt nga puna dhe pastaj e ripunesuan akoma...
    desha te pyes ai studenti qe ja punoi me ane te telekameres cfare fundi ka bere???a eshte diplomuar apo jo???
    Per profesorin qe e keni fjalen, i eshte hequr statusi Profesor. Dhe thuhet qe punon ne nje Universitet privat. Per te cilen nuk jam shum i sigurte, dhe nuk mund te flas me siguri. Ai djali eshte dhe kryetar i forumit studentor, dhe eshte ne vitin e fundit (pritet te diplomohet). E kam njohur dhe nga afer, dhe i kam thene ke bere gjene me te mire, megjithese eshte perbaltur i gjithe stafi akademik prej nje individi. Shum njerez qe thon fjale nuk jane te verteta, po te ishin nuk do kishte me asnje ne pune sot e kesaj dite. Po fjala nxjer fjalen, dhe behet nje mullar i madh.

P.s Prof. G. B ka qene dhe 6 muaj arrest shtepie, dhe per abuzim seksual me nje studente per ti dhene nje note kaluese.

Gjithe te mirat.

Anetare World Forum Maska e Genna
    Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Pershendetje

P.s Prof. G. B ka qene dhe 6 muaj arrest shtepie, dhe per abuzim seksual me nje studente per ti dhene nje note kaluese.

Atehere paska vertet nje baze titulli qe paskam ngritur une mbi kete teme!!

Faleminderi.....
    Jam Krenare Qe Jam Shqipetare

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A ka konspiracion kundėr Shqipėrisė?
    Nga BARAT nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 10-05-2011, 09:36
  2. 200 tė shumėkėrkuarit shqiptarė nė tė gjithė Botėn
    Nga Albo nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Kryepeshkopi Anastas ende pret nėnshtetėsinė shqiptare
    Nga Arrnubi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 19-08-2009, 07:39
  4. Bashkim Gazidede prononcohet nė media pėr ish-detyrėn si kreu i SHIK
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-11-2006, 13:17
  5. Ēėshtja Ēame
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •