Close
Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 209
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga juanito02 Lexo Postimin
    Asgje nuk ka ndryshuar, perkundrazi shume gjera jane keqesuar.
    Pse me rruge u matka mireqnia, sipas teje spaskemi patur rruge ne fare tani filluan.
    Papunesi eshte zyrtare dhe shume e madhe, korrupsioni ne mos njelloj me i madh se perpara, shteti inegzistent per njeriun vetem per vete, tregetia me pak, eksportet me pak, shendetsia pertoke, pronat pertoke, arsimi pertoke, prodhimi vendas pertoke,prodhimi bujqsor me miser me kalli bosh. Ska qene kurre Shqiperia me mire se tani- rrena me e madhe

Kam thene une qe salen e perkrahin gjhithe teremel tereselet ciliminj nga truri qe nuk shohin me larg se hunda e vet.
    ok ok mos u nervozo ,une vetem mendimin tim dhashe ,nese gjeni me te mire mos hezitoni ta votoni.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    Me tregoni ju qe po e kritikoni Sali Berishen ,a ka qene gjendja e Shqiperise ndonjehere me mire se tani?
    Nese jeni te vetedijshem duhet te keni pare qe Shqiperia po ndryshon dhe ate per te mire ,nuk munde te beheni Zvicer per kater vite por ndryshimet jane te dukshme,per infrastrukture e kam fjalen.Sikur ne ne Kosove te kishin kesi udheheqesa ,une per vehte sdo kerkoja me teper.Nuk them qe eshte i perkryer ,por per keto kater vite ka punuar dukshem dhe po shihen rezultatet.Pastaj eshte edhe model i udheheqesit ,ne profesionin e tij ka qene i suksesshem ,familjar ,nuk e di cka jeni duke kerkuar me teper pos nese preferoni me shume nje piktor te deshtuar dhe playboy.
    edhe une ate mendim ndaj ...

me mire nje doktor i oborrit nomenklaturist, urine-bartist, veprat e enverit bitis ... aferim shoki salis, mik i kahremanlis ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    edhe une ate mendim ndaj ...

me mire nje doktor i oborrit nomenklaturist, urine-bartist, veprat e enverit bitis ... aferim shoki salis, mik i kahremanlis ...
    Jo une ndrrova mendim duke menduar mire e mire ,me mire prape votoni nudistin ,hajnin i cili jep zotohet se nuk do vjedh me(si besa e qenit),arrogantin,abuzuesin e femrave etc,etc ......se me gjithe keto "virtyte"Shqiperia do perparoj.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Berisha dhe ēdo parlamentar tjetėr duhet tė mbrohet asnjė milimetėr mė shumė sesa ai e meriton aktualisht. Duhet tė vlerėsohet sipas ēdo hapi tė ndėrmarrur e sipas ēdo hapi tė paralajmėruar. E assesi sipas tė arriturave tė deritashme. Sepse ai mund tė ketė qenė gjeni nė shtetudhėheqje tė deritanishme, por mund tė dali njė monster brenda dy aktveprimeve tė ardhshme, apo mund tė ketė shtetudhėheqės tjerė, tė cilėt nė legjislaturėn vijuese janė mė tė aftė. Njėsia matėse e politikanit duhet tė jetė aktualja dhe e ardhmja e shkurtėr. E kaluara ėshtė kriter i pasigurtė.

*

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    po natyrish ka dhe njerez qe punojne me sinqeritet dhe perkushtim, si me e perkryera, Jozefina Topalli.
    o mami o mami mami blu o mami blu !!! po lere mo anesti mos e nga me se jozi na e beri salen si shoku enver !!!

tia veme rruges durres kukes morine thote sali berisha !!! me femer pa pike kulture jozi eshte po mos na hap barkun me mamin blu !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    o mami o mami mami blu o mami blu !!! po lere mo anesti mos e nga me se jozi na e beri salen si shoku enver !!!

tia veme rruges durres kukes morine thote sali berisha !!! me femer pa pike kulture jozi eshte po mos na hap barkun me mamin blu !!!
    Paramendo qė unė jam fėmij (i kam 17 vite) dhe nuk e njoh z. Topalli aspak dhe tė pyes: "Pėrse tė hap ty barkun J. Topalli?" dhe "Pėrse ėshtė pa pikė kulture?" Ēfarė mė pėrgjigjesh?

*

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    e rriten dhe kete takse.
    Te votosh berishen do te thote te mbrosh vetveten,pavarsisht nostalgjise se idese politike qe ke.
    C'do te thote kjo, si shume e thelle per tu kuptuar?!
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin

Nuk dua te paraqese CV e saj qe e gjen ne zitin e kuvendit,por thjeshte nja dy fjale per nje tip si puna jote.Jozi rrjedh nga nje famije katolike shkodrane, nga me te nderuarat e ketij komuniteti.Rreth viteve 1870( nuk ja i sigurte per daten pasi kam kohe qe nuk i kam ne dore keto dokumenta)stergjyshrit e saj me me mbiemer Agostini, Coba dhe Hila, kontribuan me nje shume te madhe monetare per te ndihmuar vatikanin per ndertimine Kishes se madhe ne Shkoder.Per vec kesaj ato ishin nga te paet famlje qe jepni ndihma per famijet e varfera te komunitetit.Nga kjo berthame kane lindur me dhjetra intelektuale te fushave te ndryshme,piktures,muzikes,letersise,farmaceutikes ,mjeksise.. cdo shtepi e tyre kishte dhe pjanon kut te paret tuaj skishin as breke ne b..the.Isha fare femije kur kerkoja te mesoja pianon ne familjen e Inis Cobes,( njera nga kusherirat me te afrta te saj.) qe ishin me banim tek agensia e autobuzave, pra ne qender te Shkodres.Zonja Topalli Coba, eshte diplomuar shkelqyeshem ne matematike. Me vone prfundoi juridikun dhe ne Padova te Italise studioi pe mrdhenie nderkombetare, Ajo zoteron Anglishten ,Italishten frengjishten dhe rusishten.Ajo eshte nje produkt i kultures katolike, te cilen diktatura e luftoi kaq shume,ne menyren memizore.Por Ajo perseri gjen forca per durim e tolerance, ndonese ne veshet e saj ndjen akoma oshetimen e renkimit nga torturat cnjerzore te familjes dhe te komunitetit qe ajo po e perfaqeson me nder.Ajo eshte nje ikone dhe ikonat nuk peshtyhen!!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 23-05-2009 mė 18:35

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Lightbulb Ne zgjidhje te lira me Karta dhe Certifikata te fallcifikuara

Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Paramendo qė unė jam fėmij (i kam 17 vite) dhe nuk e njoh z. Topalli aspak dhe tė pyes: "Pėrse tė hap ty barkun J. Topalli?" dhe "Pėrse ėshtė pa pikė kulture?" Ēfarė mė pėrgjigjesh?

*
    fakti qe nuk e njeh eshte nje arsye me shume ti drejtohesh ti vet asaj per ta njohur sic po mundohem edhe une sadopak per ta njohur zonjen topalli !!!

pa pike kulture eshte ne momentin qe thote fraza te tipit 'juve duhet tiu kishim vrare ne 97 dhe kapeni prej zhelesh ate zoterine' duke qene se eshte kryetare parlamenti dhe femer mbie te gjitha !!! gjithsesi njeriu eshte qenie e cuditshme ka larmishmeri shijesh disave u pelqen e hidhura disa u pelqen e embla !!! une terhiqem nga e embla me thuaj ti tani nga kush shije terhiqesh ???
    beje vet gjykimin je ne moshen e duhur
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rikthimi i themeluesve tė PD-sė
    Nga Veshtrusja nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 01-10-2005, 16:22
  2. Nicolas Gage: Nje person i padeshiruar viziton Tiranen
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 30-01-2003, 11:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •