Po 30 dite nuk jane pak, se une as 3 dite se coj dot.C'a marifeti ke ti ?
dhe ajo tjetra qe kishe shpetu bicikletat.![]()
Po 30 dite nuk jane pak, se une as 3 dite se coj dot.C'a marifeti ke ti ?
dhe ajo tjetra qe kishe shpetu bicikletat.![]()
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Ja dhe nje nga une.
Years ago ... kur shkova ne Tirane me hubbyn . Atehere sa ishim fejuar ne termin shqip lol ..
Ishim ne shpi , mbasdite do vinin ca njerez , nder to dhe krushqia nga ana e motres . Te rinj atehere , crazy helbete lol , sa gjenim nje moment kshe vetem per vetem ... e shfrytezonim . looool
Sesi me kap hubby , dhe me puth .. po dhe une sesi u terhoqa pak si shpejt dhe ajo e puthur me ka kap aq keq si tip thithje tape lol .. mu te cepi i buzes .. me shume do thoja ne faqe.
Mbas 5 min , sesi e shikoj veten ne pasqyre .. dhe cte shoh ......
nje Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!
......
Me ngeli nje derr shenje te faqja .. omg . Do vijne dhe njerez per te me takuar.
Per momentin sme gjendej asgje , si ta "fsheh" se me vinte dhe turp. Nje moment aq i sikletshem po dhe aq funny .
Njerezit po vinin .. cte beja .. vura pak krem . Dhe e lashe kshu te bardhe .. medemek genjeshtra u dogja duke skuq patate, me kerceu vaji se gjithmone me kercente , atehere vetem ato dija te beja .. lol
Vjen dhe vjerri i motres , njeri shume babaxhan ... me takon ..dhe ka pas zakon (se ka vdek tani ) ta afronte koken shume .
Me kap , ma ngjesh fytyren time me te atij .. plluuuqqqq ja beri Kremi .
U ulen , kur cte shoh me pas ...
nje pulle une me krem te faqja ... nje pulle ai ....
motra ime , shiko mua .. shiko ate ..
pastaj beme si beme , ja fshime me stil . Lol
Pergezime per temen...
Ja edhe nje nga une:
Nuk me kujtohet edhe aq shume, por e di se isha i vogel, thene me shkurte aty kah klasa e pare...dhe sapo me paten blere prinderit nje biciklete...edhe une si femi e ruaja ate si syte e ballit...
...Kur nje dite marre bicikleten dhe nisem per ne dyqan qe te bleje ca mjete shkollore. Mbaj mend, vendi se ku ishte i vendosur dyqani, ishte pakes si ne bodrum, dmth duheshte te zbritshe shkalleve te poshte...
Edhe une zbres nga bicikleta, dhe filloj te i zbrese shkallet te poshte me bicikleten ne dore te djathte...kur...tup tup tup...nje rrote me doli perpara meje, edhe hyri drejt e ne dyqan...u habita nga doli kjo rrote...
Cfare te shohe...ishte rrota ime, me kishte dalur rrota e pare e bicikletes nga vendi, dhe une kisha mbetur si i dh*re, me bicikleten ne dore, por pa rroten e pare..
...E me pas me kujtohet, filluan te qeshin te gjithe qe ishin aty mbrenda...
...Ndersa une :S
teme interesante.....
me kish ardhur per vizit vjerri dhe vjerra nga shqiperia dhe shkojme per te bere pazar ne merkato
pasi ngjitemi ne shkallet levizese shkojme tek dera kryesore qe hapet automatikisht. hapet dera hyjme brenda ne super market dhe shikojme vjerren qe shikonte anes si e habitur
i thote e bija:
-mama eja cfar po shikon.
-po ai qe hapi porten ku eshte qe nuk po e shoh- thote dhe shikonte verdalle per ta pare
e kuptoni vet tashti te qeshuren qe na kapi ne ato momente
Kete te premte dola heret ne mengjes ne pune dhe e takova shokun e punes, dhe ate e merrte gjumi shumm, dhe me tha " Alban kur te shkoj ne shpi do tja fus gjum jo prej "20:00 deri ne 8:00, por prej 17:00 deri 5:00 " hehehe un shumm qesha se aj mendoj se prej 17:00 deri 5:00 i bie me shum te fjej, pastaj u kfill se cka foli heheh, mua hala me qeshet kur ta paramendoj se me sa serjozitet e tha kete fjal (:
Lol ,puthje si me mastiē e? hahaha,ty te paska gjet mire se ka dhe me keq hahaha
Nje shoqa ime eshte e fejuar me nje polic te antikrimeve ,e mire kishin shkuar ne kinema dhe kur po ktheheshin per ne shtepi i thote ky ,te kthehem pak ne zyre se kam harruar diēka .
Ngjiten bashke ne zyre ,naten aty nuk ka njeri vetem dezhurni ,si quhet dhe ato policet me makina qe jane ne gadishmeri ,
Kishin filluar duke u puthur ,ishte nxef muhabeti dhe kishin perfundu nudo te dy ne divan ,dera e zyres hapur (pa ēeles).
Ne kete kohe futet nje police femer ,hap deren dhe kjo shoqa ime ja kishte futur ulerimes ,sikur kishte pare djallin ,kurse ky i qete fare ,sikur nuk kishte ndodhur asgje (e kan si profesion ato te ruajne gjakftohtesin hahaha).
Kjo po ti me the qe nuk vjen askush etj etj .
Italianet jane tipa qe si behet vone per asgje ,ēudia me e madhe te ndodhi mbas 5 min e kan harruar ,dhe une them nganjehere ,keto jane rrace budallenjsh ...
Kur me merr kjo ne telefon per te me treguar sa ēfare i kishte ndodhur (duke me treguar me detaje ) kam qesh o zot ,i thash historia me e bukur qe me ke treguar .
Po po qesh ti ,mire thua ti qe keto jane rrace budallenjsh e di ēa me thaush i tha asaj te hynte ,shif ēfare justifikimesh feminore ...nuk mund te shoh ne sy me koleget e tij ,besoj se ne mengjes do e ket marre vesh gjith kuestura etj etj .
Qyqa mi goc ,mos u be merak ,se e ka harru mbas 1 ore .
E mire mbas ca ditesh e marr une ne telefon te shoqin e po e ngacmoja ,he mo i thash ,s'te kan perjashtu akoma ty ?' hahaha
Jo tha eshte treguar inteligjente (kjo policia )as qe me ka rene ne sy fare mua ,e jo me ta bej muhabet me te tjeret .
E mendova ''keshtu ndodh dhe tek neve '',
Ketu ku jetoje une .
Nje dite dola nga shtepia ,e kisha len gjellen ne zjarr, dhe zbrita posht te shikoja posten.
Duke lexuar posten neper shkall,ne vend tu ngjtesha nje shkall me siper ,duke lexuar ndalova te kati i dyte dhe futa celsin ne dere.
Nuk u hapte(normal nuk ishte dera ime ) --obooo mori flake shtepi -thashe me vete dhe fillova ta shtyja me force .
Komshija e gjore ,e trembur mbas nja dy minutash horror filloj tu ulerit --largou do therras policin.
Athere holla syte te emri i deres.
I kerkova falje nga jashte deres,duke i thene jam komshija siper ,por ajo ishte aq e tmerruar saqe nuk e hapi.
Mbas 5 min erdhen 8 police,mos kini frik se nuk perfundova ne rajon,u sqarun gjerat aty ne vend .
Ca me bo e thira per kafe komshijen![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Hahaha Izi ,une e kam bere me makinen ate gje ,te parkexhume te dyja afer e afer e njejta marke e ngjyre ,por shyqyr nuk kishte njeri brenda si te rasti jot.
Kurse me shtepin jam mbyll jasht ,dola dhe harrova ēelesat brenda ,nuk dija ēfare te beja me tha komshija qe thirr pompieret dhe ashtu bera ,kur erdhen nje tufe ,une e kam deren e blinduar ,u habita si e hapen me nje grafi ,tani une nuk e kisha mbyllur ,vetem e kisha shtyre ,dmth e kisha mbyllur pa ēeles.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 19-05-2009 mė 16:45
hahahahahhaah Saura
Me makinen me ndodhi kur e parkova Parkhaus (si garazhd i madhe,nuk e di si thuhet shqip).
Shkova me marr makinen,hyp e zbrit neper kate nuk e gjeta.
-Ma kane vjedh --thashe me vete
Shkova te roja dhe i thashe qe ma kane vjedh makinen,te theras policin.
Ai shikoi njeher ne qeshi.
-ndegjo vajze ,nuk ka mundesi se pa bileten nuk hapet kjo barriera ketu ( qe ndalon daljen e makinave pa bilet)
-Tani shkojme dhe e kerkojme sebashku makinen tende ----tha i gjori.
Makina ishte perballe meje![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt