Close
Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 129
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498

Humor nga jeta juaj dhe e miqve te juaj.

Une nuk para hap tema ,por vendosa ,per arsye sepse shoh qe kemi nevoje te qeshim pak ,sepse u lodhem duke pare ne faqet e forumit ,vetem tema fetare e politike te banalizuara .
    Tani ketu te gjith ju mund te histori te juajat apo te miqve te juaj qe ju kane bere per te qeshur(pa ēensure ,ketu nuk ka gje tabu ,pooor jo gjera te rendomta)
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Ua ,asnje nuk ka shkruajtur ...
    Mire se po e filloj une me nje me vone jan me te nxehta hahaha.

Kur ishim ne gjimnaz mesuesja e fizikes i thote nje shokut tone per tu ngritur ne mesim .
    ai djale shume i zgjuar ,gallataxhi ,por dembel nuk i pelqente te studionte .
    Dhe i thote :ZYsh nuk kam mesu .
    -Po pse i thote zysha ?
    _Martova nje kushuri .
    E mire javes tjeter zysha e theret prap per ta pyetur ne mesim .
    Ky zysh nuk kam mesuar .
    _Zyshe po pse dhe javes tjeter nuk kishe studiuar .
    -Zysh te kujtohet ato qe u martun javes tjeter ?....u ndane zysh .

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Une nuk para hap tema ,por vendosa ,per arsye sepse shoh qe kemi nevoje te qeshim pak ,sepse u lodhem duke pare ne faqet e forumit ,vetem tema fetare e politike te banalizuara .
    Tani ketu te gjith ju mund te histori te juajat apo te miqve te juaj qe ju kane bere per te qeshur(pa ēensure ,ketu nuk ka gje tabu ,pooor jo gjera te rendomta)
    Eh shyqyr se u ēmendem.

Hajt e dashur fillo ti e para sa te kujtohem une.
    "Carpe Diem"

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kam qene ne klase te pare apo dyte . Dicka e tille. Jo me shume.

Ishim ne klase. Genti, nje cun qe e kisha ne bank , me dhuronte perdite nga nje laps, gome, prefse lapsash. Une i merrja , i jepja nga nje buzeqeshje Gentit.

Nje dite ulur ne banke, gjate orarit te pushimit , Genti me pyet

Ai- Pink, une te kam qef ty, po ti me ke mua ?

Une e pashe njehere e habitur, dhe i thashe - Ncuq !

Ai- Ok ma jep lapsin qe te dhashe !! (me kishe dhene ate dite nje laps te bukur kinez ) Lol

Une- Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Dhe ma mori vertet lapsin kokeducja !!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kam lene nje te forte ne shkolle te larte. Kishim pushim ate ore dhe po mundoheshim te gjenim nje klase bosh. Pashe deren e hapur te nje klase leksionesh, dhe duke kenduar u futa brenda, une e para. Loool, studentet dhe pedagogia po me shikonin mua duke qeshur. Ku ishin strukur dhe ata nga fundi i klases.
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Kam qene ne klase te pare apo dyte . Dicka e tille. Jo me shume.

Ishim ne klase. Genti, nje cun qe e kisha ne bank , me dhuronte perdite nga nje laps, gome, prefse lapsash. Une i merrja , i jepja nga nje buzeqeshje Gentit.

Nje dite ulur ne banke, gjate orarit te pushimit , Genti me pyet

Ai- Pink, une te kam qef ty, po ti me ke mua ?

Une e pashe njehere e habitur, dhe i thashe - Ncuq !

Ai- Ok ma jep lapsin qe te dhashe !! (me kishe dhene ate dite nje laps te bukur kinez ) Lol

Une- Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Dhe ma mori vertet lapsin kokeducja !!

Mire e ke bo ,nuk durohej koke Duēja besoj per nje laps Kinez.

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Po vazhdoj une ,mos u shokoni ju ....

SI I DOLA HAJDUTIT VETEM ME TE MBATHURA

Ne Tirane kam pasur shtepi private me oborr dhe mur te larte me nje porte madhe hekuri.
    Ne obor mbanim biēikletat qe i perdornim kur dilnim ,nejse ...
    Ishte gusht para shume vitesh ,kane qene temperaturat shume te larta kalonin 42gradet .
    Isha zene me tim shoq dhe kishim 1 muaj qe flenim ne dhoma te ndryshme ,dyert te gjitha hapur nga vapa e madhe ....
    Vetem porta e hekurit ishte e mbyllur ,degjoj nje zhurme ,mendoj se mos ndonje mace qe ka shkuar te koshi i plehrave (sepse ne oborr leja dhe nje kosh per plehrat )
    Thash ashtu si isha pergjumesh gjysem e kulluar ,te shoh se mos me hap plerat neper oborr .
    U ngrita ,te dashur miq isha vetem me te mbathura sepse ju thash ishte shume vape.
    Kur dal tek dera kryesore e shtepis shoh nga oborri ,kur ēte shoh nje burre i shtrire sa gjate e gjere mbi murin tim qe po me shikonte i habitur dhe i llatarisur .
    Une siē ju thash jo shume e kulluar nga qe isha pergjumesh ishte ora 2 e nates plus per tipin qe kam qe se njoh friken i them :
    Kush je ti e ?
    He mo fol ? dhe duart ne mes te belit a thua se kisha veshur ndonje golf(harrova fare se si isha )
    Ai vazhdonte te me shikonte i habitur ,por une nuk u mjaftova me kaq doja te ndizja driten e oborrit qe ishte e ngjitur me ate te koridorit dhe gabimisht ndez te koridorit per tu dukur vete me mire hahaha.
    Sa ndez driten e koridorit ky hidhet nga murri (jasht ) .
    pastaj une nuk dija ēfare te beja po filloja te kthjedhohesha ,shkoj nga dhoma tjeter ku po flinte babai i kalamajve ...dhe e zgjoj ky korbi syte na filxhan kishim 1 muaj qe nuk flisnim ka menduar ēeshte kjo mrekulli sonte po me zgjon ne mes te nates....nejse .
    _He me thote ky dhe syte ne toke si i turperuar
    -Hiē i them une na u futen hajdutet ne shtepi ,e po i tregoja ne kete momente kishim shkuar jasht tek vendi i ngjarjes .
    Ky shpejt e shpejt si Shqiptar ne vend qe te thoshte shyqyr qe paskemi shpetuar por ...
    -po ti keshtu ishe ?
    -Po i thash ,nuk kisha kohe te vishja rrobdishanin ....nuk thua shyqyr qe shpetova biēikletat .
    Ky na merr nje tulle dhe siē e keni ju shqipet meshkujt
    -Kush don me lene koken ketu mor ja bofsha kete e ate ,hajde hajde i them une se po te ishte per ty une kisha nis ēunin e trete sonte ,ti s'kishe me morr vesh gjo .
    E mire te nesermen shkoj ne pune une ,dhe filloj tia tregoj te gjithve keshtu e keshtu ,ka plas gazi ,shoqet me thonin te kishe shku ne urgjence ti e kishe gjet aty hajdutin me infarkt ..
    nuk besoj se ne jeten e tij profesionale ti ket dale e zonja e shtepis me brek ..
    Shoket e zyres ,po ai paska qene hajdut budalla ,sot kam me ardhe une me vjedh ke shpia jote .
    ecni ecni i thash kam nigju sot ne mengjes parashikimin e motit temperaturat jane ne rritje ,sonte kam me flejt pa gjo fare.

Ju keni fituar 1 pik Maska e naqeta
    Anėtarėsuar
    05-10-2007
    Vendndodhja
    Ne toke !
    Postime
    439
    Shkoj nje dite te uroj nje shoqen time se kishte blere shtepi .
    Kur u futa degjoj qe po bente llafe me burrin ,dhe vazhduan dhe ne syrin tim.
    Njerez shume te mire te dy ,po si ne ēdo shtepi qe ka llafe .
    Pse po beni fjale i thash ?
    Po aman mi ky kur flet ,uleret ,e ngre zerin ,kan fillu komshit tu na shajt .
    Kjo shoqa ime grua shume e mire ,pedagoge ne fakultet ,doktore shkence (me master jasht )
    dhe ky po ashtu .
    Po tha kjo nje dite ne ashensor i thash nje burri te vjeter te ndihmoj se kishte pesha me erdhi keq?
    Kur ishte komshiu qe as qe e kisha vene re gjith kete kohe ,kur po futesha ne shtepi degjoj qe i thot e shoqa ,pse i flet asaj ti?,ajo eshte k...rv ,i bertet i shoqi gjithmon .
    Thash ti kthehesha njehere ,po nuk ja vlente e vjeter nga keto te ''qyteteve '' qe na kan ardhe tani ,u futa brenda ,the po i thosha ketij bertit ti bertit ,se mu me kan bo k..rv per keto te bertitme .
    Ene ky i imi kush eshte ajo k..rva qe ka thene per ty kshu .
    Kam filluar te qesh sa fuqi kam pasur ,habitem sa kollaj i vene njerezit vulen te tjereve pa i njohur se kush jane .
    A don, e s'din, a din e s'don !

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Saure, e forte si paske ndejt 1 muaj pa fol me burrin . Lol

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Saure, e forte si paske ndejt 1 muaj pa fol me burrin . Lol
    Uau lol kjo te paska bere pershtypje nga gjithe tregimi ?
    E keshtu jam une kur dua te bej bllokada ,te jesh rritur ne komunizem...dhe bar hame dhe nuk dorezohemi lol.
    E shume here merreshim vesh me te shkruajtur ,si psh nje histori tjeter...
    Mua me kan pas pelqyer dhe me pelqejne shume kostumet ,por jo si ato te Lenka ēukos...
    I kisha te shumllojshme ne modele dhe ne ngjyra ,atehere isha e dobet dhe perdorja mini me te shumtet .
    Po ecja isha veshur me nje te tille te markes shume i bukur i zi jo shume mini me shume dukesha si nje zonje e re ,kur befas ne nje rrugice te tiranes qe ishte dhe ne qender na del nje katunar me qerre .
    Yyyyyyy si qeke ky dhe shif nga kembet ,te jap 30 lek ......,si fola fare ēa mund te thoje .
    Shkoj ne shtepi dhe i them tim shoqi ,u sa mu be nje propozim sot ,vleja 30 lek ,nje dite kooperative ,nuk eshte pak ,nejse po tallesha ...
    Ky pse nuk i the te jap 1 milion por mos e hap ate gojen qe te mban era m....
    Mbas ca kohesh ,akoma ne keshtu ...qe merreshim vesh me shkrim .
    Po shkoja ne pune dhe isha veshur perseri me mini ,ky me qe i kishte te fresket ngjarjen apo koha e pauzes e kishte bere per te pare me me kujdes ,me kishte lene nje leter .
    Mbas shume porosive me shkruante dhe kujdes mos abuzo shume me keto minit (qe mi blente vete ,sa here qe dilte jasht )se keshtu,se ashtu ,dhe ne fund ...
    Me respekt vrojtuesi .

O sa kam qeshur ,aty mu kujtuan fjalet e plakave te moēme qe burrit nga mesi e poshte tregoi ......,por nga mesi e lart mos i trego....
    ēte bej une qe jam keshtu i tregoj te gjitha hahahaha

Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •