Close
Faqja 14 prej 16 FillimFillim ... 41213141516 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 159
    i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865

Ketu nuk eshte teme per Gjergj Kastriotin eshte per NJE PEDOFIL MYSLYMA..

qe KUSHEDI nga e ka mesuar ti hype siper nje vajze 8 vjec, a thua valle te kete marre shembull diku?
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    e shohim se sa trim ka qene ,nam na shkruan historia per te ka vjedhur pula me te madhe dhe ka ikur neper male hahaha
    hehehehe cfar ironie tet shese mend nji injorant i cili jo qe nuk ka lidhje fare me istorin po nuk ka as ndjenja kombetare dhe shet bothen Arapve per shum lir.

si i thuan nji fjal popullore me mir te kesh pun me nje te pa ditur se me nji gjysem te ditur se ai i padituri ska cka tregon do e bindish shpejt kursi tipat si ty jan si ai gomari kur ngulen kembet ne balte.

Sidoqoft nuk je as i pari as i fundit i kti lloj se ka edhe shum te tjer po ndihem mir se dita dites juve ju bie vlera edhe lirisht mund te them se Askush nuk ju var veshin.

sa per Skenderbeun qe ka vjedh pula mund te them edhe nese ka vjedh pula ato do te ken qen Magjupat Turko-Mongol qe kan hik si pula prej Shqiponjes se ja ka fut kthetrat mbas qafe dhe skan dit si kan hik.

13 Beteja ka fitu ai Skenderbeu dhe e ka dergu Ushtrin Turko-Magjupe ne Istambul bashk me Osman Pushtusin si te dhjer ne brek
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sturmgewehr : 18-05-2009 mė 19:49
    Mia San Mia

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Dmth ti ke me shum respekt per xhamine se sa per HEROIN kombetar Shqiptar?

Ste vjen zor, e quan veten Shqiptar. ytt

--------------------------------------

edhe ate shqiptare 100% ,po cfar respekti te kem per ate ai nuk ershte heroi im eshte i yti ndersa ,per xhamine kam respekt te vecante

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Muslimani 72 , pasi po e shoh qe per ty eshte gje normale te martohet nje 58 vjeqar me nje 8 vjeqare mendova ta nisim nje mesitni ne te dy .Une e kam nje axhe te burrit i cili ka mbetur vejan ,mosha e tij eshte 57 vjeare ,eshte besimtar i devotshem ,fal 5 vakte ,nese ke ndonje moter ose vajze nga mosha 6 deri 12 vjeqare ,lajmerohu ,te "garantoj" se burre me te mire smund te gjen vajza ose motra jote.Axha i burrit tim eshte musliman i mire por nuk ka durim te pres derisa te vdes dhe ti merr 72 virgjereshat ,keshtu qe kur lexova shkrimet e tua ,thash ja i dul nafaka axhes edhe ne kete bote .
    selam alekum

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    Muslimani 72 , pasi po e shoh qe per ty eshte gje normale te martohet nje 58 vjeqar me nje 8 vjeqare mendova ta nisim nje mesitni ne te dy .Une e kam nje axhe te burrit i cili ka mbetur vejan ,mosha e tij eshte 57 vjeare ,eshte besimtar i devotshem ,fal 5 vakte ,nese ke ndonje moter ose vajze nga mosha 6 deri 12 vjeqare ,lajmerohu ,te "garantoj" se burre me te mire smund te gjen vajza ose motra jote.Axha i burrit tim eshte musliman i mire por nuk ka durim te pres derisa te vdes dhe ti merr 72 virgjereshat ,keshtu qe kur lexova shkrimet e tua ,thash ja i dul nafaka axhes edhe ne kete bote .
    selam alekum
    Te admiroj per pergjigjen e drejte qe ke dhene.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    --------------------------------------

edhe ate shqiptare 100% ,po cfar respekti te kem per ate ai nuk ershte heroi im eshte i yti ndersa ,per xhamine kam respekt te vecante
    Ske faj ti jo po ka faj Serbi qe te la tyja te jetosh.

P.s Kjo te dedikohet vetem tyja personalisht edhe jo Shqiptareve te tjere.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    selam alekum
    LooooL

E ka hak ky pergjigjen tende. Ishalla prano axha i burrit tend

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    per mendimin tim nuk ka gje me te degjeneruar...zor ti vij atij qe eshte me ate femij 8 vjec dhe familja e asaj me mire te vrasin veten se nuk jan njerez ata...turp...
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Ske faj ti jo po ka faj Serbi qe te la tyja te jetosh.

P.s Kjo te dedikohet vetem tyja personalisht edhe jo Shqiptareve te tjere.

eeeh sikur te isha une shqiptare i fundit do ishte mire,por ti i prek te gjithe ndjenjat e shqiptareve kudo qe jane

vetem myja personalisht hahahahah

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    Nje ngjarje e pazakonte dhe jashte virtyteve te natyres njerezore vjen nga vendet arabe ku shoqeria patriarkale dominon jeten e njerezve.

Nje vajze 8 vjecare eshte martuar nga i ati i saj me nje 58 vjecar. Pas ketij vendimi ne kufijte e marrezise, mamaja e te mitures e ka cuar ceshtjen ne gjykate, por edhe togat e zeza kane mohuar anulimin e marteses.

Ngjarja ndodhi ne Unajzah, 220 km larg kryeqytetit te Arabise Saudite, Riad. Sipas gjykatesit, eshte vajza ajo qe duhet te prezantoje ankesen menjehere sapo te arrije moshen e pubertetit.

Kjo nuk eshte hera e pare qe Arabia tronditet nga ngjarje te ketij lloji, cka ka shkaktuar shpesh edhe zemerimin e komunitetit nderkombetar.
    Kjo ėshtė normale zotėri kur tė kemi parasysh qė, atij tė cilit i besojn si profet, Muamedi pra, po ashtu ka martuar Ajshen kur ishte 9 vjeēe!
    S'ka kėtu asgjė tė veēantė!

Faqja 14 prej 16 FillimFillim ... 41213141516 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  2. 77 vjeēari martohet me njė grua 60 vjet mė tė re
    Nga Hyllien nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 28-03-2009, 18:41
  3. Dashuria dhe Martesa
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 26-05-2006, 15:12
  4. Skandal Martohet me njė 12- vjeēare, pėrfundon nė polici!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 25-05-2006, 17:54
  5. Vetevaret 15 vjecarja
    Nga Henri nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 06:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •