Serbi, 77 vjeçari martohet me një grua 60 vjet më të re
Olsi Kolami (Shekulli)
Në fillim është martuar më motrën e madhe, por martesë nuk qëlloi e mbarë. Pas divorcit, ai çoi në altar motrën e dytë, por edhe kjo lidhje dështoi. Pas gjithë kësaj aventure, Lutvo Medjedovic, 77 vjeçar nga fshati Loznica, në kufi të Serbisë me Malin e Zi, vendosi të martohet për herë të tretë, me motrën e vogël të dy ish-grave të tij të para. Gruaja e ardhshme është 60 vjet më e vogël se ai, pra një adoleshente. Lajmi kurioz ka mbushur faqet e të përditshmeve serbe, duke sjellë në vëmendje martësën e 77 vjeçarit me 17 vjeçaren Semija Fetic. Sipas të përditshmes serbe “Glas”, arsyeja që e ka bindur adoleshenten ti thotë ‘PO”, martësës së saj, ka qenë gjendja e mirë ekonomike e burrit të saj të ardhshëm, e cila do ti garantonte asaj një mirëqenien e nevojshme. Lutvo, ka ecur më këmbë për 10 kilometra në mes të të ftohtit, borës dhe temperaturës minus 10 gradë Celsius, deri në fshatin e nuses së tij të ardhshme, pavarsisht moshës, për të treguar së është në formë të mirë fizike për të përballuar martesën e ardhshme.
Thone qe dashuria s'njeh kufij, edhe kur ajo eshte dashuri per pareMe vjen pak keq per vajzen e re, por shume te tjere do benin veprime para te cilave ky do te dukej me normali.
Krijoni Kontakt