Close
Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 152
    i/e regjistruar Maska e buja_20
    Anėtarėsuar
    13-03-2009
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Po lejohen baby_bu, lexo Hadithe si e ka gjet Profeti dashurine e vertete, bile me femije.
    jojo me fėmijė por me vajza qė arin menstruacionin dhe jane gati per tu bere nėnė por Bibla mėson qė tė keni mardhėnje seksuale me fėmijė:

Numrat 31

17 Prandaj vrisni ēdo mashkull nga fėmijėt dhe vrisni ēdo grua qė ka marrėdhėnie seksuale me njė burrė,

18 po tė gjitha femrat nga fėmijėt , qė nuk kanė pasur marrėdhėnie seksuale me burra, ruajini tė gjalla pėr vete!

Josephi i kishte 90 vjet kur u martua me Mariėn qė i kishte 12 -deri 14 vjet..

vet katolikėt e pohojnė:

Regarding the Marriage of Mary to Joseph, Catholic Encyclopaedia ( http://www.newadvent.org/cathen/08504a.htm), says:

"When forty years of age, Joseph married a woman called Melcha or Escha by some, Salome by others; they lived forty-nine years together and had six children, two daughters and four sons, the youngest of whom was James (the Less, "the Lord's brother"). A year after his wife's death, as the priests announced through Judea that they wished to find in the tribe of Juda a respectable man to espouse Mary, then twelve to fourteen years of age, Joseph, who was at the time ninety years old, went up to Jerusalem among the candidates; a miracle manifested the choice God had made of Joseph, and two years later the Annunciation took place."

Note: That article on Catholic Encyclopaedia obtains its information from early

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga buja_20 : 10-05-2009 mė 11:00

Anėtarėsuar
    13-03-2009
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga baby_bł Lexo Postimin
    Kafet kafe mbeten, dhe kush eshte i ndergjegjshem nuk e lejon veten te shkase ne mekate.
    hec shko kce prej dikun se sdu ma me i shiku shkrimet tua
    hahahaha

Debati sjell debatin dhe pyetja nje pyetje tjeter
    nuk qenke mirė me tė vėrtet nuk qenke mirė..
    ku bėhet fjalė pėr debat nė pyetjen tėnde?
    ti ke shruar pyetje apo jemi ne krejt tė verbėr???
    ti dėshiron ta dish se si ėshtė nė Islam e nėse nė Islam ėshtė ashtu si ti nuk tė pėlqen ather duhet ta respektosh ate e jo te na mesosh jo keshtu nuk eshte mire por keshtu eshte mirė?
    na qenke ti dijetare e fort a !!!

ti e dhe mendimin tend, kjo nuk do te thote qe tema mbaron ketu, sepse ka mendime te tjera qe nuk jane dakort me te.
    nėse ti nuk je dakord me mesimin e fesė Islame nuk ke tė drejtė tė na mėsosh jo keshtu eshte ma mire e ashtu eshte ma mirė siē thash ketu behet fjale per nė Islam e nese nuk je dakord nuk na intereson neve mund te hapesh tem tjeter per debat por ketu ke pyetur vetem per ne Islam edhe duhet te meoshesh ta respektosh besimin e tjetrit ashtu sic eshte por jo une nuk jam dakord me kete besimin Islam nese nuk je dakord shko ku te dush ban cka te dush..

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Ketu paska pas gallate
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Unė jame qartė nė lidhje mė kėtė pyetje. Njė shoqja ime nga Jemeni ėshtė fejuar me ēunin e tezes ( duhet thėnė janė tė dy njėrėz tė mrekullueshėm). I kam pyetur nė lidhje me kėtė por edhe me tė tilla gjėra, dhe e di tashmė. Ashtu i urdhėron feja, ashtu shkruhet nė Kuran libėr i shenjtė dhe fjala e Allahut xh.sh, sado e paimagjinueshme pėr ne tė tjerėt dhe e papranueshme, kėshtu ėshtė.

Ajo qė po mė habit mua, ėshtė se deri tani, vetėm njė anėtar ėshtė pėrpjekur tė sqarojė siē duhet. Pjesa tjetėr hyjnė me idenė se po provokohet dhe ashtu pėrgjigjen. Nga femrat myslimane s'ka shkruar asnjėra. Mė lind pyetja, pse kur pyetet nė lidhje me islamin, mendohet se po provokohet?!
    Elegance is an attitude.

Anėtarėsuar
    13-03-2009
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Unė jame qartė nė lidhje mė kėtė pyetje. Njė shoqja ime nga Jemeni ėshtė fejuar me ēunin e tezes ( duhet thėnė janė tė dy njėrėz tė mrekullueshėm). I kam pyetur nė lidhje me kėtė por edhe me tė tilla gjėra, dhe e di tashmė. Ashtu i urdhėron feja, ashtu shkruhet nė Kuran libėr i shenjtė dhe fjala e Allahut xh.sh, sado e paimagjinueshme pėr ne tė tjerėt dhe e papranueshme, kėshtu ėshtė.

Ajo qė po mė habit mua, ėshtė se deri tani, vetėm njė anėtar ėshtė pėrpjekur tė sqarojė siē duhet. Pjesa tjetėr hyjnė me idenė se po provokohet dhe ashtu pėrgjigjen. Nga femrat myslimane s'ka shkruar asnjėra. Mė lind pyetja, pse kur pyetet nė lidhje me islamin, mendohet se po provokohet?!
    tregom ti mua ku shkruan nė Kuran qė martesa me vajzen e tezes po lejohet!!

e dyta nuk eshte ashtu si mendon ti qe muslimant ndjehen te provokuar vetem nga pyetja por ata ndjehen te provokuar pasiqė ju pėrgjigjen tė krishterėve edhe ata mandej fillojnė tė ofendojnė ose fillonė tė thuan ooo si mundet kėshtu si mundet ashtu kėshtu ėshtė ma mirė e ashtu ėshtė mė keq!

ti pyet

unė pėrgjigjem

edhe pik!

ti duhet ta respeektosh pėrgjigjen dhe ashtu ta pranosh nėse je njeri qė ke respekt pėr tė tjerėt dhe respekton besimin e tė tjerėve!

si pėr shembull kėtu nė kėtė temė ka tė bėj me pyetje pėr nė Islam e nėse pėrgjigja ėshtė dhėnė nuk duhet tė ketė mė shumüe diskutim..

e nėse nė pyetje mbrenda bėhet fjalė jo vetėm pėr nė Islam ather mund tė diskutohet reth asaj se ku eshte mė mirė e kshtu me radhė..

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    une me dashuri jam martuar dhe shume te tjer qe njof...por njof dhe ca qe kan mare ate qe i ka prezantuar familia...
    po kjo nuk ka te bej gje me fen myslimane etj...dhe ato qe jan myslimon normalisht qe dashurojn njerez jan!
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    une me dashuri jam martuar dhe shume te tjer qe njof...por njof dhe ca qe kan mare ate qe i ka prezantuar familia...
    po kjo nuk ka te bej gje me fen myslimane etj...dhe ato qe jan myslimon normalisht qe dashurojn njerez jan!
    Mesa kuptova , baby pyet per ato/ato femra qe ndjekin ritualet islame me Kuran ne dore ( ti nuk je nje prej tyre fatmiresisht)
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Perderisa Allahu i ka dhene te drejten vajzes te vendosi vete per fatin e saj, atehere te pyes une ty baby_bł, pse duhet qe martesa per mes dashurise te jete e ndaluar ne Islam ?!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Mesa kuptova , baby pyet per ato/ato femra qe ndjekin ritualet islame me Kuran ne dore ( ti nuk je nje prej tyre fatmiresisht)

Gabim e ke

baby nuk pyet ( ajo vete e ka deklarur kete ne njeren nga postimet ) por ajo ka provokuar.
    Ajo nuk ka dashur te mesoje dicka ne lidhje me kete problematike , por ajo do te ofendoje Muslimanet.
    Poltike e forte eshte kjo e msionareve te vatikanit.
    Njeri poston, e tjetri fillon te jep "fakte".

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Ju keni ik dem nga mend e kokes , shifni provokime dhe ofendime nga te gjitha anet. Me gjej pjesen ku tema eshte ofenduse, edhe boll me idjotesite. E the mendimin tend , futja vrapit tani.

Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  4. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •