Si duket buja me xhamin jane pak sa te preokupuar dhe te merzitur...
por jo, nuk duhet te jene te tille,
sepse eshte me rendesi qe mllefi i tyre duhet zbutur dhe duhet moderuar, sepse mentaliteti ndryshon nga vendi ne vend dhe nga personi ne person, prandaj,
mos te lodhen shume dhe mos te merziten shume.
Por, eshte edhe nje gje me rendesi, te kuptojne se une dhe shume si une, deshirojme vetem te debatojme vellazerisht ne kete forum, dhe,
shpeshhere ata sulmojne dhe per baze i vejne akuzat apo gabimet personale te disa njerezve jo te mire;
pra,
martesat me dashuri preferohen te te gjithe te rinjet.
Eshte me mire dhe me e shendoshe si jetese.
ju falenderoj.... dhe mos u ngaterroni kot.
xhamia,
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
debat vellazerore pra....
sepse jjeni shume destruktiv ....
e keshtu qe thash vetem te ju them se kemi tema boll me diskutu e jo te mirreni me nje, prift i cili (simbas jush - e dokumentareve qe i keni qit) e paska thy rregullin e vet....
o xhami,
ekzistojne shume video e shume dokumente te kqia ... edhe per mysliman e edhe per myslimane... e shume shume te ndryshme,..... me i publiku nuk mund te prodhojme asgje... e ju po i bani keto gjera.... prifti prifti prifti.... po qe ju pengon prifti leneni at prift, ok.
pra,
eshte vetem nxitje dhe qellim qe ju te ndaleni me keso marrina, ok
ps. a per sa i perket a jam i dehun apo jo, une kurr alkool nuk pi.
Po te krahasohen videot qe sjellin muslimanet me ato te binjakut tende messia eshte me poshte se zero .
Ty te djegu nje video ne nje tem , po a thua sa video eshte sjell nga messia me co. .
Kur te kerkosh debat vellazeror duhesh se pari te jesh gati per nje te till, qe nenkupton te mos ofendosh dhe te mos hapesh tema ofenduese.
Besoj se kesh i qart dhe nuk eshte veshtir per te me kuptuar![]()
Une deri pak me pare mendova se ti je nder te paktet me logjike nder ca e ca, por qenkam gabuar.
Italishten po e di, greqishten fatkeqesisht jo, ehe pse do me pelqente,eshte nje nga gjuhet me te vjetra ne ballkan e ne bote. Sic di ashtu anglishten ,frengjishte , dija eshte kulture o te nderuar njeres.
Xhamia me zhgenjeve totalish .............
xhami, xhami,
shihe me mire se je ti dhe vista qe ofendoni pa nderpre, jeni ju iniciatore te ofendimeve.................
vetem shiko.
e njerzit nuk durojne dot e te pergjigjen me ofendime. ok.
pra mos humb kohe por moderohu ti dhe miqet e tu.
ndegjom.,
Ti i merr fjalet si te konvenojne apo si jane ?
Te them une si te jam pergjigjur : " Nuk di asnjeren gjuhe" nuk e kam thene ne menyre provokative por nese e ke marrur keshtu te kerkoj te falur , kurse sa per gjuhe i urrej me se shumti nbote dhe pse eshte flori per te ditur gjuhet , por une me shum jam i apasionuar mbas shkencave natyrore sesa gjuhesore .
Besoj se kesh mjafte i qarte per te me kuptuar se nuk e kam patur me qellim ofendimi .
Krijoni Kontakt