Faleminderit per urimet,z.Jorgo e Edi.
Ju pershendes e gjithe te mirat.
Patjteter,eshte kenaqesi e respekt i detyruar.
Miqesisht,Serafim dilo. SERAFIMDILO@YAHOO.IT
Faleminderit per mirekuptimin! Te kam nisur leter privatisht, se jo gjithcka flitet per ta marre vesh te gjithe...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jorgo Telo : 08-05-2009 mė 04:09 Arsyeja: korrektim
[QUOTE=SERAFIM DILO;2253760]E gjeten!e shoqeruan ne shtepi,kishte humbur rrugen.
Si denim nje jave pa trahana,o trahana me vaj.
Ata qe e gjeten pretendonin te qiraseshin te festonin,por shtepia nuk ishte dakort:Nuk mund te festojn dy here,qe humbi e qe u gjend.
U gjend apo u vetegjend, hade merre vesh!
T'U KISHE RUAJTUR NDOPAK TRAHANA ATYRE QE KERKONIN QE KERKONI QERASJE...
SE NE TREG NUK E GJEJNE DOT TE GATSHME.
MOS HUMB ME. SE S'TA KEMI NGENE TE NGREME NE KEMBE INTERPOLIN...!HA-HA-HA! E HI!-HI!-HI![/I][/SIZE][/COLOR][/B]
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jorgo Telo : 08-05-2009 mė 04:18 Arsyeja: RREGULLIM
Te lutem, Z. RIZA, me adreso ndokund qe te njihem me plotesisht me poezite e tua aromatike e tingelluese!
Jorgo TELO
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jorgo Telo : 08-05-2009 mė 16:05 Arsyeja: korrektim
Pershendetje Z.Jorgo.Ju faleminderit per interesimin e krijimeve te mia.Ne forumin ku jemi (Pra Forumi Shqiptar) ,ke tek Letersia Shqiptare tre temat e mia:"Nuk i trėmbem Natės";"Ma thoni njė fjalė";"Nė Udhėt e Dhembjes Jetoj"ke pothuajse gjithe krijimtarine time me poezi.Aty i kam hedhur te gjitha.Emri im ne form ėshtė riza2008.Dhe nje here faleminderit per interesimin.Me respekt Riza Ēato
More mire Serafimi qe na doli, nga ku kish humbur, po nuk po gjendet gjekundi "Lakrori", e te tjere e te tjera me radhe qe kane shkruar nga nje here....!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????
Krijoni Kontakt