Close
Faqja 8 prej 20 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 194
    i/e regjistruar Maska e Rroni01
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    355
    "ta lartėsojme lutjen kah Zoti”.
    “jemi te tronditur, ka ndihmuar shume ne Turqi...”

U vra nga dora e myslimanit pse ishte i krishtere....
    Nje martir i ri pėr Krishtin....
    U Vra vetem pse ishte i mire.....
    U Vra nga shejtani....
    Don Andrea Santoro....
    Me daten 5 shkurt 2006...

E pse???

Citim Postuar mė parė nga labi_nn Lexo Postimin
    Sa mirresh me deklarat e Papes shiqoje njiher se si e merr profeti yt pajtueshmrine e virgjereshva per martese, pasi te korigjoni kete, tani fillojani edhe me deklarat e Papes. Lexo dhe meso:

Si e justifikon ti qe flete per Papen dhe priftat kete? "Te Dua oj vajza 6 vjeqare qe nuk din me fole"- thenja e nje plaku ndaj nje femije qe as qyrret s'di me i fshi , eshte justifikimi i I juaj per pedofilin e profetit te tyre.
    Intrpretimin e Kur'anit dhe haditheve nuk mund ta besh ti , ashtu si te pelqen ty.
    Ti ke kapacitet te kufizuar per te kuptuar Hadithin e Muhammedit a.s. Ti si urrejtes i Islamit i sheh ne nje prizme te rrejshme Hadithet dhe Kur'anin sepse All-llahu ti ka mbullur syte dhe veshet qe as mos ndegjosh e as te mos shohish te verteten e Haditheve te Pejgamberit tone te dashur Muhammedit a.s dhe Kur'anit famelarte.

Lexo ne Net se cfare komentimi i bejne dijetaret e medhenj te Islamit, haditheve te cilat ti i poston.
    Nuk dyshoj se kane per te ta mbushur mendjen, por vetemse lexoji dhe do te shohesh ndryshimin.

Dhe mjaft me me ato "komentimet" e tua te famshme ( broēkulla) te Kur'anit dhe Haditheve se je be bajat, askush nuk te beson.

legjenda e gjallė Maska e kubax
    Anėtarėsuar
    16-05-2007
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    39
    Ska pas faj Qfar femre kish pas edhe une me pas kan prift kisha rreziku.

Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    355
    ME MIRE KERKONI NE GOOGLE: ne gjuhe te ndryshme.... "priftat e mbytur" apo "prifti i masakruar" apo "myslimanet vrasi prifta" etj etj etj etj......

se sa mireni me psikopata dhe prototipa debila si ky prifti i lart permendur...
    ... ok.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-09-2005
    Postime
    137
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Intrpretimin e Kur'anit dhe haditheve nuk mund ta besh ti , ashtu si te pelqen ty.
    Ti ke kapacitet te kufizuar per te kuptuar Hadithin e Muhammedit a.s. Ti si urrejtes i Islamit i sheh ne nje prizme te rrejshme Hadithet dhe Kur'anin sepse All-llahu ti ka mbullur syte dhe veshet qe as mos ndegjosh e as te mos shohish te verteten e Haditheve te Pejgamberit tone te dashur Muhammedit a.s dhe Kur'anit famelarte.

Lexo ne Net se cfare komentimi i bejne dijetaret e medhenj te Islamit, haditheve te cilat ti i poston.
    Nuk dyshoj se kane per te ta mbushur mendjen, por vetemse lexoji dhe do te shohesh ndryshimin.

Dhe mjaft me me ato "komentimet" e tua te famshme ( broēkulla) te Kur'anit dhe Haditheve se je be bajat, askush nuk te beson.
    Citim Postuar mė parė nga kubax Lexo Postimin
    Ska pas faj Qfar femre kish pas edhe une me pas kan prift kisha rreziku.

Shiqoje njiher dhe pastaj fol, kjo nuk interpretim por shkrim i haditheve por ju jeni ata qe nuk deshironi te jete ashtu por skeni edhe qka te beni, ky shkrim eshte nga Hadith Bukhari: Volume 7, Book62, Nummer 67 se si e merr profeti yt pajtueshmrine e virgjereshva per martese. Nuk eshte ashtu sikurse thua, lexoje dhe konformoje ne hadithe, pasta eja dhe bisedojna.

Hadith Bukhari: Volume 7, Book62, Nummer 67; Abu Huraira tregoi: Profeti

Muhamet tha, " Nje e vej dhe nje nene e pjekur nuk duhet te martohet pa
    pyetur, dhe nje virgjeresh nuk duhet te martohet pa pajtimin e saj. "
    Njerzit e pyeten Apostullin e Allahut: "Oh apostelli i allahut! si mund te
    kuptojme pajtimin e saj?? Apostulli i Allahut tha: " Heshtja e saj indicon
    pajtueshmrin e saj respektivisht lejen e saj."

Ahadith 5.234 treguar nga Ayesha

„Profeti u fejua me mua, kur une isha vajz 6 vjecare..... Papritmas, erdhi
    Apostulli I Allahut ne mengjes dhe nena ime me dorzoi mua,
    atij. Ne ate kohe isha nje vajze 9 vjecare.

Heshtja e femijes simbolizon pajtueshmrine e tij!!!!!!!!!!!!!!! Si e justifikon ti qe flete per Papen dhe priftat kete? "Te Dua oj vajza 6 vjeqare qe nuk din me fole"- thenja e nje plaku ndaj nje femije qe as qyrret s'di me i fshi , eshte justifikimi i I juaj per pedofilin e profetit te qmendur.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga labi_nn : 08-05-2009 mė 18:14

legjenda e gjallė Maska e kubax
    Anėtarėsuar
    16-05-2007
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    39
    Kur njeriu don te zbulohet qe eshte budall i shan profetet dhe te derguarit e allahut. Ne keso raste te krijohet menimi se ky njeri qe i shan keta dhe qe ben sikur din gjithqka i ka rregulluar te gjitha punet e veta dhe merret me gjera te cialt as dijetaret botror nuk kan guxim te flasin guke kujtuar se mos po gabojn diqka. Nje pytje per kete qe flet keq per muhamedin a.s. A e din se qfar dot ndodh neser a ke ide se si dot kaloj dita e neserme. Jam i bindur se nuk e din e pasi qe nuk e din. Ateher mos fol gjera qe sjan pun e jotja.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Nė zemėr tė Tiranės (pėr disa kohė)
    Postime
    256
    O shoku, ke gabime gjuhesore ne terma (i ke futur nga vetja) dhe nuk ke asgje te sakte...
    Ahadith eshte Hadith
    Ayesha eshte Aishe
    Medina eshte Medine
    Bani-al-Harith bin Khazraj eshte Beni el-Harith ibn Hazrexh

Leri pastaj gabimet gjuhesore kot fare... Meso mire shqip te kam thene

„Profeti u fejua me mua, kur une isha vajz 6 vjecare. Ne shkuam ne Medina
    dhe banuam ne shtepin e Bani-al-Harith bin Khazraj. Pastaj u semura dhe me
    rene floket nga koka. Pastaj u rriten prap dhe nena ime. Um Ruman erdhi tek
    une gjersa une po luaja me shoqet timee. Ajo me thirri dhe une nuk e dija
    cka donte nga une. Ajo me muari per dore dhe une u detyrova te qendoi prane
    deres se shtepise. Mu nda frymemarrja, dhe kur me erdhi prap frymemarrja,
    muar pak uje dhe me lau me te fytyren dhe floket. Pastaj me muar mua me
    vehte ne shtepi. Atje ne shtepi i pash ca gra Ansari te cilat thane:
    „Deshirat tona me te mira dhe bekimi i Allahut dhe shume suksese.“ Pastaj me
    dorezoi mua tek ato, dhe ato me benee gati per martesen. Papritmas, erdhi
    Apostulli I Allahut ne mengjes dhe nena ime me dorzoi mua, atij. Ne ate kohe
    isha nje vajze 9 vjecare.
    [/QUOTE]

Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin

a nuk po te pelqen keshtu o explorer.....
    jo jo lexo.
    shihe shihe.
    tamam ashtu si te pelqen ty dhe juve o te devijuar.
    kthehuni dhe besoni.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Nė zemėr tė Tiranės (pėr disa kohė)
    Postime
    256
    Ti sa poston nje shkrim kinse duke korigjuar katoliket..
    Te pakten e kuptove o Labinot qe nuk jemi kunder fese tende, as Profetit tone, as kunder Bibles suaj (ne pergjithesi), por kunder pasuesve tuaj... bazat dhe pasojat qe vijne prej jush (prej njerezve) jo prej fese suaj...
    Paqe!

Citim Postuar mė parė nga labi_nn Lexo Postimin
    Shiqoje njiher dhe pastaj fol, kjo nuk interpretim por shkrim i haditheve por ju jeni ata qe nuk deshironi te jete ashtu por skeni edhe qka te beni, ky shkrim eshte nga Hadith Bukhari: Volume 7, Book62, Nummer 67 se si e merr profeti yt pajtueshmrine e virgjereshva per martese. Nuk eshte ashtu sikurse thua, lexoje dhe konformoje ne hadithe, pasta eja dhe bisedojna.

Hadith Bukhari: Volume 7, Book62, Nummer 67; Abu Huraira tregoi: Profeti

Muhamet tha, " Nje e vej dhe nje nene e pjekur nuk duhet te martohet pa
    pyetur, dhe nje virgjeresh nuk duhet te martohet pa pajtimin e saj. "
    Njerzit e pyeten Apostullin e Allahut: "Oh apostelli i allahut! si mund te
    kuptojme pajtimin e saj?? Apostulli i Allahut tha: " Heshtja e saj indicon
    pajtueshmrin e saj respektivisht lejen e saj."

„Profeti u fejua me mua, kur une isha vajz 6 vjecare..... Papritmas, erdhi
    Apostulli I Allahut ne mengjes dhe nena ime me dorzoi mua,
    atij. Ne ate kohe isha nje vajze 9 vjecare.

Heshtja e femijes simbolizon pajtueshmrine e tij!!!!!!!!!!!!!!! Si e justifikon ti qe flete per Papen dhe priftat kete? "Te Dua oj vajza 6 vjeqare qe nuk din me fole"- thenja e nje plaku ndaj nje femije qe as qyrret s'di me i fshi , eshte justifikimi i I juaj per pedofilin e profetit te qmendur.

O Labi , seriozisht po mvjen keq per ty se je bo si ajo mushka qe i ngul kambet ne llaē.
    A ende nuk e kupton se nuk ka mbetur qe fene Islame ta Interpretosh ti? hehehe
    A e di se egziston nje ushtri e dijetareve Islame te nderuar qe meren vetemse me komentimin e ēdo germe , e jo me ēdo rrjeshti te Kur'anit dhe Hadithit?
    Po hik or Labi gjej naj Injorant tregoja ata komentet e tua , se Muslimanet kane mesuesit dhe shkollat e veta ( kater shkollat juridike ne islam) dhe nuk ke mbetur ti Lab Urrejtesi te na tregosh komente. hehehehehe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 08-05-2009 mė 18:30

Faqja 8 prej 20 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Migjeni
    Nga macia_blu nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  2. Prifti katolik abuzon 24 fėmijė
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 07-11-2008, 19:50
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Bashkimi Katolik i Publicisteve Shqiptare - UCIP
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 13-03-2006, 18:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •