Ti sa poston nje shkrim kinse duke korigjuar katoliket, a ke mendua ndonjiher per kete martese. Nese dine ket, mos u merr me te tjeret. shiqoje dhe korigjoje veten.
Ahadith 5.234 treguar nga Ayesha
Profeti u fejua me mua, kur une isha vajz 6 vjecare. Ne shkuam ne Medina
dhe banuam ne shtepin e Bani-al-Harith bin Khazraj. Pastaj u semura dhe me
rene floket nga koka. Pastaj u rriten prap dhe nena ime. Um Ruman erdhi tek
une gjersa une po luaja me shoqet timee. Ajo me thirri dhe une nuk e dija
cka donte nga une. Ajo me muari per dore dhe une u detyrova te qendoi prane
deres se shtepise. Mu nda frymemarrja, dhe kur me erdhi prap frymemarrja,
muar pak uje dhe me lau me te fytyren dhe floket. Pastaj me muar mua me
vehte ne shtepi. Atje ne shtepi i pash ca gra Ansari te cilat thane:
Deshirat tona me te mira dhe bekimi i Allahut dhe shume suksese. Pastaj me
dorezoi mua tek ato, dhe ato me benee gati per martesen. Papritmas, erdhi
Apostulli I Allahut ne mengjes dhe nena ime me dorzoi mua, atij. Ne ate kohe
isha nje vajze 9 vjecare.
10 677 FEMIJ, VIKTIMA 4 392 PRIFTERINJVE PEDOFILE NE NJE GJYSEM SHEKULLI ne USA.
Keto jane shifrat e tmerrueshme te nxjerra nga dy studime te organizuara nga vete Kisha Katolike Amerikane.
Ne te njejtat studime rezultohet qarte se pedofilia ne gjirin e Kishes eshte perhapur me ritme "te kenaqshme" keto 50 vitet e fundit.
4 392 prifterinj pedofile, ose thene ndryshe 4% te "efektivit" kishtar Amerikan.
Vlereson te theksohet se keto rezultate jane nxjerre duke u bazur ne pohimet "e ndergjegjshme" te prifterinjve pedofile... e sikur te llogaritnim edhe ata qe nga turpi nuk kane guxuar te denoncojne...
750 milion dollar eshte shuma qe ka vene Kisha ne demshperblim te viktimave.
Afersisht 80% e abuzimeve , jane kryer nga prifterinj homoseksuel.
Raporti tregon qarte shkallen e abuzimeve...
27% te rastve, prifterinjt kane ushtruar abuzime seksuale gojore.
25% te rasteve, prifterinjt kane ushtruar abuzime seksuale anale.
27% ose 149 prifterinj jane cilesuar Kampione sepse kane ne "karrieren" e tyre mbi 10 abuzime... kurse
56% nuk kane abuzur vetem se "nje" here.
Ne raport shquhen gjithashtu edhe drejtuesit e larte te Kishes , duke mos denoncuar perpara drejtesise vetem se 14% te rasteve.
Kjo eshte nje pjese "e majme" e Kishes Katolike.
Marr nga Washington Post!
Inforamcioni qe vijon e kam marre nga "LE VIF L'EXPRESS" e dates 19 shkurt 2005 , referaur agjensise belge te informacionit "BELGA"
Washington: Me shume se 1000 raste te reja padie, per abuzim seksual ndaj femijeve, jane rregjistruar ne USA, kunder 750 prifterinjve katolike, sipas raportit te ri te konferences se prifterinjve amerikane (USCCB) , marre kjo nga siti i tyre WEB.
Sipas tyre , vitin e kaluar 1092 persona kane bere padi kunder 756 prifterinjve , se jane perdhunuar ne femijerine e tyre. (1965-1974)
Gati 1/2 e ketyre prifterinjve kane qene akuzuar me pare per abuzime seksuale ndaj femijevce, preēizon me tej raporti.
78% e viktimave , kane qene te moshes 10-14 vjeē.
Prifti homoseksual nga Selaniku, i shfaqur ne ekranin e televizionit "ANT1", kryente mardhenie homoseksuale me djem shqiptare. Ai eshte prezantuar me emrin ireal, Papa Jani, por sipas te dhenave, Elefetrios Karakatis ka qene emri i vertete i tij. Karakatis shkonte shpesh nga Selaniku ne Korce. Ne nje prej hoteleve te Korces, ai kishte krijuar klientelen e tij, kundrejt shumave qe varijonin nga 100 deri ne 300 euro. Sekuencat filmike shfaqen priftin paster, kur ai abuzonte seksulaisht edhe me dy djem njeherazi. "Klienti" shqiptar, i shtirur ne ekranin e televizonit grek, me kameren e fshehte, luajti mrekullisht me priftin, homoseksual ne gjuhen greke: "Kur te vij ne Selanik do te takohemi". "Duhet te kesh shume kujdes, kur te vish atje", I eshte pergjigjur prifti. Ata kane bere edhe pazarin. "Do vij dy here ne muaj ne Korce. Per cdo here ti do te marresh nga 100 euro", i thot prifti, klientit, zbulues. "Njeriu i zotit" ne ekran, ne dhomen e qejfit, dallohej lehtesisht. Opinionist te shumte dhe forca politike si; "Pasok" ne opozite dhe dy parti te vogela parlamentare greke jane shprehur gjithashtu per vecimin e kishes nga shteti
Sa mirresh me deklarat e Papes shiqoje njiher se si e merr profeti yt pajtueshmrine e virgjereshva per martese, pasi te korigjoni kete, tani fillojani edhe me deklarat e Papes. Lexo dhe meso:
Hadith Bukhari: Volume 7, Book62, Nummer 67; Abu Huraira tregoi: Profeti
Muhamet tha, " Nje e vej dhe nje nene e pjekur nuk duhet te martohet pa
pyetur, dhe nje virgjeresh nuk duhet te martohet pa pajtimin e saj. "
Njerzit e pyeten Apostullin e Allahut: "Oh apostelli i allahut! si mund te
kuptojme pajtimin e saj?? Apostulli i Allahut tha: " Heshtja e saj indicon
pajtueshmrin e saj respektivisht lejen e saj."
„Profeti u fejua me mua, kur une isha vajz 6 vjecare..... Papritmas, erdhi
Apostulli I Allahut ne mengjes dhe nena ime me dorzoi mua, atij. Ne ate kohe isha nje vajze 9 vjecare.
Heshtja e femijes simbolizon pajtueshmrine e tij!!!!!!!!!!!!!!! Si e justifikon ti qe flete per Papen dhe priftat kete? "Te Dua oj vajza 6 vjeqare qe nuk din me fole"- thenja e nje plaku ndaj nje femije qe as qyrret s'di me i fshi , eshte justifikimi i I juaj per pedofilin e profetit te tyre.
Turp o vellezer mysliman turp.
pse nuk permendni te gjithe priftat e vrare nga dora e juaj??? pse?
apo te gjithe ata qe ndihmojne dhe sakrifikojne nga jeta e tyre!!!
turp.
rrezohuni permbys para Zotit dhe shiheni ndergjegjen e juaj te djallezuar ju qe mendoni keshtu!!!!!!!!!!
keq keq turp, mos u merrni me psikopata ....
O shoq freno freno, mos me fol ketu me pollavra por me fakte, qka jane keto shkrime pa referenca.
Une po flas me fakte nga shkrimet islame, andaj mos posto shkrime duke akuzuar me pollavra.
E peresris se sa mirresh me deklarat dhe pollavra te pa konfirmuara shiqoje njiher se si e merr profeti yt pajtueshmrine e virgjereshva per martese, pasi te korigjoni kete, tani fillojani edhe me deklarat e te tjereve, te e fundit qka bene nji prift nuk eshte e njejet se qka bene nji njeri qe duhet te jete shembull dhe model i jetes sikurse e keni ju mahametin. Lexo dhe meso:
Hadith Bukhari: Volume 7, Book62, Nummer 67; Abu Huraira tregoi: Profeti
Muhamet tha, " Nje e vej dhe nje nene e pjekur nuk duhet te martohet pa
pyetur, dhe nje virgjeresh nuk duhet te martohet pa pajtimin e saj. "
Njerzit e pyeten Apostullin e Allahut: "Oh apostelli i allahut! si mund te
kuptojme pajtimin e saj?? Apostulli i Allahut tha: " Heshtja e saj indicon
pajtueshmrin e saj respektivisht lejen e saj."
„Profeti u fejua me mua, kur une isha vajz 6 vjecare..... Papritmas, erdhi
Apostulli I Allahut ne mengjes dhe nena ime me dorzoi mua, atij. Ne ate kohe isha nje vajze 9 vjecare.
Heshtja e femijes simbolizon pajtueshmrine e tij!!!!!!!!!!!!!!! Si e justifikon ti qe flete per Papen dhe priftat kete? "Te Dua oj vajza 6 vjeqare qe nuk din me fole"- thenja e nje plaku ndaj nje femije qe as qyrret s'di me i fshi , eshte justifikimi i I juaj per pedofilin e profetit te qmendur.
Letėr e njė shoku mysliman njė miku – priftit katolik i vrare nė Irak me tre shokė tė tjerė tė pafajshėm tė gjithė
Lajmi i dhėnė me 06/06/2007
Adnan Mokrani, profesor i Islamistikės nė Universitetin e Gr. Nė Romė
ROMĖ, e martė 5 qershore 2007
Nė emėr tė Zotit tė mėshirshėm
Ragheed, vėlla i im,
Tė kėrkoj falje, o vėlla, qė nuk isha afėr teje kur kriminelėt kanė hapur zjarrė nė ty e nė vėllezėrit e tu, por plumbat tė cilėt tė kan shporruar ty dhe trupin tėndė, edhe pse tė pafajshėm, kanė shporruar edhe zemrėn time dhe shpirtin tim.
Ti ke qenė njė ndėr personat e parė tė cilėt i kam njohur nė arritjėn time nė Romė, nė koridoret e Angelicum, ku edhe jemi njohur dhe ku kemi pire se bashku kapuqinon tonė ne kafeterine e universitetit.
Ti me ke lenė pėrshtypje per sinqeritetin tėnd, me harmoninė tėnde, me buzėqeshjen tėnde tė qetė dhe te pastėr ku kurre nuk tė leshonte.
Unė nuk mund tė mos te kujtoj te tille: te buzeqeshur, te gėzuar, plot me deshire per jetesė.
Ragheed per mua eshte thjeshtesia e bere person. Nje thjeshtesi plot me menquri, i cili barte ne zemer preokupimet e popullit irakian shume me pakenaqėsi.
Mė kujtohet ate dite ne mensen e universitetit, kur Iraku ishte nen embargo dhe ti me thoshe ku vete qmimi i nje kapuqinos kishte me shua urine e tere nje familjeje atje per nje dite te tere, ...
Dhe ja u ktheve ne Irak, jo vetem per te bashkėnda me popull fatin e tyre te vuajtjeve, por edhe per tu bashkuar gjakun tend me mijera vellezerve te vrare irakjan, te cilet cdo dite vdesin dhe vriten.
....
Fjalet e tua “Krishti ka vdeke per mua... edhe une...”.
Sa fjale te thella dhe plot kuptim.
Nuk i kuptoja menjeher keto fjale, ose nuk i kisha logjikuar atehere... por sot, sot i logjikoj mire dhe martirizimi yt per Krishtin, kuptohet gjithqka... ti je i vrare ... te kane vrare...
Perpos vuajtjeve dhe trishtimeve ti jeton ne Krishtin.
...
Ne emer te qfar zoti te kanė vrarė? Ne emer te qfar paganizmi te kane kryqėzuar? E pse? Vėllezėrit e mi po vrasin?
A e dinin ate qka benin? A besonin nė diqka?...
O Zot, ne nuk po te kerkojme hakmarrje ose rikthim, por fitore... fitore te atij qė ėshtė i drejte mbi ate qė ėshtė i keq, fitore tė jetės mbi vdekje, pafajsia mbi fajėsinė, ...
Gjaku yt nuk do jetė derdhur kot, i nderuari Ragheed, sepse do ta shenjtėroj token e tėnde... buzeqeshja jote do te vazhdoi jeten dhe harmonin ne jete...
Per nje te neserme me te mire...
tė kerkoj te falur o vella, me fal o vella ne emer te gjakpiresve...
Vellau yt i cili te do shume
Adnan Mokrani
Romė, 4 qershore 2007
Krijoni Kontakt