une thash nuk ka gje te keqe a e lexoove mire mi?
por mua personalisht nuk me pelqen dhe kaq cfare duhet te shpjegoj une?
ja te jap nji shembull...mua nuk do me pelqente te me shikone ashtu dhe tu bertit a ku ta di une se me jep bezid..kaq
cfare ka te bej ketu qe ne te keqe e ne te mire? une nuk dua vet prandaj cfare ka ketu....![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 07-05-2009 mė 15:26
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Faleminderit per urimin.
Do te shtoja dicka meqe hyre pak me thelle me kete teme:
Jam shume i lumtur qe isha brenda aty, per shume arsye:
1.Sepse ndodhi te kishte ca komplikime dhe po te mos isha une do ta benin operacion.
2. Sepse gruaja e shtrire nuk munde te shoh cfare po ndodh me beben dhe nese ka ndonje komplikim, mjeket kurr nuk do ta tregonin te verteten. Ka raste kur femiju vdes per ndonje pakujdesi te mjekeve dhe e verteta nuk zbulohet kurre.
3. Jam i sigurte se po te mos isha aty ngjarja do te ishte zhvilluar ndryshe. Kane qene 3 mjeke aty dhe meqe isha brenda kujdesi i tyre ka qene shume i shtuar, asnje sekond nuk jane larguar nga salla deri ne lindje. Ka raste kur e lene vetem ka gjysme ore te bertas e vetme, nese nuk gjendet askush aty ta mbeshtes. Di shume raste te tilla.
4. Une kam studiuar mjekesi, dhe per mua nuk ka qene ndonje problem i madh, sepse kam pare edhe operacione me te komplikuara.
5. Ne fund do te shtoja qe: Eshte e sigurte se kurr mjeket nuk kujdesen me te njejtin intenzitet kur gruaja ndodhet e vetme ne salle, sikur kur ndodhet dikush me te.
po mire ke ty ka qen nji nga rastet e vecanta...qyqaaaaaaa na shtive friken tani po do mare polocin athere pupupu...ketu ne berlin nuk kam ndigjuar keshtu rastesh por qe ndodhin aty ke shume te drejt...une me te then te drejten jam dhe me dy menje ku do e lind femin...se kam qef ne shpi dhe jo ne spital ketu e bejn shume veta esht gje normale ne berlin flas...po kam kohe deri athere..dhe shpresoj qe mos ti ndodhi as njeriut nji gje e till qe doktorat nuk kan kujdes etj etj
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Masi nuk jam ende i martum , besoj qe do ti kisha qendruar pran![]()
Jane ca gjera ku morali duhet te lihet anash per ca kohe. Jeta e njeriut eshte shume me me rendesi se mentaliteti jone. As ne shtepi nuk te preferoj te lindesh as e vetme. Nese jo burri munde te jete nena brenda apo dikush tjeter.
Edhe une kam qene i pasigurte nese do te merrja pjese apo jo, Edhe une po flas per Frankfurt, pra gjermani jo Kosove apo shqiperi. Megjithate pas asaj qe kam pare dhe kam perjetuar, e kam kuptuar qe njeriu i afert nuk lihet ne duar te fatit, apo te ca mjekeve qe kane preokupim si te mbarojne orarin e punes.
Do te shtoja gjithashtu se ishte shume mire te kryhej lindja me nje injeksion ne kurriz. Me te vertete ndihmonte shume dhe ne shumicen e rasteve ishte shume i suksesshem. Edhe per kete vendim edhe per shume tjere qe ndodhin ne nderkohe burri nevoitet afer. Ne momente te tilla edhe mjeket jane te pasigurte dhe duhet burri aty te ndihmoje ne marrjen e vendimeve. A duhet bere operacion, a duhet marre injeksioni apo edhe ne raste me te keqija.
Krijoni Kontakt