Edhe pse qenka muhabet mes femrash dhe askush nga meshkujt nuk paska shkruar ndonje gje, ndoshta ju intereson edhe qendrimi i burrave lidhur me keto qeshtje.
Une jam gezuar per shtatzanine, dhe kam qene prezent gjate lindjes. I preferoj te gjithe meshkujve mos te humbin nje rast te tille. Edhe gruaja ndihet me e sigurte kur je afer.
Moj gra, si nuk na doli nje burre friks te qeshnim ēik![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Une kur linda femin e pare ,u hutua aq shume sa hipi ne ambulance pa kepuce hahaha(me ēorape ,kam qene shume keq ,shpetova mire )
Heren e pare e bera 1 muaj para bebin ,heren e dyte u vonova ca si shume dhe ēdo dite i thoja mos ik ne pune sot, se me duket se do ta bej sot .
Ate dite qe linda i thash prap ne mengjes mos ik (refrenin ,kisha nja 3 jave qe ja thoja hahah).
_Po tha edhe parlamenti do ti nderpresi punimet se do pjellesh ti (ishte parlamenti i pare pluralist 91hahaha)
E mire me ēoi tek vendi dhe sa linda une 4kg e 200gr hahaha mori vesh lajmin qe ēdo gje mire u zhduk ,duke lajmeruar shoqet e mija qe linda dhe bebi i dyte 5kg hahaha,.
Ato: me operacion ? jo jo vete(Pergjigja hahaha)
Ate dite kur erdhi mbas shume oresh urdherova mos tia tregonin djalin se une as qe e mora mundimin tia tregoja vete ....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 07-05-2009 mė 15:13
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
jo pse puna jote...por une nuk do doja qe burri im te ishte aty me mua dhe ai nuk do te hy se e kemi ber muabet ket.....po jo me erdhi me qesh po jo me ty se kur e lexova postimin tend mu kujtua babi qe thot cfare burrash jan keto qe hyn aty mren me grun pranej.....por per mendimin tim ato qe e bejn ok nuk jam kundra por personalisht tek une nuk e dua ket gje....... me jet e pac femin![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt