Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    po kush po jau ndalon juve o trima
    qe te shkoni ju tu dilni ne ndihme vllazerve tan ne Mitrovic
    pasi qe po u duket qe pak po bejn organet tona e policija e jon
    shkoni trima shkoni se nuk e keni te ndalueme e mos blueni pa lidhje
    mbyllne per mbrapa e shkoni se askush spo jau ndalon
    E lejuat Tadiqin ne mes te Kosoves te thot se Kosova eshte Serbi cka pret me shum nga kjo qeveri dhe nga Thaci jot o zotni magari,shkoni tash jepjuani nga 10 mij euro shqiptareve dhe u thoni mos mbarojn shtepia ne Mitrovic kete do ta beni ju qeveria e Kosoves me e deshtuara se asnjeher me pare,edhe ne koh kur ishin nen okupim u luhete politik me e mire sesa tash.

Je ne shtetin tend a nje pakic e vogel luan me ty,turpi me i madh ne bote ndodh tash ne Kosov ku udheheqes eshte Hashim Thaqi TURP.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    E lejuat Tadiqin ne mes te Kosoves te thot se Kosova eshte Serbi cka pret me shum nga kjo qeveri dhe nga Thaci jot o zotni magari,shkoni tash jepjuani nga 10 mij euro shqiptareve dhe u thoni mos mbarojn shtepia ne Mitrovic kete do ta beni ju qeveria e Kosoves me e deshtuara se asnjeher me pare,edhe ne koh kur ishin nen okupim u luhete politik me e mire sesa tash.

Je ne shtetin tend a nje pakic e vogel luan me ty,turpi me i madh ne bote ndodh tash ne Kosov ku udheheqes eshte Hashim Thaqi TURP.
    ah trima bre
    shani shani se edhe une i shaj shkiet edhe ju kini te drejt ti shani Çlirimtaret
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Mjer Kosova. Po cila qeveri e pasluftës u mor me hallet e popullit. E keqja është se edhe po të ndërrohet qeveria, nuk do të hiqet varfëria, nuk do të ndalet hajnia, sepse nuk ka ligj që e ndalon këtë. Ligji janë ata vetë. Populli po i sheh sheikët shqiptarë, të cilët dje uk patn një pendë qe a një biçikletë-e sot?

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    ah trima bre
    shani shani se edhe une i shaj shkiet edhe ju kini te drejt ti shani Çlirimtaret
    Kush i shan clirimtaret bre kopuk,ti je ai qe i shan ti dhe vetem ti,sepse ti nuk din dicka tjeter ti din vetem Hashimi dhe vetem Hashimi,me thuaj ne cilin postim tendin ke bere nje analiz apo njeher nuk i ke shty hunt se partiak,me thuaj te vetmin postim qe e ke bere dhe nuk i ke ofenduar te gjithe duke thene se ky flamur eshte i yni edhe pak do te dilni para nderkombetareve do te thoni se e kemi pasur kete flamur disa shekuj me radh,o Llapo te njoh une ti gati 1-2 vite ketu ne forum dhe e di shum mire se cka je ti,ti je njeri i cili xhdo anti Thacisht i thua je minoritet i thua sje shqiptar,ti je ai qe xhdo shqiptari te Dardanis qe se don kete flamur me yje i thua ti sje shqiptar,xhdo shqiptari qe te kritikon apo qe te lip ne duel i thua une jam me kombetar se ti.

Ketu mund tet besoje ndonje i ri, por ata tjer si une qe te njohim mire e din cfare kopuki je dhe si mundohesh qe te tregohesh partiak dhe kombetar(kuptohet kinse je kombetar per ata qe ste njohin) qe sdin edhe si e shpreh,je turbullu nga syt e nga mendja,mendja te thot Hashim ndersa syt te nxjerin Thac.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Kush i shan clirimtaret bre kopuk
    Po ty qka te duket Kryeçlirimtari Hashim Thaçi more bal
    po Kryeçlirimtar i Kosoves eshte e deshte ti apo jo kush eshte kah jau var ju minoriteteve se
    shani sa te doni se edhe une i shaj shkiet
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    KOSOVA ISHTE, ËSHTË E DO TË MBETET SHQIPTARE!

Gjendje lufte në Mitrovicë kishte nga lufta e këndej, me vendosjen e KFORit freng atje qëllimisht, sepse sikur të kishin qenë KFORi amerikan a gjerman qe nga fillimi, nuk do kishte tash asnjë problem. Aty është Çështja Trepça, pasuria kryesore e Kosovës dhe krejt trazirat e deritashme atje, janë tentime të nëndheshme, gjoja për ta ndarë Kosovën dhe ajo nuk bëhet kurrë! Disa këtu me mend fëmijësh, çortojnë e shprehin gjoja guxim e zhgënjim, që nuk po mundka qeveria e Kosovës të ndalojë secilën trazirë serve brënda Kosovës - kjo është një padituri, mosnjohje e realitetit - sepse jo qeveria përmes policisë, por një grup shqiptarësh, brënda një nate, do ta shkatrronte secilen përpjekje serbe derisot kudo që paraqitet në Kosovë, pa asnjë vështirësi dhe nuk do të kishte asnjë problem deri në kufirin shtetëror - por qëllimisht nuk reagohet ashpër që Kosova të tejkalojë secilën vështirësi shtetërore, që paraqitet në terren, ashtu sikur u paraqiten disa veprime arrogante, çetnike, qe nga Marsi 2004 e derisot në Mitrovicë, e në Kosovë nëpër enkllavat serve! Duhet menduar vetëm një gjë: poqëse e lamë vetëm Mitrovicën shqiptare, të veprojë ashtu si duhet, situata do të qetësohej moti e di të ishte harruar kjo çështje derisot! Por, një botë po bindet, se po iu jepen të drejta edhe mbishtetërore një pakice serve në Kosovë, sepse dihet se kurrë e përjetë, servët në Kosovë nuk munden në asnjë mënyrë e formë, sado të shtier e pregatitur nga jashtë e brënda, me qëllime çetnike - ta destabilizojnë Kosovën! Të gjitha veprimet qeveritare të derisotme, u paraqiten si qendrime e vendime të drejta deri tek 'ndalimi' i vizitës së Tadiqit - por ato vendime i ndryshoi politika ndërkombëtare e fuqive, ajo 'mbikëqyrja' e pavarësisë, me direktiva politike, duke e ulur prestigjin e vet qeverisë sonë, e duke iu dhënë shanse indirekt veprimeve arrogante serve! Secili kryeministër po të ishte, definimi e vendimit të tij, do të biente me direktivë politike, që sot përkohësisht gjëndet në Kosovë!

Vet Tadiqi me Jeremiqin e qeverinë serve beogradase, janë armiqët më të mëdhënj të vet servëve të Kosovës, që duke parë ëndrra çetnike kujtojnë se me barbarizma ende po bëjnë diç destabilizuese në Kosovë, ata vet e dinë se nuk ka jetë servi kriminal në Kosovë, do të shkrihet e zhduket me rrënje, në një kohë të shkurtër dhe gjoja gërvallen e shpurdhin prushin shqiptar të mbuluar me hirin, me të gjitha mjetet e mundshme që iu sosën shpejt, deri edhe përmes gjoja ideologjive fetare, që vijnë nëpër kishat shqiptare, që vet i përvehtësuan si kisha serve - gjoja si besim në zotin e tyre - që ag e terr shajnë në zot - kujtojnë ëndrra trishtuese të shkuara! Ata vetiu iu bëjnë varrin vet servëve të Kosovës, sepse nuk do të shkoj gjatë, kur ushtria shqiptare e Kosovës, do të marrshoj triumfalisht në gjithë territorin kosovar!

Ajo që duhej të bëhej - ishte rasti kur u mbyten në lumin Ibardhi (Ibër), tre fëmijët shqiptarë, të ndjekur me qej serv - aty duhej të vie gjëndja e vërtetë luftarake dhe të shpërthente një nga luftërat ma të përgjakshme ballkanike - por, dirigjimi i fuqive bëri që ajo tragjedi shqiptare, që tronditi kombin, të anashkalohej! Krejt atë që bënë e po bëjnë servët, do ta paguajnë fort e keq! Shqiptarët, janë nën protektorat ndërkombëtar, protektorat mbipushtetar, mbiqeveritar kosovar, mbipresidencial dhe rrjedha e ngjarjeve demonstruese e shkatrruese do të vijojë, për aq kohë, sa të skadojë mandati i protektoratit ndërkombëtar!

Të jeshë sot kryeministër, të japësh vendime e urdhëra të prera, e të dirigjohesh nga tjerët protektorë, ku brënda nates bie poshtë secili vendim e urdhër qeveritar - është mjaftë e vështirë, si për qeverinë si për popullin shqiptar të Kosovës! Shkelje të ligjit e shtetit e kushtetutës kishte e do të ketë edhe deri në këtë gjendje lufte që sot paraqitet në Mitrovicë, do të ketë trazira ndër ma të ndryshmet, por një nuk do të ketë: kurrë ndarje të Kosovës dhe kurrë mbizotërim serv brënda territorit kosovar përjetë! Është gjë komike të mendosh se një 5% serv, të mbizotërojnë mbi 90% shqiptarë - se lëre më të jetë a të bëhet në Kosovë!

Atë gjendje lufte në Mitrovicë, sot do ta shuante vet një grup shqiptarësh vetëm nga Mitrovica shqiptare, por çështja qendron tjetërkund, se ende nuk mund të zbatohet shteti juridik, ku përgjigjet secili për secilin veprim që bën. Edhe gazetat tona po veprojnë krejt pamend as pa eksperiencë mediatike, duke i egzagjëruar një grup servësh, gjoja si gjendje lufte, pa asnjë kuptim. Çfarë gjendjeje lufte, pse po ndërtojnë shtëpi shqiptarët në trojet e veta ? Kujtoni se nuk po guxon kush, të iu kundërvëhet servëve atje, kundër atyre armëve të tyre? Po brënda minutash! Dihet se gjendja e shqiptarëve atje, duke ndërtuar shtëpitë e tyre është tejetë e rëndë, e padurueshme, shpërthyese - por na kishim raste më të rënda për shpërthim para këtij rasti të sotëm!

Çështja Trepça, solli e siell vështirësi të parreshtura, deri në funksionalitetin e shtetit juridik!

(27.Prill, 2009)
    Ndryshuar për herë të fundit nga ZANOR : 27-04-2009 më 21:09 Arsyeja: teknike
    HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Serbet kot e kane qe behen si interesant, nuk rrine mire aty e te gezojne qetesine!

Me pelqen President Sejdiu shume njeri i qete, jo i nxituar.
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Nuk shoh asnjë arsye që të kritikohen serbët. Ata po luftojnë për veten e tyre, për më shumë territor, gjë që është normale.

Përse ne nuk bëjmë të njëjtën gjë?

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Nuk shoh asnjë arsye që të kritikohen serbët. Ata po luftojnë për veten e tyre, për më shumë territor, gjë që është normale.

Përse ne nuk bëjmë të njëjtën gjë?
    Sepse kur hyri KFOR ne Kosove, (ca nga) "ju" nxituat te uzurponit banesat e shkijeve, dhe i late enklavat serbe te zhvillohen dalngadale aty. S'ua q|te mamane aty per aty shkijeve (sa s'kishte as ligj, as gjyq), por nxituat qe te merrni banesa.

(Sqarim: ashtu sic e kam shkruar mund te tinglloje shume personale dhe e pergjithesuar, por e kam fjalen per nje grup njerezish qe vepruan kesisoji)
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Sepse kur hyri KFOR ne Kosove, (ca nga) "ju" nxituat te uzurponit banesat e shkijeve, dhe i late enklavat serbe te zhvillohen dalngadale aty. S'ua q|te mamane aty per aty shkijeve (sa s'kishte as ligj, as gjyq), por nxituat qe te merrni banesa.

(Sqarim: ashtu sic e kam shkruar mund te tinglloje shume personale dhe e pergjithesuar, por e kam fjalen per nje grup njerezish qe vepruan kesisoji)

Nuk them qe nuk ka gabime nga vet populli,por nese nuk ishe ne vend-ngjarje mos fole me shkrime gazetash,e fjale te qarshis!Une tere kohen isha ne Mitrovice,francezet erdhen me tela gjembor te cilet i vuan ne mes te ures!Djelmoshat qe kaluan andej i shpetuan luftes,por u vran ne liri,ne sy te nderkombtarve,njeri u gjend pas 2 vitesh e tjetri humbi pa gjurm,kjo ndodhi menjehere pas kapitulimit serb,edhe pastaj kur veq menduam qe lufta mbaroi,neper banesa u vran shqiptaret,ne liri ishim,u vran hiq me pak se 13 shqiptar,nese s'gaboj!KTU DIKUJT PO I KONVENON MITROVICA!Po kujt se????
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  2. Forcat ushtarake serbe mobilizohen përgjatë vijës administrative me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 15:11
  3. Majko refuzon të ulet në një tryezë me homologun Serb
    Nga Enri në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 24-08-2003, 06:17
  4. Serbet ne Kosove, sa me shpejt!
    Nga Shën Albani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 10-05-2003, 19:49
  5. Polemike Shqiptaro-Serbe
    Nga Enri në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-04-2003, 16:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •