I Nderuar : H2S04
Mendoj që edhe moralisht.shpirtërisht jemi pak ca të mbetur keq . Nuk mund të paramendosh se sa e sa nënqmimi bëhet ndërmjet njerëzve,vllezërve (komb),motrave(komb) etj . etj. Fjala Moral është shumë shumë fjal e madhe . . . Moral është Mirësia , Vetëmohimi , Durimi etj. etj. Dhe këto morale janë të humbura mes Shqiptarëve . . . unë po flas në mënyrë të individëve , në aspekt individ , jo në kolektiv . . . sepse ne si kolektiv ose më mirë si shtet komb jemi shteti më i duruari në botë ( një ndër shtetet ) . . . por individidet shum pak të përhapura këto morale . ( gjithsesi mos e merrni si fyerje ) .
Me Rrespekt : ILMGAP
Perderisa ne shtetin tim kam nje ekonomi vetjake mjaft te mire,kam shkolle,pun te mire...Ne mengjes kur cohem me thon njerzit miremengjes shqip e jo ne gjuhe tjeter, e do kisha pranuar me mire nje "plac te prefte" ne shqip kur teshtij sesa shendet ne gjuhe te huaj... Secili individ arrin aty ku do nqs lufton,dhe ne Shqiperi mund te arrish ate qe do,ndoshta pak me veshtersi,po nuk eshte e pamundur(po e marr nga ana individuale dhe jo si shoqeri shqiptare)
Really Dude... Get A Life!!!
na difto kush si a jeta ne zelande te re ose ne australi se me interesojne
ju flm
JO SEKS PARA MARTESE
Me mire eshte atje ku te do qejfi te jetosh. .....mirpo ti ske vize, te drejtat me elementare (shqiptare, qe presin per viza andej-ketej).
"... oh, uaaaaaa rrush ...."
........................................
(kur nuk kishte mundesi t`i kapte)
"... Jo, jo sjane per mua,
ler t`i haje dikush tjeter..."
(e çmund te thoshte zonja .....)
mendimi! un thash as qe e diskutoj qe ne gjermani ka shqiptar te pasur, por me kokra. Pastaj ketu nuk po flasim per kosovaret qe kane nga 40/50/60 vje,t ne gjemani, ketu flitet nga 90 e tani.
Shqiptaret ne europ jane nen presionin psikologjik te racizmit (vervec anglis) vjedhjet e shumta qe bejne shqipot ne supermakete, tregojn nivelin e ulet te jetes. Nuk dua te flas per talonet qe ta kane ngjit albanezin qe me 90 dhe akoma nuk ka kan shqit.
Krijoni Kontakt