Close

Rezultati i Sondazhit: Në cilin shtet të Europës jetohet më mirë?

Votues
91. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Gjermani

21 23.08%
  • Francë

2 2.20%
  • Itali

3 3.30%
  • Spanjë

2 2.20%
  • Zvicër

14 15.38%
  • Angli

14 15.38%
  • Hollandë

3 3.30%
  • Danimarkë

5 5.49%
  • Suedi

19 20.88%
  • Tjetër shtet (emrin e shtetit mund ta jepni duke postuar në temë)

8 8.79%
Faqja 7 prej 21 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 206
    ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Në secilin vend të shkoni të Europes ( Evropes ) por edhe në secilin vend të Botës do e keni më mirë se në Kosovë . . . Shqipëri . Pra mos e caktoni vendin se ku do shkoni por thoni : Se ku dëshironi vetëm jasht Kosovës . . . Shqipërisë . Më duhet të flas më pak për Shqipërinë sepse nuk jam nga atje jam nga Kosova shpresoj të mos prekeni ju nga Shqipëria. Thjesht une mendoj kështu.

Me Rrespekt : ILMGAP
    Per mu me mire ne Shqiperi sesa ne Somali...
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga H2SO4 Lexo Postimin
    po qe puna per ekonomikisht eshet vertet shum me mire jashte se ne kosove apo shqipri,moralisht shpirterish Shqipria dhe Kosova jane parajse jane vendet me te mrekulluara te botes!!!

I Nderuar : H2S04
    Mendoj që edhe moralisht.shpirtërisht jemi pak ca të mbetur keq . Nuk mund të paramendosh se sa e sa nënqmimi bëhet ndërmjet njerëzve,vllezërve (komb),motrave(komb) etj . etj. Fjala Moral është shumë shumë fjal e madhe . . . Moral është Mirësia , Vetëmohimi , Durimi etj. etj. Dhe këto morale janë të humbura mes Shqiptarëve . . . unë po flas në mënyrë të individëve , në aspekt individ , jo në kolektiv . . . sepse ne si kolektiv ose më mirë si shtet komb jemi shteti më i duruari në botë ( një ndër shtetet ) . . . por individidet shum pak të përhapura këto morale . ( gjithsesi mos e merrni si fyerje ) .

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga Adaes Lexo Postimin
    Per mu me mire ne Shqiperi sesa ne Somali...
    Në Fakt në Somali jeni të dashur të gjithë ,\ndërmjet vete/ . . .këtu nuk ka dashuri këtu ka probleme shum të vogla por që dita e ditës rriten dhe krijohen probleme të mëdha të cilat nuk na duhen .

i/e regjistruar Maska e H2SO4
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    72
    I Nderuar : H2S04
    Mendoj që edhe moralisht.shpirtërisht jemi pak ca të mbetur keq . Nuk mund të paramendosh se sa e sa nënqmimi bëhet ndërmjet njerëzve,vllezërve (komb),motrave(komb) etj . etj. Fjala Moral është shumë shumë fjal e madhe . . . Moral është Mirësia , Vetëmohimi , Durimi etj. etj. Dhe këto morale janë të humbura mes Shqiptarëve . . . unë po flas në mënyrë të individëve , në aspekt individ , jo në kolektiv . . . sepse ne si kolektiv ose më mirë si shtet komb jemi shteti më i duruari në botë ( një ndër shtetet ) . . . por individidet shum pak të përhapura këto morale . ( gjithsesi mos e merrni si fyerje ) .

me vjen keq,nuk kisha perse te i marr per fyerje ato qe ti shprehe,perkundrazi !!e kuptoj shqetsimin tend,une thjesht shpreha mendimin tim!!

respekt!

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Në Fakt në Somali jeni të dashur të gjithë ,\ndërmjet vete/ . . .këtu nuk ka dashuri këtu ka probleme shum të vogla por që dita e ditës rriten dhe krijohen probleme të mëdha të cilat nuk na duhen .

Perderisa ne shtetin tim kam nje ekonomi vetjake mjaft te mire,kam shkolle,pun te mire...Ne mengjes kur cohem me thon njerzit miremengjes shqip e jo ne gjuhe tjeter, e do kisha pranuar me mire nje "plac te prefte" ne shqip kur teshtij sesa shendet ne gjuhe te huaj... Secili individ arrin aty ku do nqs lufton,dhe ne Shqiperi mund te arrish ate qe do,ndoshta pak me veshtersi,po nuk eshte e pamundur(po e marr nga ana individuale dhe jo si shoqeri shqiptare)
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga CASANOVA1 Lexo Postimin
    nga pikveshtrimi im.
    kam qene emigrant fiks ne 5 shtete.
    ne Greqi
    ne UK
    ne Norvegji
    ne Gjermani
    dhe se fundi ne Itali
    si dhe kam vizituar te gjitha shtetet e europes perendimore me perjashtim te Finlandes.

shteti ku jetohet me keq eshte padiskutim Greqia.....shteti ku kam fituar me shume para eshte UK.shteti ku jam zbavitur me shume eshte Italia(Italianet kane nje cilesi teper te larte te shijes se jetes,kuzhinen e kane me te miren ne bote,te ardhurat nuk diskutohet qe jane te larta,emigranti me punen me te rendomte ketu fiton te pakten dyfishin ose trefishin e nje emigranti ne greqi)

por gjerat jane relative,varet nga personi dhe eksperiencat personale.
    Jam plotesisht dakort me ato qe ke thene ,dhe sidomos po te jetosh ne zonat e pasura te Italis ,dhe une jam shume e kenaqur nga Italia .
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    na difto kush si a jeta ne zelande te re ose ne australi se me interesojne
    ju flm
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-04-2009
    Postime
    14
    Me mire eshte atje ku te do qejfi te jetosh. .....mirpo ti ske vize, te drejtat me elementare (shqiptare, qe presin per viza andej-ketej).

"... oh, uaaaaaa rrush ...."
    ........................................

(kur nuk kishte mundesi t`i kapte)

"... Jo, jo sjane per mua,
    ler t`i haje dikush tjeter..."

(e çmund te thoshte zonja .....)

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga gt2xf Lexo Postimin
    Swedia eshte vendi me i mire!
    Norvegjia eshte larg, Danezet jane shum racista...
    Sverige är det bästa!!! ....:- ))) TPB (The piratebay också)

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    per sa shtete kam pare ne danimarke,

por ene suedi besoj se o mire,

po si e tha dhe Giacomo, bon ftohte shume anej.

ne kanarie(ishujt) menoj se jetohet po aq mire per ne qe kemi ftohte

lol
    Citim Postuar më parë nga Syte_e_Tigrit Lexo Postimin
    Pervec vendeve Skandinave ose me sakte Suedi,Norvegji te tjerat harrojini)

Ka me mire se ky shteti ku thon kta parafolsat
    Per mua eshte number one , love it ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-04-2009
    Vendndodhja
    North Dakota
    Postime
    45
    Citim Postuar më parë nga mendimi Lexo Postimin
    Si eshte e mundur ti per 15 dite e vendose qysh jetohet ne gjermani e ne qe kemi me vite ketu nuk po e dijme sipas teje.
    Ne gjermani ka shqiptar shume te pasur, sidomos nga Kosova 90% jane te pasur perjashtu disa qe kane fillu bixhozin.
    Sa i perket ketyre x6 nje pjese e madhe i blejne pa problem dhe leni keto prrallat me droge. Njerezit qe moti jane ne gjermani kane bere kapital dhe tash edhe nese nuk punojne fare atyre ju rrjedhin parate nga te gjitha anet sepse shumica kane biznese ne kosove.
    Psh Nje miku im para disa muajsh e bleu nje kerr 45 000 euro, dhe shumica e atyre qe njoh kane kerre BMW 7 ose BMW5. Kjo nuk eshte aq problem per ata qe ju punojn psh 2,3 anetare te familjes.
    mendimi! un thash as qe e diskutoj qe ne gjermani ka shqiptar te pasur, por me kokra. Pastaj ketu nuk po flasim per kosovaret qe kane nga 40/50/60 vje,t ne gjemani, ketu flitet nga 90 e tani.
    Shqiptaret ne europ jane nen presionin psikologjik te racizmit (vervec anglis) vjedhjet e shumta qe bejne shqipot ne supermakete, tregojn nivelin e ulet te jetes. Nuk dua te flas per talonet qe ta kane ngjit albanezin qe me 90 dhe akoma nuk ka kan shqit.

Faqja 7 prej 21 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Feja dhe shteti
    Nga Eda H në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 25-06-2008, 13:02
  2. Kur shteti grek zbulonte shqiptarët
    Nga ILIRI I MADH në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-07-2006, 02:12
  3. Shteti Shqiptar dhe mbeshtetia financiare per Komunitetet Fetare
    Nga Iliriani në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 01:13
  4. Shteti injoron librin
    Nga Fiori në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-12-2002, 01:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •