Close

Rezultati i Sondazhit: Në cilin shtet të Europës jetohet më mirë?

Votues
91. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Gjermani

21 23.08%
  • Francë

2 2.20%
  • Itali

3 3.30%
  • Spanjë

2 2.20%
  • Zvicër

14 15.38%
  • Angli

14 15.38%
  • Hollandë

3 3.30%
  • Danimarkë

5 5.49%
  • Suedi

19 20.88%
  • Tjetër shtet (emrin e shtetit mund ta jepni duke postuar në temë)

8 8.79%
Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 206
    I'am ILLYRIAN Maska e ballisti_tetova
    Anëtarësuar
    26-03-2009
    Vendndodhja
    TETOVA
    Postime
    26
    ne Danimarke eshte me mire
    www.votethenation.com votoni shqiperine

www.ballistet.org

Jo reklama ne FSH. Maska e besmet123
    Anëtarësuar
    20-05-2007
    Vendndodhja
    VLORE
    Postime
    52
    Un Mendoj Se Me Mire Se Vendi Yt Nuk Ka,dhe Them Shpesh Nuk Ka Gje Me Te Bukur Kur Ngrihesh Dhe Thua Mir Mengjes,por Ne Rast Se Pyetja Eshte Se Ne Cilin Shtet Te Evropes Jetohet Me Mire,per Mua Eshte Hollanda Sepse Aty Eshte Kulmi I Demokracis

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    E ke gjetur i ke ra pikes, Hollanda vendi me i lire ne bote per droge dhe prostitcion, nuk mendoj se eshte vendi i pershtatur per te jetuar dhe aq me shume nese je nje emigrant'dihet hollanda njihet nje nder shtetet e botes si shteti i luleve ketu ke me se te drejte, por pakes nuk eshte vend per te jetuar sepse pastaj femijet dalin ose gey ose rospi ose drogaxhi shteti qe i ka keto te drejta.

Une jetoj ne kufi 2km me Hollanden dhe e njoh mire Hollanden.

Mir e ke ceku me larte me i mir se vendi yt nuk te behet tjeter vend me i mire.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Citim Postuar më parë nga oktapodhi1 Lexo Postimin
    Mehmet ketu diskutohet per nivelin e jetes ne pergjithesi, un as qe e diskutoj qe ne gjermani ka shqiptar te pasur, por me kokra. Sa per x6 me sa di un 1 apo 2 jane ne gjithe shqiperin, kurse per imigrantet shqiptar ne gjermani, as ne ender nuk e shikojne x6. (perjashtojme ata qe meren me drog)
    Si eshte e mundur ti per 15 dite e vendose qysh jetohet ne gjermani e ne qe kemi me vite ketu nuk po e dijme sipas teje.
    Ne gjermani ka shqiptar shume te pasur, sidomos nga Kosova 90% jane te pasur perjashtu disa qe kane fillu bixhozin.
    Sa i perket ketyre x6 nje pjese e madhe i blejne pa problem dhe leni keto prrallat me droge. Njerezit qe moti jane ne gjermani kane bere kapital dhe tash edhe nese nuk punojne fare atyre ju rrjedhin parate nga te gjitha anet sepse shumica kane biznese ne kosove.
    Psh Nje miku im para disa muajsh e bleu nje kerr 45 000 euro, dhe shumica e atyre qe njoh kane kerre BMW 7 ose BMW5. Kjo nuk eshte aq problem per ata qe ju punojn psh 2,3 anetare te familjes.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    ktu ku jetoj nuk ka me mire apo mu duket mua se eshte bere vendlindja e dyte per mua .

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga mendimi Lexo Postimin
    Psh Nje miku im para disa muajsh e bleu nje kerr 45 000 euro, dhe shumica e atyre qe njoh kane kerre BMW 7 ose BMW5. Kjo nuk eshte aq problem per ata qe ju punojn psh 2,3 anetare te familjes.
    Per nje familje me rroga punetoresh nje makine e tille eshte shume e shtrenjte.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Per nje familje me rroga punetoresh nje makine e tille eshte shume e shtrenjte.
    ti dea,

ku jeton ne evropi ?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Në secilin vend të shkoni të Europes ( Evropes ) por edhe në secilin vend të Botës do e keni më mirë se në Kosovë . . . Shqipëri . Pra mos e caktoni vendin se ku do shkoni por thoni : Se ku dëshironi vetëm jasht Kosovës . . . Shqipërisë . Më duhet të flas më pak për Shqipërinë sepse nuk jam nga atje jam nga Kosova shpresoj të mos prekeni ju nga Shqipëria. Thjesht une mendoj kështu.

Me Rrespekt : ILMGAP

i/e regjistruar Maska e H2SO4
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Në secilin vend të shkoni të Europes ( Evropes ) por edhe në secilin vend të Botës do e keni më mirë se në Kosovë . . . Shqipëri . Pra mos e caktoni vendin se ku do shkoni por thoni : Se ku dëshironi vetëm jasht Kosovës . . . Shqipërisë . Më duhet të flas më pak për Shqipërinë sepse nuk jam nga atje jam nga Kosova shpresoj të mos prekeni ju nga Shqipëria. Thjesht une mendoj kështu.

Me Rrespekt : ILMGAP
    po qe puna per ekonomikisht eshet vertet shum me mire jashte se ne kosove apo shqipri,moralisht shpirterish Shqipria dhe Kosova jane parajse jane vendet me te mrekulluara te botes!!!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    ti dea,

ku jeton ne evropi ?
    Kudo qe te jesh mo xhuje, nuk besoj se nje familje e thjeshte mund ta perballoj nje makine te tille. Shtepia ka dhe shpenzime te tjera. Di qe ne Europe pagesat nuk jane me te larta se ne Usa, dhe jetesa eshte me e shtrenjte. Nuk jetoj ne Evrope mo xhuje, por kam njerez atje.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Feja dhe shteti
    Nga Eda H në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 25-06-2008, 13:02
  2. Kur shteti grek zbulonte shqiptarët
    Nga ILIRI I MADH në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-07-2006, 02:12
  3. Shteti Shqiptar dhe mbeshtetia financiare per Komunitetet Fetare
    Nga Iliriani në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 01:13
  4. Shteti injoron librin
    Nga Fiori në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-12-2002, 01:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •