ne Danimarke eshte me mire
ne Danimarke eshte me mire
www.votethenation.com votoni shqiperine
www.ballistet.org
Un Mendoj Se Me Mire Se Vendi Yt Nuk Ka,dhe Them Shpesh Nuk Ka Gje Me Te Bukur Kur Ngrihesh Dhe Thua Mir Mengjes,por Ne Rast Se Pyetja Eshte Se Ne Cilin Shtet Te Evropes Jetohet Me Mire,per Mua Eshte Hollanda Sepse Aty Eshte Kulmi I Demokracis
E ke gjetur i ke ra pikes, Hollanda vendi me i lire ne bote per droge dhe prostitcion, nuk mendoj se eshte vendi i pershtatur per te jetuar dhe aq me shume nese je nje emigrant'dihet hollanda njihet nje nder shtetet e botes si shteti i luleve ketu ke me se te drejte, por pakes nuk eshte vend per te jetuar sepse pastaj femijet dalin ose gey ose rospi ose drogaxhi shteti qe i ka keto te drejta.
Une jetoj ne kufi 2km me Hollanden dhe e njoh mire Hollanden.
Mir e ke ceku me larte me i mir se vendi yt nuk te behet tjeter vend me i mire.
Si eshte e mundur ti per 15 dite e vendose qysh jetohet ne gjermani e ne qe kemi me vite ketu nuk po e dijme sipas teje.
Ne gjermani ka shqiptar shume te pasur, sidomos nga Kosova 90% jane te pasur perjashtu disa qe kane fillu bixhozin.
Sa i perket ketyre x6 nje pjese e madhe i blejne pa problem dhe leni keto prrallat me droge. Njerezit qe moti jane ne gjermani kane bere kapital dhe tash edhe nese nuk punojne fare atyre ju rrjedhin parate nga te gjitha anet sepse shumica kane biznese ne kosove.
Psh Nje miku im para disa muajsh e bleu nje kerr 45 000 euro, dhe shumica e atyre qe njoh kane kerre BMW 7 ose BMW5. Kjo nuk eshte aq problem per ata qe ju punojn psh 2,3 anetare te familjes.
ktu ku jetoj nuk ka me mire apo mu duket mua se eshte bere vendlindja e dyte per mua .
Në secilin vend të shkoni të Europes ( Evropes ) por edhe në secilin vend të Botës do e keni më mirë se në Kosovë . . . Shqipëri . Pra mos e caktoni vendin se ku do shkoni por thoni : Se ku dëshironi vetëm jasht Kosovës . . . Shqipërisë . Më duhet të flas më pak për Shqipërinë sepse nuk jam nga atje jam nga Kosova shpresoj të mos prekeni ju nga Shqipëria. Thjesht une mendoj kështu.
Me Rrespekt : ILMGAP
Kudo qe te jesh mo xhuje, nuk besoj se nje familje e thjeshte mund ta perballoj nje makine te tille. Shtepia ka dhe shpenzime te tjera. Di qe ne Europe pagesat nuk jane me te larta se ne Usa, dhe jetesa eshte me e shtrenjte. Nuk jetoj ne Evrope mo xhuje, por kam njerez atje.
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt