Sa me pak difference aq me mire....
Sa me pak difference aq me mire....
Really Dude... Get A Life!!!
Mendoj se ehste me teper ceshtje pjekurie dhe karakteri sesa moshe. Ka njerez qe edhe pse jane ne moshe madhore e kane trurin ende infantil![]()
Elegance is an attitude.
diferenca ne nje qift do bente mire po jo shume ama
mendoj se 3-9 vite do mjaftonin.burri duhet te jete gjithnje me i madh se mashkulli ne nje lidhje duhet te jete me i pjekur per shume arsye......
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Jeta duhet marre si te vjen por nqs mund te zgjedhim me logjik e pa zemer se ajo nuk pyet per moshe, them se nuk duhen me shum se 5 vite.Ne nje çift duhet te kete mendime dhe ndjesi te peraferta dhe nje diferenc e madhe ne moshe mund ben qe çifti te eci ne dy drejtime te ndryshme ne te njejten kohe pa pasur pika takimi.
tjetra thote ne cift e jo ne dashuri. sepse ne cift pasi iken dashuria s'te mbetet tjeter vec diferenca e moshes, ndryshimi i mendimeve dhe argetimeve. dhe si rrjedhoje secili gjendet duke jetuar jeten e tij.
ju qe do e keni lene moshen e kopshtit me kohe, per te mos ju cilesuar si i lashte, duhet te ishit menduar me thelle para se te jepnit nje pergjigjje.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Tamam,ndjenja nuk eshte llogari apo rroge javore ne fund te muajit!
Blehet trupi,por shpirti jo...apo jo?
Dashuria,eshte n.q.se ajo qesh une kam ftohte,ajo s'ka maske dhe une kam 1,dhe 16 ore me duken 16 vjet,e shof dhe ekzistoj,dhe ja vlen perse ose do jetoj!
Ende ka vetem ne fund te filmit!
5 vjet mjaftojne
femra nga natyra piqet me shpejte se mashkulli![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Mendoje se ne nje cift patjeter qe duhet te kete nje diferenc moshe te pakten nga 8 deri ne 2 vjet, pra nqs mashkulli eshte 30 vjec femra te pakten te jete 22 deri ne 28 por kjo eshte relative, varet se ne cfare kushtesh njihen dy te rinj, megjithate une do te vija nje kriter tjeter perpara moshes, formimin intelektual te individeve pjekurin dhe maturin e tyre te tjerat pastaj jane te justifikueshme.
Sa do rrosh do te mesosh......
Krijoni Kontakt