Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar Maska e H2SO4
    Anėtarėsuar
    28-03-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    e panjohura, nuk jeni i autorizuar qė tė vizitoni kėtė faqe. Arsyeja pėr kėtė mund tė jetė njė nga aryet mė poshtė:

Llogaria juaj nuk ka lejet e duhura pėr tė vizituar kėtė faqe. Mos jeni duke u pėrpjekur tė ndryshoni postimin e dikujt tjetėr, apo duke dashur tė hapni njė faqe qė e perdor vetėm stafi i forumit?
    Nėse jeni duke u pėrpjekur tė postoni njė mesazh nė forum, ka mundėsi qė llogaria juaj nė forum tė mos jetė ende e aktivizuar ose administratorėt mund ta kenė pezulluar.
    Une te kuptova por thash qe shpesh me del ky shkrim ne disa tema!
    po pra,
    ky mesazh nga forumi te del ate here kur ti mundohe te postosh pasi ke postuar nje apo disa here!dhe pasi moderatoret e bejne vlersimin e postimit tend apo timit,atehere ata vendosin ne se ja vlen qe ty apo mua te lene te aktivizohesh teme!!
    po qe pro mendimit tyre,te lene te lire qe te besh postime!nese je kundra mendimit tyre atehere te bllokojn llogarine duke te hequr te drejten e postimit!!
    ky eshte dh shkaku perse te del ai mesazh !!
    nejse e rendesishme eshte qe moderatoret te kuptojne se antaret e thjeshte te forumit nuk e hajne sapunin per djathe!!kurse ti e panjohura mundohu te jeshe sa me pro moderatorve ,po deshte qe te mos bllokojn llogarin tende!!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Une jam vetem pro vetes dhe atyre qe mendojn per te miren e popullit tim pa dallim feje e race!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e H2SO4
    Anėtarėsuar
    28-03-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Une jam vetem pro vetes dhe atyre qe mendojn per te miren e popullit tim pa dallim feje e race!
    po pra,pikerisht kjo eshte dhe arsyeja se perse ti,une,dhe te tjere antar censurohemi!!!beje prove nje here dhe kretiko nacionalizmin shqiptar,apo trego ndjenja te nje fqinjesie te mire me serbet a po grekerit,ke per te pare se ne qendrosh me vite ne forum ,nuk merr kush masa ndeshkimi per ty as [er mua!!!ky forum eshte ngritur mbi keto baza(kushte)
    11here me kan perjashtuar mua!!e perse.??sepse kam treguar shenja nacionalizmi apo patriotizmi!kam kretikuar politiken serbo greko ndaj shqiptarve!!

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Ka shume tema qe jane krejt pa kuptim dhe per kete moderatoret kane te drejte ti spostojne ato ne koshin e forumit. pikerisht ne koshin e forumit ju nuk keni te drejte te hyni, por vetem moderatoret e kane nje te drejte te tille.
    Ne momentin qe juve ju shfaqet nje lajmerim i tille si cthote e panjohura me siper, dihet qe ajo teme ka perfunduar ne kosh dhe hapesi i asaj teme lajmerohet me mp mbi arsyet dhe sqarimet e metejshme.
    Cdo anetar ka te drejte kur pyet se ku i shkuan postimet ne filan teme, por ju sugjeroj mos shkruani ne tema ku ka rracizem, ndarje tradicionale, ofendime individuale, apo dhe grupime ekstreme. Sepse te gjithe keto tema asgjesohen nga moderatoret dhe mire bejne.
    Persa i perket temave serioze por qe vijne te pa perkthyera me faqe te tera dhe ne gjuhe te ndryshme, perseri ato perfundojne ne kosh pasi hapesi i temes duhet te servire dicka ne gjuhen amtare dhe jo te beje copy/paste nga web te ndryshem apo skanim dhe posto pa pushim.
    Pikerisht ky forum quhet forumi shqiptar sepse ne te hyjne kryesisht shqiptare dhe jo te gjithe dine gjuhe te huaj, pra merrni mundimin dhe perkthejeni ate cka ju mendoni te arsyeshme per ta postuar ketu.
    U mundova tju jap disa sqarime packa se nuk me takon ta bej pasi nuk jam pjese e stafit, por e pashe te arsyeshme te ndihmoj bashkeforumas-it per nje mbarevajtje te ketij forumi dhe per komunikim me te kendshem midis jush.

Dito.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    H2SO4, moderatorėt nuk kanė mundėsi tė bllokojnė llogarinė tuaj nė forum apo t'ju ndalojnė tė vizitoni tema tė caktuara.

Adresa qė ke postuar mė sipėr nuk mund tė lexohet nga asnjėri prej anėtarėve tė forumit(qofshin ato edhe moderatorė). Tema ku kishe postuar ka kaluar tek forumi i stafit pėr tu diskutuar dhe marrė masa ndaj personave qė kanė thyer rregulloren.

Llogaria juaj nuk ka lejet e duhura pėr tė vizituar kėtė faqe. Mos jeni duke u pėrpjekur tė ndryshoni postimin e dikujt tjetėr, apo duke dashur tė hapni njė faqe qė e perdor vetėm stafi i forumit?

Nuk ka njeri as kohė dhe as dėshirė tė merret tė tė ndalojnė fjalėn.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Papa Benediktit XVI katekizmat kushtuar Shėn Palit
    Nga toni77_toni nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 27-04-2009, 18:40
  2. Dita kur Unė u kryqėzova
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-03-2006, 07:27
  3. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •