Emigranti Irfan Rama, 40 vjec nga Librazhdi, preu me sharre elektrike te dy kembet e se shoqes perpara dy femijeve te mitur te ciftit, 10 dhe 12 vjec.
varje................!
Emigranti Irfan Rama, 40 vjec nga Librazhdi, preu me sharre elektrike te dy kembet e se shoqes perpara dy femijeve te mitur te ciftit, 10 dhe 12 vjec.
varje................!
Sa toēqenke mor bire ,pse duhet te jesh me shkolle te larte ,qe te shkrush ne forum ?
Dhe ku e di ti se nuk e kam ?
Nuk do ti shkruaj te gjitha ne forum ,ka dhe gjera private .
Njerezit pa shkolle te larte sipas teje nuk kan vlere ,nqs ti je rrit nga ndonje shtepijake ,dmth s'ka pas vlera ?
E shqiptareve i hik truni duke ble dipllomat ,me i tregu te tjereve qe jan me shkolle ,sa qejf ke te mbeshtetesh tek te tjeret ......
Kėshtu ėshtė kur kakarisin pulat ! lol
Sa ja fusin kot ca ktu...Po pse jeni kaq te njeanshem njeher? Pse nuk e analizoni situaten nga te dyja anet?Ndoshta kjo femer e ka merituar si buka qe ha ate veprim,e ndoshta do kishte merituar edhe me shum(po jo ne sy te femijeve,ky eshte gabimi me i madh i ktij mashkulli).Ku dihet qe kjo femer se ka tradhtu kte mashkull e ka ik me dashnorin ne Greqi(se llogjika aty te con,ca dreqin do kjo femer ne Greqi vetem tu pas ndoshta familjen e saj ne Shqiperi???)I ka lene dy femije nje burri qe ka kaluar te 40-tat,ateher kur jeta fillon ta lodhi robin.I vetem,me dy femij per te mbajtur,duke e bere prove se ca do te thote kjo lloj jete per dy muaj, duke patur mbi shpatulla edhe gjithe fjalet e Librazhdit,si mentaliteti shqiptar qe ta nxin jeten me shum,njeriun e shtyn te beje kshu veprimesh. Per mendimin ka qene ne momente krize psikologjike dhe eshte mese normale...Plus qe eshte edhe shqiptar dhe shqiptari ka seder dhe kto "braktisje" e cmendin fare...
Really Dude... Get A Life!!!
Degjo ti goc kujdes kur i drejtohesh dikujt qe me shum as nuk e njef fare.Se nga jam un,ti as qe ia ke idene,se as qe e dike ku bjen me shpi ajo lloj kulture qe kam marr un. Po flas realisht dhe kshu e mendoj. Sa femra e kan bere dicka te till? Apo ti e zgjuara e dheut ske degju per gjera te tilla nojher(shpresoj te mos jesh kaq mbrapa bote)??? Vere veten ne vendin e ktij mashkulli...Sikur burri yt te te braktiste me dy femije e te ikte me dike tjeter (e zeme sepse nga materiali nuk i kemi aq info) ca do kishe bere ti? A nuk do ishe cmend? A nuk do kishe kerku hakmarrje? Un po.
P.S. Dhe dicka tjeter,mos guxo me te me drejtohesh me ne kte menyre se harroj ate kulture qe kam dhe te jap nje pergjigje qe sta mban kurrizi.Dhe boll me citove ato ca shkruj un.
Really Dude... Get A Life!!!
Po a e din ti pse i ka hequr shpirti me atė burrė, pse bėheni avokatėt e djallit?Po a e din ti pse e ka braktisur te shoqin ajo ,pse beheni avokatet e djallit ?
Kush e di ēfare i ka hequr shpirti me ate burre ,shif ēfare mostre deri sa arrin ja pret kembet .
Kush e di ēfarė i ka hequr shpirti me atė grua, shih ēfarė mostre deri sa arrin i braktis fėmijėt.
Krijoni Kontakt