femrat nuk vyn asgje ! nuk doli nji te ja kpuse kiwit me sharre ketyre mashkujve matcho !![]()
femrat nuk vyn asgje ! nuk doli nji te ja kpuse kiwit me sharre ketyre mashkujve matcho !![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
E moj se nuk jane te gjithe meshkujt njelloj, ky tipi tip terminatori,bo bo bo bo te lajthitur fare disa njerez pese pare nuk japin se ēka jane duke bere.
Hapu moj toke hapu,sa te shikojsh dhe aqe do te degjojsh.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Sa e temershme!!
Fillimisht e temershme si mund te braktisi nje grua femiet dhe burrin.
Pastaj gjyna per ata femi qe jan traumatizuar kaq rrend.
Gjyna dhe per burrin qe i ishte bere truri corbe dhe ska ditur ca po bente.
Ka thene Jezu Krishti: nese mekon me sy, me mire kerreje syrin qe te shpetosh.
Meqe gruaja iku pa lejen e burrit, burri i preu kembet dhe e shpetoi nga ferri. Ne kete menyre e ndihmoi te fitonte parajsen.
Duhet pergezuar burri per kete veprim.
NENTORI I PARE: 28/11/1443
NENTORI I DYTE: 28/11/1912
NENTORI I TRETE: 28/11/2012???
C'lidhje ka kjo? Pse jeni kaq mendjembyllur? E vetmja gje qe na bashkon neve si komb eshte fjala "Shqiptar" . Pastaj jan gjestet edhe veprimet ato te cilat na dallojne nga kafshet.. Ska te beje nacionaliteti ne kte situate, ka te beje veprimi ketij idjotit qe ka bere kte akt makaber. Sdo te thote qe nje kafshe hudhet me motorrsharre ne dore te prese e te vrase, edhe mua te me vije turp qe jam Shqiptar.. Le te pirdhet se sme perfaqeson mua nje kafshe si puna atij.. Un jam Shqiptar, pastaj nese dikush del maniak edhe vrases, mua sme intereson shum, secili i ben te keqen vetes, edhe jo kombit.mua do mė vinte marre tė thosha : KRENAR QĖ JAM SHQIPTAR
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
te mjerat ato gra qe kan nje fat te till si ajo qe ka duru at dhimbje te atij psikopati.let esht te flisni por gruaja ne shumten e rasteve asht viktim ndoshta pa deshiren e saj e kan martu me at njeri agresiv perndryshe si kish braktis femijet e saj gjen me te qmuar ,vet fakti i ketij se si ka reagu tregon se gruaja ska pas faj qe e ka braktis,ka pas menyra tjera si me rregullu ket pun.i paska ik truri thon ai as qe paska pas fare tru
Krijoni Kontakt