Close
Faqja 16 prej 18 FillimFillim ... 61415161718 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 175
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar mė parė nga injejti Lexo Postimin
    A erdhe tota bektesh pak edhe te muslimant a? ketu bahet fjal per Albanin ,

ketu nuk ka biseda per lepuj

nevruza

tyrbelez e tyrbe sarisalltek

rraki e dhiker te perbashket.
    Keshtu pahiri nuk dine me u pergjegj pyetjeve qe i bera.

Edhe une jam i mendimit se nuk behet ktu fjale per lepuj dhe tyrbe por ti kur nuk dine nga me ja mbajt ja fut per ajer (hava)

Kur nuk dine me u pergjegj pse fillozofon , a e dine ti se ata dijetaret e tu e kane bere haram fillozofine e ti bahesh ktu filozof.

Ti i ke marre pergjigjet per te gjitha pyetjet qe i ke bere ;
    Ti qe mundohesh me ja ndaluar dikujt hyrjen ne nenforumin e tyre musliman i ke fut fundet e tua gjithkund , ke bere edhe tema me qellim te fyerjes se besimtarve musliman kurse ne tjetren ane sillesh si hipokrit .

Pyetjeve te mia kur do t'ju pergjigjeni.

Edhe shume tjere e kane permend rakine dhe kinse ata jane musliman te forte.

Une jam kerkuar te sillni ndonje statistike se kush po bejka gabime ma se shumti nga muslimanet . Le ti sjellim gabimet e saudovehabve , gabimet e pjestarve te shkollave te ndryshme dhe ti llogarisim.

Edhe nga nje kazan me raki me e pi ne dite se nuk krahasohen me krimet e vehabsaudotalibanve.

Pyetjet jane aty dhe pres pergjigje , kto pyetje kane lidhje me temen se albani ka qene i lidhur ngusht me saudotalibovehabt.
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar mė parė nga albprofiler Lexo Postimin
    Keshtu pahiri nuk dine me u pergjegj pyetjeve qe i bera.

Edhe une jam i mendimit se nuk behet ktu fjale per lepuj dhe tyrbe por ti kur nuk dine nga me ja mbajt ja fut per ajer (hava)

Kur nuk dine me u pergjegj pse fillozofon , a e dine ti se ata dijetaret e tu e kane bere haram fillozofine e ti bahesh ktu filozof.

Ti i ke marre pergjigjet per te gjitha pyetjet qe i ke bere ;
    Ti qe mundohesh me ja ndaluar dikujt hyrjen ne nenforumin e tyre musliman i ke fut fundet e tua gjithkund , ke bere edhe tema me qellim te fyerjes se besimtarve musliman kurse ne tjetren ane sillesh si hipokrit .

Pyetjeve te mia kur do t'ju pergjigjeni.

Edhe shume tjere e kane permend rakine dhe kinse ata jane musliman te forte.

Une jam kerkuar te sillni ndonje statistike se kush po bejka gabime ma se shumti nga muslimanet . Le ti sjellim gabimet e saudovehabve , gabimet e pjestarve te shkollave te ndryshme dhe ti llogarisim.

Edhe nga nje kazan me raki me e pi ne dite se nuk krahasohen me krimet e vehabsaudotalibanve.

Pyetjet jane aty dhe pres pergjigje , kto pyetje kane lidhje me temen se albani ka qene i lidhur ngusht me saudotalibovehabt.
    A mundet baba sheh me hajmali me sheru njonin se asht shum keq ? lere ti Albanin etj etj se nuk jan per ty,

Albani ju ka djeg juve krej qka kenu punu, juka shku huq, juve shijave ju ka qit ne shesh tanat,

VALLAHI si meju shti ne dhe persegjalli jukakon , por na boni hallall se eka than te verteten.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga injejti : 08-04-2009 mė 15:25

فقيـــر إلـى الله Maska e rapsod
    Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Mbi libra
    Postime
    796
    Citim Postuar mė parė nga x_vahir Lexo Postimin
    O rapsod e dijme qe e ke mesuar arabishten por mos i shkruaj arabisht atyre qe nuk kuptojne....sepse nuk shkon keshtu! Dhe si i thua:Allah juharib bejtek?!Allahu ta prishte shtepine?!E dime qe i ke shkrire fjalet qe i perdorin sirianet...por i cike avash...Allah jebath lekel-humma inshallah mi shen la ta3rif min wejne terruh we min ejne texhi'e.
    Ti x_vahir qe qeke njohes i arabishtes,...Allah juharib bejtek dmth Allahu ta lufon shtepine, ndersa une kam thene Allah jiakhrab bejtak dmth Allahu ta prishte shtepine dhe i gjithe shkaku, qe sigurisht ti nuk e ke sjelle te cituar eshte kjo:

Ky kali Rapsodi e paska pi keq helmin e sirise hahahhhahahaah, ene thote se kam studiu 10 vjet a ku ta di un per Islam e kesi perrallash, por kjo nuk eshte argument qe ti i njeh gjanat mor kastravec i gjore, allah yahdiik
    dhe personi gt2xf perderisa ka perdore fjalen Allah Yahdiik dmth duhet te dije edhe kete : Allah yia5rab baytak, keshtu qe me gjithe ato qe ka shkruar duke me ofenduar e meriton t'ia them edhe nje here. ndersa per ty vlen: "we darabe lena methelen we nesije khalkah" dhe mos sill gjera te bera bajat nga Portokallia e Top-Channel e ti sjellesh si sirjane apo libaneze, la3younak!
    "Allahu ka ekzistuar dhe s'kish vėnd, Ai ėshtė ashtu siē ka qėnė" Hzr. Aliu r.a.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Postime
    700
    A mundet baba sheh me hajmali me sheru njonin se asht shum keq ? lere ti Albanin etj etj se nuk jan per ty,

Albani ju ka djeg juve krej qka kenu punu, juka shku huq, juve shijave ju ka qit ne shesh tanat,

VALLAHI si meju shti ne dhe persegjalli jukakon , por na boni hallall se eka than te verteten.
    Prap ja nise me kcy breg me breg si e ke zakon.
    Vetem me statistika dua te flas se kush po shkruajka hajmalia ma shume . Une kam lexuar ne disa vende se edhe ibni tejmija paska shkruajt nje lloj hajmaliash.
    U mundu me i shkruajt disa sure me i vendos ne uje dhe me ju dhane njerezve me pi , edhe me ane te frymes u mundu me i shendosh njerezit

Qe po supozojm se po vjen nje kinez dhe ju pyet juve dhe dijetarve qe i keni ( edhe albanin shtine aty) .

Thote kinezi e kam lexuar nje hadith ku po thuhet se Zoti dergon ēdo 100 vjet nje apo nje grup dijetaresh qe ta perterijn islamin.
    Mire ju po i thuani vetit se kta dy shekujt e fundit Zoti juve ju paska caktuar me riperteri islamin por ai kinezi interesohet me e dite se kush e paska riperterire islamin edhe shekujt e tjere.

Pergjigjuni pyetjeve , pyetni dijetaret qe i keni .
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    albprofiler, po e con punen shume thelle.Ku mendon dot "injejti" kaq thelle?!
    Mos e pyet se e mer e qafe.Ai di vetem te thote shiia,bekteshi,sunni.Kaq
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar mė parė nga albprofiler Lexo Postimin
    Prap ja nise me kcy breg me breg si e ke zakon.
    Vetem me statistika dua te flas se kush po shkruajka hajmalia ma shume . Une kam lexuar ne disa vende se edhe ibni tejmija paska shkruajt nje lloj hajmaliash.
    U mundu me i shkruajt disa sure me i vendos ne uje dhe me ju dhane njerezve me pi , edhe me ane te frymes u mundu me i shendosh njerezit

Qe po supozojm se po vjen nje kinez dhe ju pyet juve dhe dijetarve qe i keni ( edhe albanin shtine aty) .

Thote kinezi e kam lexuar nje hadith ku po thuhet se Zoti dergon ēdo 100 vjet nje apo nje grup dijetaresh qe ta perterijn islamin.
    Mire ju po i thuani vetit se kta dy shekujt e fundit Zoti juve ju paska caktuar me riperteri islamin por ai kinezi interesohet me e dite se kush e paska riperterire islamin edhe shekujt e tjere.

Pergjigjuni pyetjeve , pyetni dijetaret qe i keni .
    rren e kulluar , ty pote bjen hise me fol per Ibn Tejmin.

ke lexu libra te teqeve qepin alkohol dit e nat , ec bre mos fol palidhje.

shko te bekteshit e shitju rrena

edhe un po te them kurr nuk ju pergjigjna shijave e bekteshive.

ju jeni trathtar te islamit i shani dijetart i vritni halifet folni fjal te ndyta per sahabet.

ta kisha dhan pergjigjen une ty ndryshe veq spo kom qysh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga injejti : 09-04-2009 mė 03:37

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-01-2009
    Postime
    454
    Citim Postuar mė parė nga The Boy Lexo Postimin
    Jo vella, se edhe gjuha e ashper lejohet ne raste e duhura dhe aty ku e kerkon URTESIA, vete Sheikh Albani ka deklaruar per Sheikh Rabian se....: Kush shan sheikh Rabian Allahu ia thyefte shpinen, megjithese Sheikhu ishte teper i bute , i dashur dhe njerezor, kjo nuk e ka ndaluar ate qe ne raste te vecanta aty kur duhet dhe si duhet te perdoret nje gjuhe tjeter me nje rregjister tjeter, po ashtu edhe sahabet e nderuar kur vinte pune per cesthje madhore nxeheshin dhe e mbronin te verteten me dashuri dhe me zjarr, une nuk po flas ketu per deklarata emocionale, mos u ngaterro Abdurrahman, une po flas per gjera reale dhe gjuhen e ashpersise e njohin edhe dijetaret dhe ti besoj se e di kete, nuk mund ta pranoj une kurre qe disa injorante ketu ne forum , qe edhe vete e pranojne qe nuk kane dije, te flasin keq per AUTORITETIN E SHEIKH ALBANIT, nuk mund te hesht uen ne kete situate dhe as nuk mund te rri indiferente, kurse per sa i perket QETESIE, jam jashtezakonisht i qete sepse e di mjaft mire qe nuk jane keta inisiatoret e OFENDIMEVE TE SHEIKH ALBANIT, por sigurisht ka edhe te tjere qe nuk duan te dalin hapur, dhe keta te forumit keto mendime nuk i kane prej vetes se tyre, ata jane viktima , te genjyer dhe te amshtruar, ata qe ne fillim te ISLAMIT TE TYRE, keshtu jane edukuar, me kete lloji fryme, me kete lloji EDUKATE ME SUNNETIN dhe me DIJETARET, dhe dihet mjaft mire se KUSH I KA keto mendime ne Shqiperi, ne Kosove dhe ne Maqedoni, keto jane gjera qe kane shume vite qe diskutohen o Abdurrahman, te ftoj qe jesh pak me i thelle, me i kthjellet dhe me pak naiv, keta e dine mjaft mire madje se KUSH E SHAN dhe kush e ofendon dhe kush nuk e do sheikh Albanin prej atyre studentave ne trojet shqiptare sepse ata nuk po bejen gje tjeter vetem se po tregojne ne menyre te pavetedijshme se nga cilet i kane marre keto mendime, keshtu qe sa here qe te preket figura e ndonje DIJETARTI te Ehhi-Sunnetit, une do flas gjithmone ate qe me ka mesuar Allahu i Lartesuar gjate ketyre viteve ne ISLAM, dhe gjate kesaj kohe ne STUDIME ne boten Arabe....., edhe ty Abdurrahman Allahu te ruajte vella, dhe te shtofte dijen.....SELAM
    Allahu ta shperblefte per keshillen vella selefi
    fjalet qe ti kam thene jane sepse ketu nuk hyn vetem rapsodi apo te tjere si ai porse hyjne edhe njerez te cilet sja kane haberin fare Islamit,dhe nuk e di ai robi i Allahut ate qe di ti o vella.besoj se me kuptove
    Allahu na ruajt nga sherrxhinjte nga ata te cilet duan ta tjetersojne dhe pershtasin sipas epsheve dhe mendjeve te tyre kete fe te bukur dhe te mire qe eshte Islami.
    Allahu te dhente hajr dhe begati si ne kete bote ashtu edhe ne tjetren.

المسلم العزيز Maska e x_vahir
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Postime
    48
    Citim Postuar mė parė nga rapsod Lexo Postimin

ndersa per ty vlen: "we darabe lena methelen we nesije khalkah" dhe mos sill gjera te bera bajat nga Portokallia e Top-Channel e ti sjellesh si sirjane apo libaneze, la3younak!
    mashallah paske filluar me i dhene nofka njerezve..nje nga nje...ala 3yunek inshallah,dhe une nuk merrem me portokalline..nese ti merresh..kjo nuk me duhet mua..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    shum i rezokshem asht aj rapsodi rrujuni nga aj, se veq sherr mendon aj per muslimant.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Postime
    700
    rren e kulluar , ty pote bjen hise me fol per Ibn Tejmin.

ke lexu libra te teqeve qepin alkohol dit e nat , ec bre mos fol palidhje.

shko te bekteshit e shitju rrena

edhe un po te them kurr nuk ju pergjigjna shijave e bekteshive.

ju jeni trathtar te islamit i shani dijetart i vritni halifet folni fjal te ndyta per sahabet.

ta kisha dhan pergjigjen une ty ndryshe veq spo kom qysh.
    Ti vete mundesh me shkuar ne forumet e shkive taliban , atje ku nuk dojn asgje Shqiptare.

Eshte hera e fundit ti kalavesh qe me drejtohesh mua se ku mundem me shkruar une. Edhe per rrena aty gjenden postimet e mia te gjitha ti qe je profesional gjej dhe mos perziej shume.

Khalifat i kane vrare jezidat selefat e vehabve , edhe dijetaret i kane vra jezidat saudovehab dhe ti je ai qe duhet te mbyllesh gojen ketu.

Ndash me me dhane pergjegje afrohu deri ku te kam thene ne postimet e tjera dhe ke mundesine me ma dhene pergjegjen ndryshe. Nuk eshte nevoja me shkruajt lloj lloj llomi neper forume, jane mesazhet private ndaē edhe takimet private
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Faqja 16 prej 18 FillimFillim ... 61415161718 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lajme Nga Bota Islame !
    Nga Bani gjk nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 367
    Postimi i Fundit: 20-03-2009, 15:12
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Sqarim i Dyshimeve nė Lidhje me Jetėn e Shejhul-Islam Muhamed Ibn Abdul-Uehab
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 10:43
  4. Protesta e botės islame ndaj karikaturave tė profetit
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 13-03-2006, 19:41
  5. Profeti Muhamed a.s. nė Hinduizėm
    Nga AIR_MJ nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •