Postuar mė parė nga
The Boy
Jo vella, se edhe gjuha e ashper lejohet ne raste e duhura dhe aty ku e kerkon URTESIA, vete Sheikh Albani ka deklaruar per Sheikh Rabian se....: Kush shan sheikh Rabian Allahu ia thyefte shpinen, megjithese Sheikhu ishte teper i bute , i dashur dhe njerezor, kjo nuk e ka ndaluar ate qe ne raste te vecanta aty kur duhet dhe si duhet te perdoret nje gjuhe tjeter me nje rregjister tjeter, po ashtu edhe sahabet e nderuar kur vinte pune per cesthje madhore nxeheshin dhe e mbronin te verteten me dashuri dhe me zjarr, une nuk po flas ketu per deklarata emocionale, mos u ngaterro Abdurrahman, une po flas per gjera reale dhe gjuhen e ashpersise e njohin edhe dijetaret dhe ti besoj se e di kete, nuk mund ta pranoj une kurre qe disa injorante ketu ne forum , qe edhe vete e pranojne qe nuk kane dije, te flasin keq per AUTORITETIN E SHEIKH ALBANIT, nuk mund te hesht uen ne kete situate dhe as nuk mund te rri indiferente, kurse per sa i perket QETESIE, jam jashtezakonisht i qete sepse e di mjaft mire qe nuk jane keta inisiatoret e OFENDIMEVE TE SHEIKH ALBANIT, por sigurisht ka edhe te tjere qe nuk duan te dalin hapur, dhe keta te forumit keto mendime nuk i kane prej vetes se tyre, ata jane viktima , te genjyer dhe te amshtruar, ata qe ne fillim te ISLAMIT TE TYRE, keshtu jane edukuar, me kete lloji fryme, me kete lloji EDUKATE ME SUNNETIN dhe me DIJETARET, dhe dihet mjaft mire se KUSH I KA keto mendime ne Shqiperi, ne Kosove dhe ne Maqedoni, keto jane gjera qe kane shume vite qe diskutohen o Abdurrahman, te ftoj qe jesh pak me i thelle, me i kthjellet dhe me pak naiv, keta e dine mjaft mire madje se KUSH E SHAN dhe kush e ofendon dhe kush nuk e do sheikh Albanin prej atyre studentave ne trojet shqiptare sepse ata nuk po bejen gje tjeter vetem se po tregojne ne menyre te pavetedijshme se nga cilet i kane marre keto mendime, keshtu qe sa here qe te preket figura e ndonje DIJETARTI te Ehhi-Sunnetit, une do flas gjithmone ate qe me ka mesuar Allahu i Lartesuar gjate ketyre viteve ne ISLAM, dhe gjate kesaj kohe ne STUDIME ne boten Arabe....., edhe ty Abdurrahman Allahu te ruajte vella, dhe te shtofte dijen.....SELAM
Krijoni Kontakt