Postuar më parë nga xfiles me burrin nuk quhet, kushti eshte te jete vetem se une fukara jam dhe nuk i perballoj dot te dy. Harrove dhe kalamajt lol?
Feelings change - memories don't.
Postuar më parë nga xfiles Per nje zonje si ti nuk kam si te mos jem Xhentil ; ). ma perkthe pak aman, po nese ka ndonje mashtruese ketu ajo je ti, nuk isha ne dijeni per ty dhe blood, ushqeva shpresa te kota Epo mos trego gje .
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Postuar më parë nga dea_07 Harrove dhe kalamajt lol? meqe i kam qef kalamanjt po i pranoj dhe ata, po qe se behet fjale per dea_07
dote doja ta takoj elsaan dhe,di_anen,
[COLOR="Blue"][/COLO Duart e plakes, jan duar te arta.
Postuar më parë nga BlooD_VenoM Mua psh,do doje te me takoje?Apo do te takoj une ty si donte walchiria? Hajde me tako ti mua se lodhem te vi gjer atje ku jeton ti
I DiD NoT AsK 2 B AlBaNiAn , I JuSt GoT LuCkY AlBaGiRl
Postuar më parë nga xfiles meqe i kam qef kalamanjt po i pranoj dhe ata, po qe se behet fjale per dea_07 Rrofsh, rrofsh! Po burrin tim pse se pranon? E porosis une te mbaj diete ate dite lol.
Postuar më parë nga xfiles Per nje zonje si ti nuk kam si te mos jem Xhentil . ma perkthe pak aman, po nese ka ndonje mashtruese ketu ajo je ti, nuk isha ne dijeni per ty dhe blood, ushqeva shpresa te kota BlooD_Venom eshte i zon Postuar më parë nga BlooD_VenoM Epo mos trego gje . pse trego ti me
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar më parë nga AjSi Hajde me tako ti mua se lodhem te vi gjer atje ku jeton ti Ku jeton ti lal? Postuar më parë nga Izadora BlooD_Venom eshte i zon pse trego ti me Mos perhap panik se jam ne fushate per koleksionim forumistesh : D.lol
Postuar më parë nga Klevi Nga afer dua te njof welghaeskghawekgbewja Yes yes edhe une Postuar më parë nga elsaa Do doja te takoja ,Arjeta3. goca bules , izadora ( dhe tironsen me kete rast (: ) Perlen do takoj se shpejti . Ke nje vit qe e thua
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
PO ti perla pranon te me takosh mua ?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt