Ju islamiket mos e ngaterroni luften e UCK-se me fene tuaj. Lufta UCK-se ka qene kombetare dhe shqiptare, e jo me ngjyra te gjelbera islamike, se mjaft bete propagande ketu!
Ju islamiket mos e ngaterroni luften e UCK-se me fene tuaj. Lufta UCK-se ka qene kombetare dhe shqiptare, e jo me ngjyra te gjelbera islamike, se mjaft bete propagande ketu!
Ti prap e fute hunden ketu, ku se ke vendin! A ke te thuash dicka per temen ose jo!!!
Xheneta ka parashtruar ca pyetje, do ti pergjigjesh ose jo ?!!
Nese e ke ndermend te pergjigjesh , urdhero je mese e mireseardhur, nese e ke ndermend qe temes ti japish kahje tjeter atehere te dish se ke rene ne nivelin e mesia4ever.
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Pikerisht kishat dhe prifterinjte katolike kane qene ata qe kane strehuar gra, femije gjate luftes dhe kishat kane qene perplot te mbushura me shqiptare te te gjitha besimeve. Keshtu merruni me fe e lereni perberjen fetare te UCKse se askush nuk ka luftu aty ne emer te fese.
Menderime te gjithve ne forum,per te pas sqarime ne debat ,duhet qe nga pala krishtere te jet dikush qe di pergjigjet. XHeneta ber veq pytje per sqarim ,eqka mur nga krishteret vetem sharje fyrje jo njerzore,nga Xfiles,icili nuk po ditka as frymarrje me mar per te jetuar,ju asnjeher nuk permendet ALLAHUN pa sharje ,nuk edin ju se Zoti dhe ALLAHU jan nje,dallimi esht qe fanatiket krishter kan ndruar porosin ne librin e shejt BIBLEN,porosin qe jezusi (is a)ka lajmeruar ardhjen e pengamerit te fundit MUHAMETIT a s.dhe zbritjen nga qjelli librin e fundit nga ALLAHU oseZOTIT.
9
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Po e shoh qė keni mbetur pa pyetje nga ana ime, mesiguri jeni nė pretje tė tyre kėshtu qė nuk po i le pėr nesėr pasdite pyetjet ashtu si thash por po i bėj edhe ca tė tjera tani pasi qė e sho qė jeni merzitur dhe vetėm ka filluar komunikimi dhe toleranca fetare nė mes dy komuniteteve si duket nė kėtė temė (shpresoj tė vazhdoj kėshtu e pse jo edhe mė mirė po qė se ėshtė e mundur).
Ti Rina_87 shko pije njė kafe ndoshta pak tė rellakson... besom ke nevoj pėr njė !
PYETJA [11]
Shėn Pali i shtrembėroj mėsimet e Jezusit apo jo? (Ju lutem tregoni drejtė - aq sa dini).
PYETJA [12]
Bibla a ėshtė e zbritur nga lartė (Krijuesi i gjithsis) apo ėshtė e shkruar nga njerz tė ndyshėm... (ta sqaroni sipas tė Krishterve sepse sipas Islamit e di dhe ska nevoj pėr sqarime)
Flm... Ju lutem mos bėni Chit-Chat kėtu me njėri tjetrin, shpresoj se do tė pėrgjigjeni denjėsishtė si disa nga tė Krishterėt kėsaj teme.
Unė ndihem e mrekullueshme kur sho qė shqiptarėt janė tė bashkuar e aq mė shumė kur kanė toleranc fetare dhe ju kėshilloj qė secili nga ju qė bėni Chit-Chat tė jeni nė ndihmė tė pyetjeve tė mia qė i kam ende tė paqarta. Besoj qė tash veq se u dėshmua sinqeriteti ndaj tė Krishterve nga ana ime dhe skeni ēfar tė mirreni me gjėra tė kota, me ofendime me sharje. Bėhuni ndihmus tė besimit tuaj dhe sqarone aq sa dini dhe pėr ata qė ju pyesė.
\.....DITURIA ĖSHTĖ PASURIA E KĖSAJ BOTE KALIMTARE...../
Une jam i avokat i te se vertetes dhe te drejtes!!! Xheneta vetem solli statistikat asgje me shum.
Nqs se je kunder atyre statistikave urdhero je mese e mireseardhur te sjellish statistikat a tua.
Sai perket ushtareve te UCK-se ,shumica absolute e tyre kane qene musliman me fe!!! Askush nuk thot se kane luftuar per islam ose per arabi, ata kane luftuar per KOSOVE, nuk diskutohet kjo!
Por poashtu nuk diskutohet fakti se sic e thash me lart dhe e perseris shumica e tyre kane qene musliman.
Ti Rina e mohon kete fakt ose jo ?!!
GV_USA
P.S. "Dhe nuk jam avokat i Xhenetes -jam avokat i te vertetes dhe realitetit"
WE WILL NOT GO DOWN!
E ti Gregu me fal qe te them por ke nevoje per syza!!! Ne asnje nga keto postimet qe ke permendur ti nuk eshte permendur as edhe njehere fjala UCK!!!
Urdhero shko bene nje "FIND = UCK" tek faqja e pare dhe me trego sa here do ta gjejsh ate fjale ne tere faqen e pare ( une per vete ne cdo faqe shikoj 50 postime - ti ndoshta shikon 20 ) .
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Krijoni Kontakt